Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

TV: Με το ίδιο «μακό» και με… στυλίστα κοινό

Τηλεπαρουσιάστριες που βγήκαν on air με το ίδιο ακριβώς φόρεμα προκαλώντας «μπαράζ» ζάπινγκ!


Καθώς η Ναταλία Γερμανού έβγαινε πριν από δέκα ημέρες στην εκπομπή της στον ANT1 κάνοντας πασαρέλα με το αιθέριο δαντελένιο φόρεμα, δημιουργία της Υβόννης Μπόσνιακ, πιθανόν δεν φανταζόταν πως η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου παρουσίαζε το σόου Battle 9 φορώντας ακριβώς το ίδιο outfit.


Το ίδιο φυσικά συνέβη και όταν πριν από τρεις μήνες, το ίδιο μεσημέρι, οι δύο πριγκίπισσες της μεσημεριανής ζώνης, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη, ξεκινούσαν την εκπομπή τους φορώντας ακριβώς την ίδια κομψή ολόσωμη λευκή – κόκκινη φόρμα, προκαλώντας μπαράζ ζάπινγκ στους τηλεθεατές, που άλλαζαν από το ένα κανάλι στο άλλο μη μπορώντας να πιστέψουν τη σύμπτωση. Κοινά γούστα, κολπάκια εταιριών ή ολέθρια λάθη του στιλίστα; Οπως και να ‘χει, η ακούσια εμφάνιση δύο κυριών της showbiz με το ίδιο ακριβώς φόρεμα δεν είναι κάτι σπάνιο. Είναι όμως κάτι που πάντα συζητείται πολύ!


Στην πραγματικότητα, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη μάλλον έχουν λίγο πολύ τα ίδια γούστα, αφού έχουν «συλληφθεί» πάνω από μία φορά να κάνουν εμφάνιση με το ίδιο ρούχο. Την ίδια ακριβώς εποχή με τη «σύγκρουση της φόρμας» οι δύο παρουσιάστριες φόρεσαν την ίδια φούστα, με διαφορά ολίγων ημερών και πρώτη την Ελεονώρα, ενώ πέρυσι τέτοια εποχή εμφανίστηκαν και πάλι στις εκπομπές τους ακριβώς την ίδια ημέρα με το ίδιο φόρεμα, αν και σε διαφορετικά χρώματα, αφού η Ελεονώρα προτίμησε το φούξια και η Ελένη το πράσινο.


Η φετινή σεζόν φαίνεται πως είναι έτσι κι αλλιώς είναι η σεζόν της… επανάληψης, αφού το φαινόμενο επαναλαμβάνεται πολύ συχνά και μάλιστα με διαφορά ημερών, κάτι που καθιστά σχεδόν βέβαιο πως οι στιλίστες των εκπομπών δεν παρακολουθούν τις άλλες εκπομπές! Τον περασμένο Ιανουάριο η Εύα Αντωνοπούλου και η Αντωνία Καλλιμούκου φόρεσαν το ίδιο μοβ φόρεμα για να βγουν στη μικρή οθόνη, με διαφορά μόλις μιας ημέρας, ενώ η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στο -κομμένο πλέον- «Νικ ο’ κλοκ» με σέξι (και πολυσυζητημένη) μαύρη τουαλέτα, την οποία όμως είχε φορέσει σε κόκκινο μερικές ημέρες νωρίτερα στο χριστουγεννιάτικο σόου του «Dancing with the stars 4» η Γκαλένα Βελίκοβα! Μερικές εβδομάδες αργότερα, στιλιστικό δίδυμο έγιναν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελεονώρα Μελέτη, αφού η πρώτη έβγαινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο «Δέστε τους» με την ολόσωμη χαρακτηριστική ασπρόμαυρη φόρμα που είχε φορέσει η Ελεονώρα δύο εβδομάδες νωρίτερα!


Οι στιλιστικές συμπτώσεις συνεχίζονται και έξω από τα περιθώρια της TV, σε event, μουσικές σκηνές και εκδηλώσεις, όπως -για παράδειγμα- συνέβη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη, που βρέθηκαν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου στην πρεμιέρα της παράστασης «Τίμων ο Αθηναίος» με το ίδιο ακριβώς γκρι παλτό. Παλαιότερα, η Ελένη Μενεγάκη και η Ελενα Παπαβασιλείου είχαν εμφανιστεί με το ίδιο φόρεμα σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, με την Ελένη να φοράει πρώτη σε event το μπλε μίντι φόρεμα και την Ελενα να παρακολουθεί την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου μία εβδομάδα μετά με το ίδιο ακριβώς outfit. Οπως ακριβώς, δηλαδή, είχε συμβεί με τις δαντελένιες τουαλέτες που φόρεσαν η Γωγώ Μαστροκώστα στα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς και η Ελεονώρα Μελέτη στον γάμο του κουμπάρου της Πάνου Καλλίτση.


Ακόμη και οι πιο διάσημες


Το να βγαίνεις στην ελληνική τηλεόραση με ρούχο-κλώνο είναι μεν ολέθριο, τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί με την ψυχρολουσία να εμφανίζεσαι με το ίδιο σύνολο με μια άλλη στο κόκκινο χαλί – και μάλιστα των Οσκαρ. Ο χειρότερος εφιάλτης των επώνυμων -και μη- γυναικών ζωντάνεψε και στη φετινή απονομή, με την Τζοάνα Κρούπα και τη Mel B να επιλέγουν την ίδια τουαλέτα του Walter Mendez για την εμφάνισή τους τη μεγάλη βραδιά. Η στιλιστική κατάρα «χτύπησε» πριν από λίγες ημέρες και την Μπιγιονσέ, που εμφανίστηκε με ριγέ φόρεμα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο ναυτικό φορεματάκι φόρεσε και η Τζάνουαρι Τζόουνς.


Εκτός των συνόρων μάλιστα η «αστυνομία της μόδας», όποτε πέφτει σε «διδυμάκια», κάνει συγκρίσεις και διενεργεί ακόμη και γκάλοπ για το ποια από τις δύο σταρ που φορούν το ίδιο φόρεμα δείχνει καλύτερη. Κάπως έτσι η τρομερή 44χρονη Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα… έβαλε κάτω τη «διάδοχο της Ναόμι» Ζούρνταν Νταν, όταν με διαφορά ενός μήνα οι δύο σταρ φόρεσαν το ίδιο ασπρόμαυρο Tom Ford φόρεμα και η Πάρις Χίλτον αντιμετώπισε στα ίσα το σούπερ μόντελ Μιράντα Κερ, όταν εμφανίστηκαν με το ίδιο Topshop φορεματάκι.


Στη «μονομαχία γιγάντων» μεταξύ των αγγέλων της Victoria’s Secret Χάιντι Κλουμ και Ρόζι Χάντινγκτον «νίκησε» με ελάχιστους πόντους η Ρόζι, ενώ στην άλλη «τιτανομαχία», αυτή μεταξύ Ριάνα και Τζένιφερ Λόπεζ, οι οποίες φόρεσαν το ίδιο δερμάτινο φόρεμα, η νίκη πήγε στην J.Lo, επίσης με μικρή διαφορά. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα πάντως είναι η περίπτωση το ίδιο outfit να φοριέται από περισσότερες από δύο επώνυμες κυρίες. Αυτό που συνέβη, δηλαδή, όταν η Κέιτ Μίντλετον, η Κιμ Καρντάσιαν και η Τουλίζα Κοντοστάβλος φόρεσαν το ίδιο κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen – με τη σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ να το έχει προσαρμόσει σε πιο σεμνή εκδοχή, προσθέτοντας μακριά μανίκια. Το ίδιο συνέβη και με τη ροζ τουαλέτα Gucci που φορέθηκε από την Τζένιφερ Λόπεζ, την Καρολίνα Φεράζ και τη Νατάσα Πόλι, αλλά και δεκάδες (!) άλλες φορές με τριπλέτες επωνύμων να επιλέγουν την ίδια δημιουργία υψηλής ραπτικής.


Κλώνοι με χιούμορ


Την ώρα που η Τζέιμι Λι Κέρτις με το πετρόλ μεταξωτό ασύμμετρο στους ώμους μίντι φόρεμα συναντούσε στο κόκκινο χαλί τη Σιγκούρνεϊ Γουίβερ με το πετρόλ μεταξωτό ασύμμετρο στους ώμους μίντι φόρεμα, οι φωτογράφοι «πάγωναν» και οι δύο σταρ ξέσπαγαν σε δυνατά γέλια. Ο «εφιάλτης» που ζωντάνεψε το 2010 στο κόκκινο χαλί ήταν… προμελετημένος, καθώς οι δύο πρωταγωνίστριες έσπασαν το κατεστημένο για πρώτη φορά στα χρονικά, έχοντας κανονίσει να φορέσουν ακριβώς το ίδιο outfit στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας τους «You Again», στην οποία οι δύο αιώνιες αντίπαλοι έχουν μια παρόμοια σκηνή. Λίγα χρόνια αργότερα, την ιδέα της προμελετημένης στιλιστικής ομοφωνίας ασπάστηκε και η ομάδα του «Μες στην καλή χαρά», καθώς η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκαν κατόπιν συνεννόησης, τον Δεκέμβριο στην εορταστική εκπομπή, με σχεδόν πανομοιότυπο κόκκινο φόρεμα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...