Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Αντρες έτοιμοι για όλα

Το πρώτο strip club στην Αθήνα με… πελάτες γένους θηλυκού δίνει άλλη διάσταση στη διασκέδαση.

Με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και τον προκλητικό χορό τους κάνουν τις γυναίκες να παραληρούν και να φωνάζουν δυνατά και επανειλημμένως «Ολα!».

Και το κάνουν, αφού τα βγάζουν όλα! Είναι οι οκτώ επαγγελματίες stripper χορευτές, που εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν αναστατώσει με τα καμώματά τους τις αιθέριες υπάρξεις που γεμίζουν ασφυκτικά το νυχτερινό μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού. Εκεί όπου γίνεται η μεγάλη ανατροπή, καθώς το στριπτίζ και η απόλαυση ενός αισθησιακού θεάματος σταματά να είναι πλέον ανδρικό μόνο προνόμιο. Εκεί όπου τώρα πλέον και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο… οφθαλμόλουτρο!

Το πρώτο στριπτιζάδικο για γυναίκες άνοιξε τις πύλες του στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και ήδη έχει το φανατικό κοινό του, που δηλώνει ότι απολαμβάνει τόσο τα γυμνά ανδρικά κορμιά όσο και την γκράντε διακόσμηση του χώρου, που είναι εμπνευσμένη από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου. Στο Woman toy’s η ντροπή δεν έχει θέση και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνει κανείς από τα πρώτα κιόλας λεπτά που διασχίζει τη διαστημική είσοδο με τον εντυπωσιακό φωτισμό στα χρώματα της ίριδας. Ομορφα αγόρια γεμίζουν τον χώρο καλωσορίζοντας τους θαμώνες και προσκαλώντας τους σε ένα ξέφρενο πάρτι που κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενα πάρτι που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πιο θηλυκές και απελευθερωμένες, αφού -κατά βάση- οι ίδιες με την παρουσία τους βάζουν τους όρους στη διασκέδασή τους.

Το ραντεβού με τα οκτώ γοητευτικά αγόρια επί σκηνής κλείνεται πάντα στις 12.00 τη νύχτα, με τη μουσική να ξεσηκώνει και τα φώτα να υποδεικνύουν το σημείο ακριβώς στο οποίο οι διάσημοι strippers θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ντυμένοι με τα… άκρως απαραίτητα, ο Alex, ο Silviu, ο Radu, ο Vasy, ο Iron, ο Luciano, ο Max και ο Axel έχουν τον τρόπο από την πρώτη κιόλας στιγμή να ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη. Με κορμιά που έχουν «λιώσει» στους πάγκους των γυμναστηρίων και με κοιλιακούς-φέτες, λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής και μεταμορφώνονται στην απόλυτη… χαρά της γυναικείας απόλαυσης. Για τους περισσότερους, η συνεργασία με το Woman toy’s είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή που έχουν με την Ελλάδα, αφού για χάρη των «αθώων» Ελληνίδων εγκατέλειψαν την πατρίδα τους με έναν και μοναδικό στόχο: να μυήσουν στον κόσμο του ανδρικού στριπτίζ τις γυναίκες αυστηρά άνω των 18.

«Κατάγομαι από τη Ρουμανία και είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα» αναφέρει στην «Espresso της Κυριακής» ο Luciano, που μας υποδέχεται στα backstage φορώντας μόνο τις τιράντες του και ένα μικροσκοπικό τζιν σορτς. «Εδώ τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί να μην υπάρχει άγχος και στρες από καμία πλευρά. Οσο πιο χαλαρές είναι οι γυναίκες που έρχονται τόσο πιο ωραία και διασκεδαστικά περνάνε μαζί μας» εξηγεί, ενώ την ίδια άποψη έχει και ο Silviu, που σε πρώτη φάση, όταν τον βλέπεις, νομίζεις ότι είναι Ελληνας, αφού διαθέτει πολλά από τα στοιχεία των αρρενωπών ανδρών της χώρας μας.

«Εφυγα από τη Ρουμανία πριν από δύο μήνες που “έκλεισα” τη δουλειά εδώ στην Ελλάδα» λέει, ενώ φορώντας μόνο το μαύρο μαγιό του μας κάνει κι επίδειξη των λίγων ελληνικών που μέχρι αυτή την ώρα έχει μάθει. «Κάλη σπέρα, κάλη νύχτα, ια σου, τι κάνεις, λίγκο λίγκο. Για μένα αυτό που κάνω δεν είναι ντροπή, άλλωστε πώς αλλιώς θα υποστηρίζαμε το “Ανδρες έτοιμοι για όλα”» καταλήγει και αλείφει πάνω στο κορμί του λίγο ακόμη από το λάδι που κάνει την επιδερμίδα του να γυαλίζει και τους μυς του να φαίνονται ακόμη πιο έντονα. Τα αγόρια μετά την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή έχουν ο καθένας το δικό του ξεχωριστό σόου, όπου εκεί τα δίνουν όλα. Αλλος ντυμένος στρατιώτης, άλλος δικηγόρος, άλλος… γυναίκα και άλλος μάγος, εμφανίζονται μπροστά στο κοινό και το παιχνίδι με τη μουσική ξεκινά. Τα ρούχα μοιάζουν με «βαρίδια», ενώ ο τρόπος με τον οποίο τα αποχωρίζονται (όλα, μα όλα!) είναι μοναδικός.

Μια γυναίκα, οκτώ άνδρες

Για την επιλογή των αγοριών την ευθύνη φέρει η Σινούτα, μια γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίζει το κριθάρι από τα πίτουρα, αλλά και τους επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες.

«Ο καθένας τους είναι μοναδικός και ξεχωριστός σε εμφάνιση και προσωπικότητα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τους» εξηγεί η Σινούτα, που έχει αναλάβει χρέη μάνατζερ των αγοριών.

«Οσο περνάει ο καιρός που βρίσκονται εδώ, τόσο καλύτερα περνάνε και μεταξύ τους. Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικοί και αυτό δείχνει πόσο επαγγελματίες είναι. Στα backstage όλοι μαζί είναι μια ευχάριστη παρέα, ενώ πάνω στη σκηνή, χωρίς κανένα κόμπλεξ, τα δίνουν όλα. Επίσης δεν είναι καθόλου απαιτητικοί. Αν και σταρ, ξέρουν τι θέλουν και πώς να το ζητήσουν. Ο καθένας έχει αποκτήσει πλέον το κοινό του, γι΄ αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ποιος έχει περισσότερη ζήτηση. Πάντως σε σχέση με τις γυναίκες χορεύτριες, οι άνδρες είναι εντελώς διαφορετικοί σε όλα τους. Ακόμη και πάνω στο θέμα της δουλειάς σκέφτονται εντελώς διαφορετικά. Θα τολμούσα να πω πως τα αγόρια μου είναι πιο αθώα» καταλήγει η όμορφη Σινούτα, η οποία έχει καταφέρει με τον τρόπο της να επιβληθεί στα οκτώ sexy boys, που τη βλέπουν σαν τη μικρή τους αδελφή.

Επιχειρηματική επιτυχία εν μέσω οικονομικής κρίσης

Οι δημιουργοί του club, επηρεασμένοι φανερά από τα μεγαλύτερα clubs του εξωτερικού, αποφάσισαν -αν και σε καιρούς οικονομικής κρίσης- να επενδύσουν πάνω σε μια άκρως πρωτοποριακή ιδέα, με μοναδικό στόχο να κάνουν τη διαφορά.

Οπως εξηγεί ο Ηλίας, που είναι ο υπεύθυνος, οι ιδιοκτήτες του ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με όσα έως τώρα γνωρίζουμε.

«Ο τρόπος με τον οποίο είναι στημένο το μαγαζί και το πρόγραμμα με τα αγόρια έχει κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Εμείς απευθυνόμαστε σε γυναίκες και άνδρες που είναι έτοιμοι να ζήσουν μια καινούργια και αλλιώτικη εμπειρία.

Η ντροπή δεν χωράει στους καναπέδες μας και αυτό πιστεύω πως φαίνεται». Εκτός από την κεντρική σάλα, στον χώρο υπάρχει και το λεγόμενο «dark room», μέσα στο οποίο τα αγόρια χορεύουν πιο πριβέ σε όποια τολμηρή κυρία το επιθυμεί. «Το πρόγραμμα ξεκινάει με τους πρωταγωνιστές μας επί σκηνής, στη συνέχεια έχουμε τα ατομικά σόου, ενώ ενδιάμεσα ο κόσμος γίνεται μια παρέα και χορεύει. Στόχος μας είναι όλοι να περνάνε όμορφα και να μην έχουμε γκρίνιες.

Και είναι φανερό πως η ιδέα αρέσει και έχει ενθουσιάσει το γυναικείο -κατά βάση- κοινό στο οποίο και απευθυνόμαστε» καταλήγει ο Ηλίας, που φωτογραφήθηκε στην εντυπωσιακή είσοδο του Woman toy’s.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...