Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οπου (gay) γάμος και χαρά!

Οι ομοφυλόφιλοι celebrities που δεν διστάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με κάθε επισημότητα.


Ετοιμασίες γάμου κάνει ο Ελτον Τζον μετά την αλλαγή της βρετανικής νομοθεσίας που επιτρέπει τον γάμο και στα γκέι ζευγάρια. Ο 67χρονος τραγουδιστής δήλωσε αποφασισμένος να παντρευτεί τον Μάιο με τον Ντέιβιντ Φέρνις και τόνισε ότι η τελετή θα γίνει πολύ ήσυχα, ακολουθώντας προφανώς τη «συνταγή» που έχουν ακολουθήσει οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι celebrities στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Στο Χόλιγουντ η υπόθεση «γάμος ομοφυλοφίλων» είναι πλέον σχεδόν ρουτίνα, αφού τα τελευταία χρόνια άνδρες και γυναίκες της showbiz ενώνουν τις ζωές τους με τους ομόφυλους συντρόφους τους και δεν το κρύβουν. Το… Emmy ομοφυλοφιλικών γάμων πηγαίνει δικαίως στην τηλεοπτική σειρά «Glee»! O ηθοποιός Σεγιέν Τζάκσον, που έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα ομοφυλοφιλικό διαζύγιο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Τζέισον Λαντάου τον Ιανουάριο του 2014. Και η ηθοποιός Ντοτ Τζόουνς όμως παντρεύτηκε την αγαπημένη της Μπρίτζετ Καστίν σε μια τελετή που έγινε στο σπίτι τους στο Λος Αντζελες.


Από τους πρώτους που τόλμησαν να κάνουν ομοφυλοφιλικό γάμο είναι ο Τζορτζ Τακέι του «Star Trek» που παντρεύτηκε τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του Μπραντ Αλτμαν, το 2008. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε την ηθοποιό Πόρτια ντε Ρόσι η διάσημη παρουσιάστρια Ελεν ντε Τζενέρις.


Μάλιστα, η Ντε Ρόσι, μέσω δικαστικής απόφασης που εξασφάλισε το 2010, άλλαξε το επώνυμό της σε Ντε Τζενέρις. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Family Ties» Μέρεντιθ Μπάξτερ παντρεύτηκε στα τέλη της περασμένης χρονιάς με τη Νάνσι Λοκ σε μια τελετή σε κλειστό κύκλο. Τον δρόμο της καρδιάς του και της σεξουαλικής του επιλογής ακολούθησε και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Grey’s Anatomy» Πάτρικ Λίχι, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό «People», παντρεύτηκε τον επί τρία χρόνια αγαπημένο του, τον περασμένο Οκτώβριο.


Ευτυχισμένος με τον δικηγόρο άνδρα του είναι και ο Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», όπως και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις της σειράς «How I Met Your Mother», ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2011 με τον Ντέιβιντ Μπούρτκα κι έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δίδυμα. Το 2012 παντρεύτηκε έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης την Κριστίν Μαρινόνι η Σίνθια Νίξον, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», η οποία έχει παιδιά από τον προηγούμενο, ετεροφυλοφιλικό της γάμο. Ωστόσο υιοθέτησαν μαζί ένα αγοράκι 15 μηνών προκειμένου να επισφραγίσουν και με αυτόν τον τρόπο τον γάμο τους.


Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ ανακοίνωσε στο blog της, το 2012, τον γάμο της με τη Μισέλ Ράουντς. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν σε ένα καφέ και είχαν συναντηθεί μόνο λίγες φορές όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, το Δεκέμβριο του 2011. Και ο χώρος της μόδας όμως δεν είναι έξω από τον… χορό. Ο σχεδιαστής Μάικλ Κορς παντρεύτηκε τον αγαπημένο του το 2011. «Ο Λανς κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τελικά καταφέραμε να έχουμε την ευκαιρία να παντρευτούμε στο σπίτι μας» είχε δηλώσει περιχαρής ο Κορς.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...