Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η «μαύρη χήρα» του facebook θέλει να σπάσει τα ισόβια!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη στυγερή δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, που βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα τον Απρίλιο του 2013 στο σπίτι του στη Δάφνη, αναβίωσαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου επρόκειτο να αρχίσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Η 30χρονη «μαύρη χήρα» Αλεξάνδρα Σταματάκη, η οποία φέρεται ότι προσέγγισε ερωτικά μέσω facebook το άτυχο θύμα, και οι τρεις συνεργοί της, Γιώργος Μάρκου, Δημήτρης Θεοδώρου και Κωνσταντίνος Αραπάκης, κάθισαν για δεύτερη φορά χθες στο εδώλιο του Εφετείου, έπειτα από την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την προσφυγή τους, αναιρώντας την προηγούμενη απόφαση με την οποία είχαν καταδικαστεί σε ισόβια για ανθρωποκτονία και 12 έτη κάθειρξη για την κατηγορία της ληστείας. Ωστόσο, η δίκη τους αναβλήθηκε, καθώς ένας εκ των κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης.

Η υπόθεση του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ήταν η πρώτη σεξουαλικού τύπου εγκληματική «ενέδρα» στην Ελλάδα, η οποία στήθηκε από τους δράστες μέσω της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η 24χρονη -τότε- Αλεξάνδρα Σταματάκη φέρεται ότι είχε λειτουργήσει σαν δόλωμα, ανοίγοντας τον δρόμο στους συγκατηγορουμένους της για να εισβάλουν στο διαμέρισμα του αδικοχαμένου άνδρα και να αρχίσουν να τον χτυπούν με απίστευτη αγριότητα. Στη συνέχεια τον έδεσαν και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία ώστε να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα του 30χρονου ενεχυροδανειστή, βρήκαν αναστατωμένους όλους τους χώρους, ενώ από το χρηματοκιβώτιό του που βρέθηκε ανοιχτό είχαν εξαφανιστεί 139.000 ευρώ και χρυσαφικά βάρους δύο κιλών.

Πρωτόδικα στην 30χρονη γυναίκα «αράχνη» είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 22 ετών, καθώς η έδρα τής είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ είχε αποφυλακιστεί τριάμισι χρόνια αργότερα λόγω αναπηρίας. Όμως το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τής είχε επιβάλει βαρύτερη ποινή απ’ ό,τι πρωτοδίκως, καταδικάζοντάς τη σε ισόβια συν 12 χρόνια κάθειρξη, όπως και τους συνεργούς της. Νωρίτερα οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν παίξει… πινγκ πονγκ με το μπαλάκι των ευθυνών για τον φρικτό θάνατο του άτυχου 30χρονου, ενώ η Σταματάκη είχε αρνηθεί την εμπλοκή της στη δολοφονία. Είχε παραδεχτεί, ωστόσο, ότι βοήθησε να μπουν στο διαμέρισμα οι συγκατηγορούμενοί της.

«Δεν έχω βοηθήσει στον φόνο. Δεν ξέρω ποιος τον σκότωσε, δεν ήμουν εκεί. Όσο ζω μέχρι να πεθάνω θα κουβαλάω αυτές τις τύψεις, γιατί ποτέ αυτοί οι γονείς δεν θα με συγχωρήσουν» είχε πει στην απολογία της προτού επιστρέψει στη φυλακή.

Φ2 2020 10 20T115145.111

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...