Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Με Κετσπάγια στα σαλόνια

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει και στη Football League με τον Δέλλα, με τον Γεωργιανό να είναι ο εκλεκτός για τη Super League.


Ολοι στο περιβάλλον της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να πιστεύουν τις τελευταίες μέρες πως τα πράγματα σχετικά με τον προπονητή του συλλόγου στη Football League είναι πλέον ξεκάθαρα. Βλέπετε, οι τελευταίες διαψεύσεις από πλευράς διοίκησης -στις αρχές της εβδομάδας- πως υφίσταται ζήτημα αποχώρησης του Τραΐανού Δέλλα κατέδειξαν το σκεπτικό των ιθυνόντων του συλλόγου. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να συνεχίσουν με τον νυν τεχνικό και την επόμενη χρονιά και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για εκείνον το επόμενο καλοκαίρι,  εν όψει της Σούπερ Λιγκ.


Αυτό θα συμβεί για δύο λόγους: Πρώτον, επειδή ο Μελισσανίδης δεν επιθυμεί να πληρώσει καλό συμβόλαιο για προπονητή στη Football League (εκτιμά ότι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία μπορεί να επιτευχθεί και με τον άπειρο Δέλλα) και δεύτερον, διότι πιστεύει πως είναι σωστό να δοθεί ένας ακόμη χρόνος ευκαιρία στον Τραϊανό, προτού του πουν πως αφήνει τα ηνία του συλλόγου.


Ας εξετάσουμε τώρα ποιες είναι οι σκέψεις, ακόμα και αν το τελευταίο ενδεχόμενο αποτελέσει πραγματικότητα. Δηλαδή, να κριθεί ανεπαρκής ο Δέλλας για τη Σούπερ Λιγκ. Σε αυτή την περίπτωση θα αναζητηθεί άλλος τεχνικός, με τον Τραϊανό όμως ξανά μέσα στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Πρόθεση είναι να παραμείνει στον πάγκο του «Δικεφάλου» και την επόμενη χρονιά, ως πρώτος βοηθός, έτσι ώστε να αποκτήσει τις εμπειρίες που χρειάζονται για το επόμενο επίπεδο της καριέρας του.


Μάλιστα, ήδη έχει εντοπιστεί ο βασικός υποψήφιος. Οι πηγές μας αναφέρουν πως αυτός είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ένας προπονητής που συνδυάζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Μετράμε: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ, δηλαδή άριστος γνώστης των «κιτρινόμαυρων» αποδυτηρίων, αλλά και της ελληνικής πραγματικότητας. Επιτυχημένος στην προπονητική του καριέρα με συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ (με την Ανόρθωση) και προκριματικά Μουντιάλ και Euro (με τη Γεωργία). Αγαπημένο παιδί των Μπάγεβιτς, Μελισσανίδη, καθώς επί ημερών τους στην Ενωση τη δεκαετία του ’90 φόρεσε τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Νεαρός σε ηλικία (46 ετών), φιλόδοξος και καθόλου κορεσμένος.


Αν μη τι άλλο, όχι και λίγα θετικά. Το συμβόλαιό του με τη Γεωργία μάλιστα βρίσκεται στα τελειώματά του κι έτσι όλα φανερώνουν πως οι συνθήκες για το μεγάλο ντιλ εν όψει του επόμενου καλοκαιριού είναι ιδανικές. Αυτό είναι το πλάνο λοιπόν και απομένει να διαπιστώσουμε αν θα εξελιχθούν ακριβώς έτσι τα πράγματα.


Στα 2.000.000 ευρώ θα κυμανθεί το μπάτζετ για τη νέα σεζόν


Τι κι αν ακόμη βρισκόμαστε στον Απρίλιο, στην ΑΕΚ έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους σχετικά με το μπάτζετ του ρόστερ στη Football League. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, αυτό θα κυμανθεί από 1.500.000 ευρώ έως μάξιμουμ τα 2.000.000 ευρώ. Η λογική είναι ξεκάθαρη: Πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να απαιτηθούν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται, έτσι ώστε τα κεφάλαια που θα περισσέψουν να πάνε για την «Αγια-Σοφιά», αλλά αυτή η πολιτική να μη στερήσει τη δημιουργία ενός δυναμικού που θα «καθαρίσει» με την υπόθεση άνοδος, χωρίς να πελαγοδρομήσει. Το τεχνικό επιτελείο έχει εξηγήσει πως θα απαιτηθεί μίνιμουμ 1.500.000 ευρώ γι’ αυτόν τον σκοπό και από εκεί και πέρα, να γίνουν κάποιες επιπλέον ποιοτικές πινελιές, όσο το δυνατόν πιο οικονομικές. Τα καλά συμβόλαια πάντως δεν θα είναι περισσότερα από τρία, τα οποία δύσκολα θα ξεπεράσουν συνολικά τα 600.000 ευρώ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...