φλΕΡΤ με τη σπατάλη! Αύξηση του κόστους παραγωγής εκπομπής που έχει τηλεθέαση 2%

Πρόκληση! Φλερτ με την υπερβολή και την αμετροέπεια επιχειρούν η ΕΡΤ και το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μέσα στην τεράστια οικονομική κρίση που έχει συμπαρασύρει σαν τσουνάμι όλους τους Έλληνες εν μέσω πανδημίας.

Ενώ αυτό το διάστημα έχει μπει για χιλιάδες επιχειρήσεις, εργοδότες και εργαζομένους ταφόπλακα λόγω και του δεύτερου lockdown, η δημόσια τηλεόραση σπαταλά αφειδώς -για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κυμαίνεται από 2% ως 4% στην τηλεθέαση- λεφτά με το τσουβάλι κάνοντας έξαλλους ακόμη και υπαλλήλους που εργάζονται μόνιμα στην κρατική τηλεόραση και αναρωτιούνται γιατί δεν αξιοποιείται το βασικό δυναμικό της και επενδύονται χιλιάδες ευρώ για μεικτές παραγωγές.

Η εταιρία

Με νέα αύξηση στη δαπάνη της μεικτής παραγωγής, μόλις δύο μήνες μετά την αύξηση του κόστους κατά σχεδόν 35%, ανανέωσε το Δ.Σ. της ΕΡΤ την καθημερινή εκπομπή «φλΕΡΤ» με παρουσιάστρια την ηθοποιό από τις σειρές «Κάτω Παρτάλι» και «Πέτα τη φριτέζα» Νάντια Κοντογεώργη. Από τα 161.339 ευρώ (3.226,78 ευρώ ανά εκπομπή) της πρώτης έγκρισης για την εταιρία παραγωγής Arcadia Media A.E. (τον περασμένο Αύγουστο), το κόστος της μεικτής παραγωγής εκτινάχθηκε στα 205.550 ευρώ για 50 εκπομπές (4.111 ευρώ ανά εκπομπή).

Η ΕΡΤ πλήρωσε μάλιστα επιπλέον το νέο σκηνικό της εκπομπής. Αν είναι δυνατόν! Την ώρα που οι τηλεθεατές πληρώνουν αδρά την ΕΡΤ μέσω του ανταποδοτικού τέλους (και) μέσα στην πανδημία… Το «φλΕΡΤ» λοιπόν ανανεώνεται για ακόμη 37 εκπομπές με κόστος 153.735 ευρώ (4.155 ευρώ ανά εκπομπή).

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη αυτή αύξηση στο κόστος παραγωγής οφείλεται στην ένταξη περισσότερων δημοσιογράφων στην παραγωγή. Με λίγα λόγια, μπαίνουν και σκαναδαλωδώς από το παράθυρο και άλλοι δημοσιογράφοι, σαν η ΕΡΤ να μη διαθέτει… Κρίμα να γίνονται όλα αυτά τη στιγμή που ο κόσμος γύρισε το κουμπί στην ΕΡΤ και βλέπει τα ομολογουμένως καλά της σίριαλ. Δεν θα ξεμπερδέψει ποτέ η ΕΡΤ από τον κακό εαυτό της;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...