Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμων Κουρής: Η τρυφερή φωτογραφία στα γυρίσματα των «Παγιδευμένων»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής πέρα από...

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα...

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live...

Μαρία Κορινθίου: «Αν με καλούσε ο Λιάγκας στην εκπομπή θα έπρεπε να…»

Η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του...

Δε πάει ο νους σας ποια κυρία του κινηματογράφου είναι η νεαρή

Η σπουδαία ηθοποιός που μέχρι σήμερα έχει ενέργεια και...

Μακάβριο hit!

H «είδηση» ότι το μέλος των One Direction Ζέιν Μάλικ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου έκανε τον γύρο του κόσμου αναστατώνοντας τους φαν του γκρουπ.

Οι One Direction είναι αδιαμφισβήτητα το γκρουπ-φαινόμενο της εποχής. Ακόμη και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έχει δηλώσει ότι πρόκειται για τους σύγχρονους Beatles, ενώ τα πέντε γοητευτικά αγόρια που αποτελούν το συγκρότημα έχουν ανεξάντλητο κλαμπ φανατικών θαυμαστριών. Ο καθένας τους δονεί και ενθουσιάζει εκατομμύρια κορίτσια, που παρακολουθούν κάθε τους κίνηση, φτιάχνουν ηλεκτρονικά λευκώματα και γενικώς ασχολούνται εντατικά και καθημερινά με το είδωλό τους. Ακριβώς γι’ αυτό η «είδηση» ότι ο Ζέιν Μάλικ των One Direction έχασε τη ζωή του προκάλεσε αρχικά ρίγη αγωνίας και στη συνέχεια οργισμένες αντιδράσεις και τόνους βρισιές!


«Ο Ζέιν Μάλικ από το συγκρότημα One Direction βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο του» έλεγε η «είδηση» που κυκλοφόρησε ανήμερα την Πρωταπριλιά στο διαδίκτυο, με φόντο και λινκ που υποτίθεται ότι οδηγούσε σε σχετικό δημοσίευμα του BBC. Ωστόσο, υποψιασμένα πλέον τα μέσα ενημέρωσης από τις αλλεπάλληλες περιπτώσεις «εικονικών» θανάτων επωνύμων -πόσο μάλλον επειδή το δημοσίευμα εμφανίστηκε Πρωταπριλιά- αναζήτησαν την αλήθεια και πολύ γρήγορα αποκατέστησαν την πραγματικότητα τονίζοντας ότι ο 21χρονος Ζέιν Μάλικ ζει και βασιλεύει.


Και τότε ακριβώς έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ έως τώρα, σε καμία από τις εκατοντάδες περιπτώσεις «ιντερνετικού θανάτου». Σύσσωμο το φαν κλαμπ του Μάλικ αλλά και όλοι οι «Directioners» (όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές του συγκροτήματος) άρχισαν να δημοσιεύουν (σε όλες τις γλώσσες) θυμωμένες απειλές και σκληρές βρισιές στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έγινε δεύτερος πανικός, προειδοποιώντας ότι θα… τα σπάσουν όλα αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο! Το twitter κατακλύστηκε από τσουνάμι αντιδράσεων, το facebook το ίδιο και οι οργισμένοι φαν έφτασαν τελικά να απειλούν ακόμη και τους ίδιους τους… δικούς τους που τόλμησαν να αναδημοσιεύσουν την ψεύτικη είδηση. Ανάμεσα στους φαν που αντέδρασαν ήταν και celebrities όπως ο Γουίλ Σμιθ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι και να βάζω πλυντήριο»

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

«Δεν θέλω να θυμάμαι ότι ήμουν στον ΣΚΑΪ – Δεν σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί»

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά την άδοξη συνεργασίας...

«23 χρόνια μετά το γάμο και 25 γνωριμίας, είσαι ακόμα ο άντρας των ονείρων μου»

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά του

Οι ευχές γνωστής παρουσιάστριας στον αδελφό της για τη γιορτή του

«Σήμερα που γιορτάζεις,  είναι ευκαιρία να σου πω πόσο σε αγαπάω. Και πόσο σε θαυμάζω για το κουράγιο

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πρεμιέρα με τα κορίτσια του στο πλευρό του

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Ο Θάνατος του εμποράκου»...