Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Πανικός για το «Voice»

Περισσότερα από 1.500 άτομα βρίσκονται σε λίστα αναμονής για να δουν από κοντά το τρίτο live, ενώ 700 αιτήσεις έχουν γίνει ήδη για το επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα (!)


Χαμός για ένα στασίδι στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1! «Voice-μάνια» έχει κυριεύσει τους Ελληνες, καθώς 1.500 άτομα βρίσκονται σε λίστα αναμονής προκειμένου να δουν από κοντά στο τρίτο live τα φαβορί και τους κριτές-σταρ του «The Voice».


Ισως φανεί τρελό, αλλά ακόμη και για την Κυριακή του Πάσχα, οπότε θα μεταδοθεί το τέταρτο ζωντανό επεισόδιο του τάλεντ σόου, ήδη το κανάλι έχει δεχθεί 700 αιτήσεις από το κοινό, το οποίο «διψά» -όπως φαίνεται- για δωρεάν διασκέδαση!


Οσον αφορά τη θεαματικότητα, ξέρουμε ότι το μουσικό σόου του ΑΝΤ1 κάθε Παρασκευή βράδυ «χτυπάει» πενηντάρια στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά αγγίζει ακόμη και πιο τρελά ποσοστά, που φτάνουν και το 60%.


Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι κάθε Παρασκευή χίλιοι θεατές -ως επί το πλείστον, γονείς μαζί με τα παιδιά τους- κατακλύζουν το Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη. Ο νεαρόκοσμος σπάει τα τηλέφωνα της παραγωγής για να εξασφαλίσει έναν μαγικό κωδικό που θα τον βάλει σε σειρά προτεραιότητας για κάποιο από τα επόμενα ζωντανά του σόου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες σειρές κάθονται τα fan-club του κάθε παίκτη. Οι διαγωνιζόμενοι καταφθάνουν κάθε Παρασκευή στο Στούντιο Κάπα κατά τις 10.00 το πρωί και αρχίζουν τις πρόβες, ενώ ο Αντώνης Ρεμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης εμφανίζονται στο καμαρίνι τους κατά τις 16.00 το μεσημέρι. Εκεί τους αναλαμβάνει ο ενδυματολόγος τους, καθώς κάθε κριτής και παίκτης έχει διαφορετικό στιλίστα.


Παίκτες και κριτές έπειτα από κάθε live αποχωρούν από το Στούντιο Κάπα στις 2.00 τα ξημερώματα, ενώ ο κάθε προπονητής με την ομάδα του βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες στα παρασκήνια.


Από εδώ και στο εξής το «The Voice» θα «τρέξει» ως εξής: Αυτήν την Παρασκευή θα δούμε το τρίτο live και την Κυριακή του Πάσχα -αφού θα έχουμε σουβλίσει τον οβελία- θα δούμε το τέταρτο, στις 21.15 το βράδυ.


Ο ημιτελικός του «The Voice» θα προβληθεί στις 2 Μαϊού, ενώ ο τελικός -πιστέψτε μας, κανείς δεν μπορεί πλέον να ποντάρει σε ένα σίγουρο φαβορί- θα μεταδοθεί στις 9 Μαΐου σε ένα υπέρλαμπρο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις. Ηδη για τον τελικό τα emails του κοινού έχουν κατακλύσει το κανάλι.


Οκτώ φωνές που θα τραγουδήσουν για την… κούπα


Οσον αφορά το δεύτερο live, της περασμένης Παρασκευής, 16 μοναδικές φωνές εισέπραξαν το χειροκρότημα του κοινού σε ένα επεισόδιο που έμοιαζε με πάρτι. Η ψήφος του κόσμου έστειλε στο τρίτο live την Ελενα Μαρία Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, ενώ η κριτής με τη φράση «Ζήτω το rock» επέλεξε να συνεχίσει με τον Στέλιο Μαγαλιό. Στην ομάδα του Μιχάλη το κοινό κράτησε την Αρετή Κοσμίδου, ενώ ο τραγουδιστής με πολλή δυσκολία ανακοίνωσε ότι ο Τάσος Παναγιωτόπουλος πήρε το εισιτήριο.


Από τα παιδιά της Μελίνας Ασλανίδου, θα προχωρήσουν με την ψήφο του κοινού η Αννα Μαρία Μπιλίδα, ενώ ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης ήταν η επιλογή της δασκάλας του. Τη βραδιά έκλεισε η ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμο Μπέκε, ενώ η απόφαση του Αντώνη Ρέμου ήταν να παραμείνει στο σόου η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, για να κρατήσει την κούπα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...