Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Η μαύρη γαζέλα που διασκεύασε το «Τι, τι»

Η Dawn Richards (σταρ της R ‘n’ B στην Αμερική) guest του ράπερ Bo για το all time classic τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου.

Μια Αμερικανίδα σταρ της R ‘n’ B ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ελληνα ράπερ Bo για το remix ενός all time classic hit του Γιώργου Αλκαίου. Πρόκειται για το θρυλικό «Τι τι» που πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και ετοιμάζεται τώρα, 22 χρόνια αργότερα, για δεύτερη… καριέρα στα charts και στο YouTube με guest star την Dawn Richards. Η μαύρη καλλονή, που -μεταξύ άλλων- έχει συνεργαστεί και με τον διεθνή αστέρα της hip hop Puff Daddy, ανταποκρίθηκε θετικά στο καλλιτεχνικό κάλεσμα του Bo και πέρασε στη χώρα μας έξι υπέροχες ημέρες.

«Η επαφή έγινε μέσω ενός κοινού φίλου μας, μάνατζερ και παραγωγού, ο οποίος κάνει δουλειές στην Τουρκία και την Αμερική. Το κομμάτι και η σύγχρονη εκτέλεσή του της άρεσαν πολύ και ήρθε στην Ελλάδα, όπου κάναμε πρώτα την ηχογράφηση και εν συνεχεία γυρίσαμε και το βιντεοκλίπ» λέει στην «Espresso» ο Βο. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν τη συνεργασία, γιατί η Dawn είναι σημαντική καλλιτέχνις. Ανήκει στην ίδια δισκογραφική εταιρία με την Britney Spears και τα βιντεοκλίπ της μετρούν εκατομμύρια views στο διαδίκτυο» συνεχίζει.

Τα γυρίσματα του κλιπ πραγματοποιήθηκαν εν πλω στο καταμαράν «Υδρα III», ενώ, εκτός από την Dawn Richards και τον Bo, πήραν μέρος και πολλοί εγχώριοι celebrities δημιουργώντας μια ωραία καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Τα μοντέλα Δήμητρα Αλεξανδράκη, Γιάννης Σπαλιάρας, Αρτεμις Αστεριάδη και Ζώης Σημαντήρας καθώς και η τραγουδίστρια Saya γέμισαν με τη σέξι παρουσία τους το σκάφος. Εκεί βρέθηκε και ο Λάζος Ιωαννίδης, γνωστός από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αλκαίο στη σκηνή της Eurovision (με το «Opa»), ο οποίος έπαιξε ποντιακή λύρα. Το τραγούδι «Τι τι» (Bo featuring Dawn Richards) θα κυκλοφορήσει σε περίπου έναν μήνα.

Να σημειωθεί ότι το «Υδρα III», όπου έγιναν τα γυρίσματα του κλιπ, είναι ένα από τα καταμαράν που θα λάβουν μέρος στο MC Cup – May 2014 South Aegean Yachting. Πρόκειται για έναν αγώνα-διαφήμιση της ομορφιάς της Ελλάδας, που διεξάγεται φέτος για δεύτερη χρονιά, από τις 10 έως τις 17 Μαΐου, με την ευθύνη της μεγαλύτερης και πιο αξιόπιστης εταιρίας ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών στη χώρα μας, της South Aegean Yachting.

Το πρόγραμμα της διεθνούς ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης, η οποία αποτελεί συνδυασμό ενός αγώνα ιστιοπλοΐας και μιας κρουαζιέρας στις ελληνικές θάλασσες και στα γραφικά νησιά του Σαρωνικού διάρκειας μιας εβδομάδας, περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και happenings. Οι διαγωνιζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 10 Μαΐου στη μαρίνα Αλίμου, όπου και θα διανυκτερεύσουν στα σκάφη. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την επόμενη ημέρα με προορισμό την Κέα. Θα ακολουθήσουν σταθμοί σε Κύθνο, Σέριφο, Πόρο και Αγκίστρι.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...