Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

«Δεν μέτραγαν όσους ψήφιζαν την Τζωρτζίνα»

Η καταγγελία της μητέρας της τραγουδίστριας (θρυλικής Tammy Καραχάλιου) από το «Voice» και ο ρόλος του Ρέμου στην αποχώρησή της

Μεγάλο ντόρο έκανε η αποχώρηση της ταλαντούχας Τζωρτζίνας Καραχάλιου την Κυριακή του Πάσχα από το «The Voice». Η τραγουδίστρια με τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, που ανήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, έφυγε με το σχόλιο του τραγουδιστή coach της ότι «το κοινό δεν την ψήφισε ποτέ». Μια άποψη, η οποία σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην «Espresso» η θρυλική τραγουδίστρια Τάμμυ, μητέρα της παίκτριας, «δεν ισχύει, καθώς πολλοί φίλοι και fans της κόρης μου την ψήφιζαν φανατικά και η ψήφος τους δεν γινόταν αποδεκτή».
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Τζωρτζίνα ήδη πανηγυρίζει, καθώς λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το talent show του ΑΝΤ1 δέχτηκε προτάσεις από δισκογραφικές εταιρίες του εξωτερικού για να δοκιμάσει την τύχη της σε διεθνές επίπεδο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος σε όλα τα live του «The Voice» μίλησε πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική φωνή της Τζωρτζίνας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι η μεγαλύτερη φωνή που πέρασε από το σόου».

Τηλεοπτικό προϊόν

Ομως στην τελευταία εκπομπή, θέλοντας ίσως να δικαιολογήσει τον λόγο που αυτή τη φορά δεν μπορούσε να τη «σώσει» με την επιλογή του (κάτι που έκανε τις προηγούμενες φορές), είπε ότι η εκπομπή δεν είναι μουσική ακαδημία αλλά ένα τηλεοπτικό προϊόν και πρέπει να σεβαστεί την επιθυμία του κόσμου που δεν την ψήφισε ποτέ. Με άλλα λόγια, ο Αντώνης Ρέμος… ξεσκέπασε τον αληθινό ρόλο του πολυδιαφημισμένου παιχνιδιού, που τελικά δεν αναγνωρίζει την καλύτερη φωνή, αλλά τον καλλιτέχνη που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα τηλεφωνήματα και SMS. Ισως γι’ αυτό κάποιοι αφισοκόλλησαν στην Κύπρο τον παίκτη Γιούρι Μελίκοφ, με ρίζες από την Αρμενία, ο οποίος μένει στο νησί, προτρέποντας τους Κύπριους να τον ψηφίζουν.

Πάντως, με το να λέει ένας γνωστός τραγουδιστής σε μία νέα συνάδελφό του ότι δεν την ψήφισε ποτέ ο κόσμος, μάλλον την ακυρώνει από πλευράς απήχησης της στο κοινό, που είναι και το ζητούμενο για κάθε καλλιτέχνη. Κι αυτή την… ακύρωσή της δεν δέχονται δύο μουσικοί με μεγάλη εμπειρία στο τραγούδι και γνώση του τι μπορεί να συμβαίνει στα παρασκήνια: ο παλιός μπασίστας Νίκος Καραχάλιος και η τραγουδίστρια Τάμμυ, οι γονείς της ταλαντούχας Τζωρτζίνας.
«Με το που μπήκε στο σόου η Τζωρτζίνα δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο δύο νέες σελίδες από θαυμαστές της που πραγματικά την υποστήριζαν με την ψήφο τους και συνεχίζουν να τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Αλλωστε αυτό φάνηκε και από τα πανό που αναρτούσαν στο στούντιο και από το ότι στα live δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι φώναζαν με ενθουσιασμό το όνομά της. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς μας έχουν πει ότι την ψήφιζαν με μηνύματα από το κινητό τους και στη συνέχεια ερχόταν η απάντηση “η ψήφος σας δεν καταμετρήθηκε”, ενώ, όταν έπαιρναν τηλέφωνο και στο τέλος πρόσθεταν το διψήφιο νούμερο της Τζωρτζίνας, η γραμμή δεν λειτουργούσε. Πώς είναι δυνατόν να μην την ψήφισε ποτέ κανένας, όπως ακούστηκε;» μας λέει η Τάμμυ, η οποία άφησε τη σφραγίδα της στο μοντέρνο τραγούδι στις δεκαετίες 1960-1970, και προσθέτει ότι κατά τα άλλα δεν έχουν κανένα πρόβλημα που η Τζωρτζίνα αποχώρησε από το «The Voice», αφού ήδη έδειξε ποια είναι και ο χρόνος θα φέρει τα… υπόλοιπα.

Αλκίνοος Μουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...