Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κυριακή 27/4/2014

ΤΑΥΡΟΣ
Την ενεργητικότητα που θα έχετε, διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει. Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα.

ΚΡΙΟΣ
Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούργιων καθηκόντων. Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια. Δεν θα αποσκοπείτε μόνο σε μια ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και τώρα θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον. Για όσο θα διαρκέσει η μέρα, θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Επίσης, η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Την ενεργητικότητα που θα έχετε, διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει. Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Το τι θα πείτε και ο τρόπος που θα το εκφράσετε, θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Το απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας είναι η καλή διάθεση και αφού θα την έχετε, βγείτε έξω και αφεθείτε στα ερωτικά βλέμματα, γιατί κάποιο θα πέσει στην αντίληψή σας και θα σας κάνει «κλικ».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε ποια είναι τα «θέλω» του συντρόφου σας και η επίγνωση αυτή από τη μία θα σας ευχαριστήσει, αλλά από την άλλη θα σας δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς. Το τι θα αποφασίσετε να κάνετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τους ίδιους, αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και τον εαυτό σας. Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας. Για να επιτευχθούν οι στόχοι σας, βασική προϋπόθεση είναι να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα σε καταστάσεις και ανθρώπους και να πείτε «ναι» μόνο σε όσα ανταποκρίνονται στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε κοινούς εποικοδομητικούς στόχους, ακόμη και αν κάποιες στιγμές προβληματιστείτε έντονα με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα γίνουν οι κινήσεις σας πιο δυναμικές και ταυτόχρονα θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία. Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή. Τα σχέδια και οι αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και στην πορεία θα βασιστείτε σε νέες βάσεις και μοντέλα για τις κινήσεις σας. Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Στα οικογενειακά σας θέματα προσπαθήστε να μη συμπεριφέρεστε σαν παιδί, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να μην υπάρχουν θύτες και θύματα.

ΛΕΩΝ
Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μια νέα βάση, όπου ο καθένας θα έχει διακριτό ρόλο, για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Φροντίστε να μην είστε περισσότερο περίεργοι, γριφώδεις και επαναστατικοί απ’ όσο πρέπει, γιατί αυτά τα «προσόντα», όταν εκδηλώνονται ανεξέλεγκτα, δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια, το πλανητικό σκηνικό σάς προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό σας πνεύμα, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τον κατανοείτε. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς πάνω στα εργασιακά σας θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας. Τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρήσουν απαραίτητους, καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας, με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος. Αντί να θορυβηθείτε, κάντε ένα προληπτικό τσεκάπ που θα σας δείξει αν έχετε ανάγκη από συμπληρώματα που θα σας τονώσουν για να συνεχίσετε δυναμικά τις δραστηριότητές σας. Η διάθεσή σας για αλλαγές δεν θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν με την εξωτερική σας εμφάνιση. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας. Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την ήδη υπάρχουσα εργασία σας, αλλά προτού τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν καιρό τώρα, χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση.

ΖΥΓΟΣ
Απαλλαγείτε από λάθος ανθρώπους, επιλογές και κυρίως από ασχολίες που εκτός του χρόνου που σας παίρνουν, είναι και αρκετά δαπανηρές, καθώς έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις κοινωνικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Το άμεσο συγγενικό περιβάλλον σας ενδέχεται να παίξει αρκετά διαφωτιστικό και βοηθητικό ρόλο στα εργασιακά σας θέματα. Οσοι αναζητείτε ακόμη έναν σύντροφο, ευνοείστε αυτή την περίοδο, καθώς θα έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές δελεαστικές προτάσεις. Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης την οποία θα θέλατε να έχετε και το κυριότερο, να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου με τον οποίο θα μπορούσατε να συνυπάρξετε. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επαναλάβετε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα τελευταία γεγονότα σάς υποχρέωσαν να δείτε κατάματα μια αλήθεια που σας ενόχλησε, αλλά και την καρδιά σας να αποσύρει κάποιες δικαιολογίες που χρησιμοποιούσατε μόνιμα, προκειμένου να μην αφήσετε τους άλλους να δουν τις ευαισθησίες σας. Επειδή το μέλημά σας δεν θα είναι η πρόκληση για την πρόκληση, αλλά η αναζήτηση μιας σχέσης που θα προχωρήσει μέσα στον χρόνο, θα αρχίσετε να προχωρείτε σε πιο ήπιες μορφές συνύπαρξης. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας. Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμη και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε. Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούργιων υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους είχατε χαθεί. Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε, για να μην επαναλάβετε προηγούμενα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίστε και σταθμίστε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλο που ο επαγγελματικός τομέας δεν θα δεχτεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Παρά τις όποιες δυσκολίες, αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν, έστω και με καθυστέρηση. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία όπου προσπάθησαν οι άλλοι να τη ρίξουν.

ΙΧΘΥΣ
Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές. Φροντίστε λοιπόν να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δεν θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει τον σύντροφό σας, παρά τις καλές προθέσεις που θα έχει. Βέβαια, δεν θα βαλτώσετε, αφού οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο επώδυνα. Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...