Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Οι τρεις σωματοφύλακες που μεταμόρφωσαν τη Ζέτα

Πώς η Μακρυπούλια από σταρ του Χόλιγουντ στο «Dancing with the stars» έγινε το κορίτσι της… διπλανής πόρτας στο «Just the 2 of us»

Από χολιγουντιανή σταρ στο «Dancing with the stars», κορίτσι της διπλανής πόρτας στο «Just the 2 of us». Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν εντάχθηκε απλώς στο δυναμικό του Mega κάνοντας την έκπληξη, αλλά αποφάσισε… στροφή στην εμφάνισή της, αφήνοντας πίσω της τα φορέματα-υπερπαραγωγή και τα κοσμήματα που έφερναν στο στούντιο security, αφού κόστιζαν αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Οι… τρεις σωματοφύλακες της παρουσιάστριας και υπεύθυνοι για τις μεταμορφώσεις και τις αλλαγές της, Γιάννης Μαρκετάκης, Στέφανος Βασιλάκης και Γιώργος Σεγραδάκης, αποκαλύπτουν στην «Espresso» πώς και γιατί η Ζέτα απέκτησε νέο, πιο φρέσκο, look.
Είναι ο στιλίστας της ηθοποιού από το 1998 και γνωρίζει τις προτιμήσεις της αλλά και τα όριά της στο θέμα της εμφάνισής της. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης υποστηρίζει με θέρμη την επιλογή της Ζέτας να φορέσει μαύρο φόρεμα στην πρεμιέρα του «Just the 2 of us» και εξηγεί πώς ελήφθη η απόφαση να σταματήσει να παίζει… ρόλους, όπως έκανε στο «Dancing». «Η Ζέτα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κι αυτό βοηθάει στο να πειραματιστείς πάνω της σε διάφορα στιλ. Το γεγονός ότι είναι ηθοποιός συνηγορεί στο να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάποιους στιλιστικούς ρόλους. Το κάναμε στο “Dancing with the stars”, όπου επί τρία συναπτά έτη οι εμφανίσεις της ήταν statement. Κάθε Κυριακή κάναμε ένα concept, εξαντλώντας ό,τι μπορούσε να δοκιμάσει πάνω στο στιλ. Οπότε αυτή τη στιγμή, έχοντας αλλάξει εκπομπή αλλά και τηλεοπτική στέγη, αυτό που ήταν το πιο λογικό και φυσιολογικό ήταν να βγει διαφορετική» λέει ο Γιώργος και αποκαλύπτει γιατί η Ζέτα κρατάει πια χαμηλούς στιλιστικούς τόνους. «Παρουσιάζει ένα σόου στο οποίο πρωταγωνιστούν πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες. Είχε και η ίδια την πρόθεση να μην κλέψει την παράσταση από κανέναν παίκτη και να μην τραβήξει τα φώτα πάνω της, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι αυτή είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής. Ο κόσμος έχει την ανάγκη μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να καθίσει στην τηλεόραση και να δει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να περάσει καλά, όχι μια παρουσιάστρια που προκαλεί με τις εμφανίσεις της επιλέγοντας πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα. Κι όπως όλοι έχουμε συμβιβαστεί με τα σημερινά δεδομένα, έτσι και η ίδια ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Οπως, λοιπόν, στην προσωπική της ζωή είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, έτσι ήθελε να περάσει αυτό το μήνυμα μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει».

Με νεανικό καρέ

Η μεγαλύτερη αλλαγή, βέβαια, ήταν εκείνη που έκανε στα μαλλιά της. Από το μακρύ ξανθό μαλλί, η Ζέτα είπε «ναι» στο ψαλίδι και απέκτησε ένα νεανικό και κομψό καρέ. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης. «Αυτό που ήθελα να δείξω με το κούρεμά της ήταν πώς μια γυναίκα που έχει ένα απλό καρέ μπορεί να χτενιστεί με πεντακόσιους διαφορετικούς τρόπους. Η Ζέτα ήταν έτοιμη, εγώ της είπα να κάνει την αλλαγή και οι δικοί της άνθρωποι το υποστήριξαν αυτό. Οταν είδαμε το αποτέλεσμα, ένιωσε ανάλαφρη, άρεσε σε όλους μας. Αυτήν τη στιγμή έχει ένα μακρύ καρέ, το οποίο είναι τάση. Οταν μια παρουσιάστρια έχει πάρα πολλά χρόνια μακριά μαλλιά και έχει κάνει πολλά πράγματα, όπως οι περισσότερες στην ελληνική τηλεόραση, είναι λογικό να κουραστεί και να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, η οποία επετεύχθη με τεράστια επιτυχία» λέει ο Στέφανος.
Εδώ και δώδεκα χρόνια, ο Γιάννης Μαρκετάκης βρίσκεται στο πλευρό της Ζέτας και επιμελείται το μακιγιάζ της. Μαζί έχουν κάνει «ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς», όπως λέει χαρακτηριστικά ο make up artist. «Τα τελευταία τρία χρόνια που παρουσίαζε το “Dancing with the stars” είχαμε επιχειρήσει να υπάρχει κάθε εβδομάδα συγκεκριμένο concept, με θέμα είτε από τη μόδα είτε από μεγάλες προσωπικότητες ή από κάποια εποχή. Ουσιαστικά η Ζέτα ενσάρκωνε κάποιο ρόλο, τον οποίο ήθελε και η ίδια και διασκέδαζε μέσα από αυτό. Αυτός ο κύκλος έκλεισε. Αυτό που θέλαμε στο “Just the 2 of us” ήταν το μακιγιάζ της να είναι πιο φρέσκο, σύγχρονο και μοντέρνο, να ακολουθεί τις τάσεις. Το concept είναι πιο σοφιστικέ, είναι 100% Ζέτα».

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...