Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αγριος καβγάς με καφέδες και νερά στο Κολωνάκι!

Η σχεδιάστρια Billy Joe επιτέθηκε στον σύντροφό της σε καφετέρια μπροστά στα μάτια των θαμώνων

Σκηνές… ροκ σε κεντρική καφετέρια του Κολωνακίου, με την Βilly Joe σε στιγμές αλλοφροσύνης να εκσφενδονίζει ποτήρια με καφέ στο πρόσωπο του συντρόφου της και να αναποδογυρίζει τραπέζια! Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας «περιέλουσε» (εκτός από αφεψήματα) και με κοσμητικά επίθετα τον μέχρι πρότινος σύντροφό της, γιατί όπως λίγες ώρες αργότερα εξήγησε η ίδια στην «Εspresso»: Την πίεζε να κάνει πράγματα χωρίς τη θέλησή της και περνούσε ένα ψυχολογικό μαρτύριο μαζί του.

Ο σύντροφός της Χρήστος Γιαννακόπουλος από την πλευρά του, σε τηλεφωνική επικοινωνία μας μαζί του, αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τον άγριο καβγά και διευκρίνισε ότι ήδη έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Δευτέρα μεσημέρι, παραμονή της χθεσινής έκλειψης ηλίου (που, κατά τους αστρολόγους, χτύπησε το νευρικό σύστημα πολλών ανθρώπων) η Billy Joe πήγε για καφέ στο κατάστημα Απολλώνιο στο Κολωνάκι με τον καλό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση εδώ κι ενάμιση χρόνο, καθώς και έναν φίλο του. Η παρέα επέλεξε ένα από τα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού και παρήγγειλε καφέ. Γουλιά στη γουλιά και λόγο στον λόγο το ζευγάρι έφτασε σε ένα «καυτό» σημείο της συζήτησής του, που είχε να κάνει (όπως αφηγήθηκε η Billy Joe) με το πώς βλέπει εκείνος τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της σχεδιάστριας, ο ώριμος και ντυμένος πολύ κομψά σύντροφός της Χρήστος Γιαννακόπουλος τον τελευταίο καιρό τής μιλούσε συνέχεια για το πώς θέλει να «τα… παίρνει από τις γυναίκες και το ίδιο επιθυμούσε να κάνει και με εκείνη». Μια συμπεριφορά που η σχεδιάστρια χαρακτήρισε «λεκτική βία» και όπως τονίζει, την έβγαλε εκτός εαυτού.

Μπάχαλο

Συγκεκριμένα η Billy Joe πάνω στα νεύρα της του πέταξε στο πρόσωπο και στο πανάκριβο σακάκι του έναν καφέ εσπρέσο, έναν φραπέ με γάλα και παγάκια, δύο ποτήρια με νερό και φεύγοντας έξαλλη ανέτρεψε και το σιδερένιο τραπέζι στο οποίο κάθονταν.

Το… μπάχαλο συνεχίστηκε και επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, όπου η σχεδιάστρια πεζή συνέχισε να φωνάζει χρησιμοποιώντας διάφορες εκφράσεις εναντίον του, οι οποίες φανέρωναν τον λόγο που την οδήγησαν στο να γίνει μαζί του μαλλιά κουβάρια. Γεγονός που όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διερχόμενους της περιοχής, αλλά πολύ γρήγορα έγινε το καυτό θέμα συζήτησης όσων κάθονταν στα μαγαζιά της πλατείας Κολωνακίου.

«Με κυνηγούσε περίπου έναν χρόνο για να κάνουμε σχέση κι εγώ τον σνόμπαρα. Οταν όμως ο πατέρας μου αρρώστησε με καρκίνο βρέθηκα σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, με μεγάλη ανασφάλεια και χρειαζόμουν μια παρέα» αποκαλύπτει η Βilly Joe στην «Espresso» και συνεχίζει την αφήγησή της σε ήρεμο τόνο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την προχτεσινή «έκρηξή» της εναντίον του συντρόφου της, που -όπως η ίδια ισχυρίζεται- διατηρεί κτήματα και καλλιέργειες στην περιοχή της Σπάρτης. «Ο άνθρωπος αυτός με πλησίασε τότε, τον δέχτηκα ως φίλο και όταν πέθανε ο πατέρας μου έγινε το ψυχικό μου αποκούμπι. Δηλαδή με πέτυχε σε ευάλωτη ψυχική κατάσταση. Εγώ νόμισα ότι σε αυτόν θα έβρισκα το στήριγμά μου. Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο, δεν το κρύβω ότι τον αγαπάω ακόμη, αλλά τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του ήταν αφόρητη. Διαρκώς μου έλεγε “παίρνω λεφτά από τις γυναίκες και το ίδιο θα κάνω και με σένα”, ενώ με απειλούσε πως αν δεν κάνω αυτό που θέλει, θα βγάλει προσωπικά μου δεδομένα στο ίντερνετ. Αυτά τα λεγόμενά του ήταν ένα βασανιστήριο για μένα κι έτσι με έβγαλε εκτός εαυτού. Να προσθέσω και κάτι: η λεκτική βία είναι χειρότερη από τη σωματική, την οποία επίσης έχω γνωρίσει στο παρελθόν, αλλά όχι από τον ίδιο άνθρωπο».

Αντίθετα με την Billy Joe, ο σύντροφός της Χρήστος Γιαννακόπουλος ήταν πολύ λακωνικός στις δηλώσεις του γι’ αυτό το θέμα. Αφού μας είπε «γράψτε ό,τι σας είπε η κυρία», τόνισε: «Εγώ της έχω κάνει μήνυση και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το δικαστήριο».

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...