Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Ελληνας «Αδωνις» των ΗΠΑ!

Ο Γρηγόρης Δρακάκης που πρωταγωνιστεί σε πάνω από εκατό εξώφυλλα ρομαντικών μυθιστορημάτων made in USA

Ενας Ελληνας «Αδωνις» έχει τρελάνει τα γυναικεία πλήθη στο Hollywood. Τον λένε Γρηγόρη Δρακάκη και μοστράρει τα κάλλη του σε δεκάδες εξώφυλλα ρομαντικών μυθιστορημάτων made in USA κάνοντας τη φαντασία των αναγνωστριών να οργιάζει!

Το περιζήτητο μοντέλο αποτελεί ενσάρκωση του λεγόμενου «αμερικανικού ονείρου». Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη κυνηγώντας την τύχη του στα στούντιο και στις πασαρέλες, πέρασε από αμέτρητα castings, δούλεψε σε κλαμπ για να βγάλει τα προς το ζην και τελικά βρέθηκε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους και να διαπρέπει ως cover model. Εχει ως βάση του το Λος Αντζελες, αλλά ταξιδεύει συχνά για δουλειά και σε άλλες αμερικανικές πολιτείες. Παράλληλα ετοιμάζει πυρετωδώς το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με μια ταινία δράσης, όπου θα κληθεί να παρουσιάσει -μεταξύ άλλων- τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ το 2006 απλώς για να βγάζω κάποια έξτρα χρήματα. Στην πορεία φυσικά με κέρδισε ολοκληρωτικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενα τότε πως θα έκανα διεθνή καριέρα» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο Γρηγόρης, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, όπου γιόρτασε το Πάσχα με τους δικούς του ανθρώπους. Γεννημένος στην Αθήνα, έζησε στον Χολαργό μέχρι τα οκτώ του χρόνια και κατόπιν μετακόμισε στο Λαύριο, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα η οικογενειακή εστία του. «Μέχρι το 2011 έκανα μόντελινγκ στην Ελλάδα, όπου δυστυχώς η αγορά είναι μικρή. Κατάλαβα ότι μόνο αν έφευγα στο εξωτερικό θα μου δινόταν η ευκαιρία να ξεχωρίσω και να κάνω σημαντικά πράγματα. Ετσι αποφάσισα να πάρω το ρίσκο. Εστειλα φωτογραφικό υλικό από το book μου σε διάφορα πρακτορεία στην Αμερική και προς μεγάλη μου έκπληξη υπήρξε άμεση ανταπόκριση και μάλιστα όχι μόνο από ένα».

Φυσικά το να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει τόσο μακριά δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. «Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη ένιωσα μοναξιά. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αφού μιλάμε για μια τεράστια πόλη, γεμάτη ζωή, όμως αυτό αισθάνθηκα. Ευτυχώς γνώρισα σύντομα αρκετούς Ελληνες, οι οποίοι με στήριξαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ σε έναν νέο τρόπο ζωής. Πάντως ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Χρειάστηκε να βρω και δεύτερη δουλειά, σε κλαμπ, για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα. Ευτυχώς, το πέρασμα του χρόνου με δικαίωσε για την επιλογή μου».

Τα μεσογειακά χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με το καλογυμνασμένο του κορμί του έδωσαν αμέσως ευκαιρίες να αναδειχτεί. «Εχω κάνει πολλές δουλειές σε όλους τους τομείς του μόντελινγκ. Εχω φωτογραφηθεί για καμπάνιες της Diesel, του Louis Vuitton και του South Pole». Ζώντας τα τελευταία δύο χρόνια στο Hollywood, ο Γρηγόρης Δρακάκης προετοιμάζει το έδαφος για την είσοδό του στην κινηματογραφική βιομηχανία. «Με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος της υποκριτικής. Μάλιστα, υπάρχει στο βιογραφικό μου κι ένας μικρός ρόλος στο ελληνικό σίριαλ “Τα μυστικά της Εδέμ”. Παίρνοντας εκεί μια πρώτη, ωραία γεύση, αποφάσισα να κυνηγήσω κι εδώ την ηθοποιία. Πριν από μερικούς μήνες ήρθα σε επαφή με έναν σκηνοθέτη ταινιών δράσης, ο οποίος θέλει να παίξω στην καινούργια ταινία του. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και μεταξύ άλλων θα χρειαστεί να δείξω τις ικανότητές μου στις πολεμικές τέχνες».

Σε λίγες εβδομάδες ο Γρηγόρης θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Λος Αντζελες, αφού η ατζέντα του είναι γεμάτη με καινούργιες φωτογραφίσεις. «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εκεί ήδη, αλλά το καλό είναι ότι οι πελάτες ζητάνε εμένα κι έτσι έχω το περιθώριο να καθορίσω μόνος μου το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα γίνουν οι δουλειές. Φυσικά θα πρέπει να το προγραμματίσω το συντομότερο δυνατό» αναφέρει. Το σίγουρο είναι ότι θα του λείψει πολύ η Ελλάδα. «Αν δεν έχει ζήσει κάποιος στο εξωτερικό, δεν μπορεί να καταλάβει, ό,τι και να πω εγώ με λόγια. Οταν μένω για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, μου λείπουν τα πάντα από την Ελλάδα. Εχουμε μια από τις ομορφότερες χώρες στον κόσμο, αλλά μόνο όταν τη χάνει κάποιος μπορεί να την εκτιμήσει. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τις ανθρώπινες σχέσεις».

Οσο για την εικόνα της χώρας μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; «Ολοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Το ευτύχημα είναι πως κάτι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και λίγο ο Ζορμπάς, έχουν συντελέσει στο να μας βλέπουν οι Αμερικανοί με συμπάθεια».

Πώς τον αντιμετωπίζει όμως το ωραίο φύλο; «Εχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι από τα δύο φύλα. Θεωρώ πως είναι ό,τι χειρότερο να προσπαθεί κάποιος να εκμεταλλευτεί καταστάσεις» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Δρακάκης. Πώς αντιδρά ο ίδιος σε τέτοιες περιπτώσεις; «Απλώς ξεκόβω τους ανθρώπους αυτούς από τη ζωή μου τελείως». Οσο γι’ αυτούς που λένε ότι οι ωραίοι άντρες του μόντελινγκ πρέπει να αποδείξουν ότι, εκτός από κορμί, διαθέτουν και μυαλό; Ο Δρακάκης είναι αφοπλιστικός. «Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι έχω καταφέρει. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Σίγουρα η ωραία εμφάνιση είναι ένα μεγάλο συν και ανοίγει πόρτες. Το γεγονός ότι ξεχώρισα σ’ αυτόν τον χώρο και κάνω επιτυχία το οφείλω κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην εμφάνισή μου. Από κει και πέρα, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει». Αν έχετε την απορία για την ταυτότητα της κυρίας στην οποία έχει χαρίσει την καρδιά του ο «Ελληνας Αδωνις του Hollywood», δυστυχώς μ’ αυτή θα μείνετε. «Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη» λέει με χιούμορ ο Γρηγόρης. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια όμορφη οικογένεια. Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η συντροφικότητα και δεν με ενθουσιάζουν οι εφήμερες σχέσεις».

Η γνωριμία με την Ντενίζ Βλάση

Ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα στον Γρηγόρη στα χολιγουντιανά βήματά του είναι κι αυτός ελληνικής καταγωγής. Πρόκειται για την Ντενίζ Βλάση, γνωστή και ως «Bella», ιδιοκτήτρια καλλιτεχνικής εταιρίας, πρακτορείου μοντέλων και μίμο της Madonna, για την οποία κάναμε εκτενές αφιέρωμα σε προηγούμενο κυριακάτικο φύλλο μας. «Η Ντενίζ έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα μεγάλα αστέρια του Hollywood, ηθοποιούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες. Ολοι την εμπιστεύονται και την αγαπούν, διότι, πέρα από σωστή επαγγελματίας, είναι και καταπληκτικός άνθρωπος. Πίστεψε σε μένα από την πρώτη στιγμή και είναι πλέον η προσωπική μάνατζέρ μου αλλά και πολύ καλή φίλη μου. Το ίδιο και ο σύζυγός της Irby Gascon, με τον οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ σε κάποια από τα σόου και τα events που διοργανώνουν». Η Ντενίζ είναι εκείνη που αποκάλεσε πρώτη τον Γρηγόρη «Ελληνα Αδωνι του Hollywood», τίτλος που, όπως σχολιάζει ο ίδιος, τον κολακεύει τρομερά.

Τα εκατό εξώφυλλα σε αισθηματικές νουβέλες!

«Μετράω παραπάνω από 100 εξώφυλλα σε αισθηματικές νουβέλες και άλλα μυθιστορήματα» υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Δρακάκης, που έμελλε να κάνει στη Νέα Υόρκη το εξώφυλλο που του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για το Hollywood. «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε πάρα πολλά μοντέλα και φωτογραφήθηκα για το best seller “Much Ado about Vampires” της συγγραφέως Katie MacAlister, το οποίο κυκλοφορεί από τον πασίγνωστο εκδοτικό οίκο Penguin Books. Από τις ίδιες εκδόσεις είχε κυκλοφορήσει και η σειρά βιβλίων “Twilight”. Με το εξώφυλλο του μυθιστορήματος της MacAlister μπήκα και στους “New York Times”, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος που έκανε η εφημερίδα στη συγγραφέα» εξηγεί το μοντέλο που, έπειτα απ’ αυτό, απέκτησε και… θερμόαιμες fans. «Βρισκόμουν σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη και μια κοπέλα που με αναγνώρισε όρμησε πάνω μου. Κάποιοι από την παρέα της προσπάθησαν να τη συγκρατήσουν. Μάταια όμως, εκείνη δεν καταλάβαινε τίποτα (γέλια). Εντάξει, πρέπει να είχε πιει κιόλας λίγο παραπάνω. Γενικά είναι πολύ αυθόρμητες οι γυναίκες στην Αμερική, αλλά προσωπικά δεν μου είχε τύχει ξανά κάτι παρόμοιο».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...