Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Τετάρτη 07/5/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ενταθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις κι εσείς θα πρέπει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Φροντίστε για…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων δεν πρέπει να σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση. Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς προσέχοντας να διατηρείτε πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο. Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως έχετε μάθει να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια. Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε νέες κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για το διάστημα της χρονιάς που ακολουθεί θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, γιατί, όπως θα διαπιστώσετε, πολλά σημεία τους θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από δω και πέρα οι επαφές σας. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας προκειμένου να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύετε τη ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε. Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε στο περιβάλλον σας. Αν εντοπίσετε τα αδύνατα σημεία σας, θα μπορέσετε και να τα διορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας, ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ενταθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις κι εσείς θα πρέπει να  αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός μην παραμελείτε την υγεία σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...