Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζαρτιέρες-Ψηλοτάκουνα στην πρώτη της «Priscilla»

Οι τρεις drag queens (Σεργουλόπουλος, Καπουτζίδης, Πετράκης) και οι ιπτάμενες τραγουδίστριες σε ένα σόου γεμάτο χρώματα, μουσική και τολμηρά κοστούμια

Φτερά, πούπουλα, χορός, τραγούδι, γέλιο και συγκίνηση. Η παράσταση «Priscilla: Η βασίλισσα της ερήμου» τα είχε όλα στην προχθεσινή πρεμιέρα της στο θέατρο Badminton. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Παναγιώτης Πετράκης τα έδωσαν όλα πάνω στη σκηνή, υποδυόμενοι τις drag queens που ξεκινούν ένα ταξίδι, στο τέλος του οποίου ανακαλύπτουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και όλα εκείνα που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Τα κοστούμια είναι τα αυθεντικά και βραβευμένα -όπως και τα σκηνικά- από την παράσταση του West End του Λονδίνου και ήταν εκείνα που «γέμισαν» τη σκηνή του θεάτρου. Οι τρεις πρωταγωνιστές ισορρόπησαν πάνω σε ψηλά τακούνια, φόρεσαν κορσέδες, κομψά φορέματα, καθώς και εξωφρενικές στολές κι αξεσουάρ που έδωσαν χρώμα, όπως και την αίσθηση ενός ατελείωτου πάρτι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θύμιζε κομψή κυρία με τα φορέματα και τα ταγέρ που φόρεσε, ενώ εμφανίστηκε και με τολμηρά κοστούμια, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια diva των drag queen shows. Εκείνος όμως που πραγματικά ήταν εντυπωσιακός ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης. Οχι μόνο ντύθηκε με εξωφρενικά κοστούμια, τόσο σε στόλισμα όσο και σε μέγεθος, αλλά μας θύμισε ακόμη και… θρυλικές μορφές της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, ο δερμάτινος κορσές με το αντίστοιχο… εσώρουχο θύμιζε πολύ τη Ζίνα της αλήστου μνήμης επικής σειράς που προβαλλόταν στο Star. Εντυπωσιακό ήταν και το κοστούμι του Γιώργου Καπουτζίδη με τις σαγιονάρες, ενώ οι τρεις τους ως… τσιρλίντερ κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Το περιμέναμε, να που το είδαμε κιόλας. Η Shaya, η Demy και η Μελίνα Μακρή «έβγαλαν» την παράσταση αιωρούμενες, αφού υποδύονται τις αιθέριες divas που ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες της disco εποχής. Τα τρία κορίτσια επίσης φόρεσαν εντυπωσιακά κοστούμια και περούκες, ενώ στο τέλος, όταν… πάτησαν έδαφος, ήταν ντυμένες σαν ωδικά πτηνά.

Μετά το τέλος, οι συντελεστές της παράστασης δέχτηκαν φιλιά, αγκαλιές και συγχαρητήρια από αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες τη μητέρα του, τον αδερφό του, την ανιψιά του και τη φίλη του Μαρία Μπακοδήμου, που του είπαν τα καλύτερα για την ερμηνεία του. Η Ευαγγελία Μουμούρη, δε, είχε διπλή χαρά. Εκτός από την πρεμιέρα της «Priscilla», γιόρτασε και τα γενέθλιά της, με μια τούρτα που της έφερε στο καμαρίνι η μαμά της. Τα πόσα έκλεισε δεν το μάθαμε, αφού το κεράκι που έσβησε ήταν απλώς ένα ερωτηματικό. Το team του υπερθεάματος συμπληρώνει ο Παύλος Ορκόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το καυτό σόου της Τάνιας Τρύπη

Εκείνη που πραγματικά έκανε πολλά στόματα να μείνουν για ώρα ανοιχτά από τον θαυμασμό ήταν η Τάνια Τρύπη. Η ηθοποιός, που χρόνια τώρα διακρίνεται όχι μόνο για τις υποκριτικές, αλλά και τις τραγουδιστικές της ικανότητες, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή του θεάτρου Badminton. Αρχικά, την είδαμε αγνώριστη, ντυμένη με τζιν παντελόνι, ριχτό T-shirt και μέσα στη… μουντζούρα σαν κανονικό αγοροκόριτσο. Ομως στη συνέχεια του έργου τα ρούχα άρχισαν να… μειώνονται.

Η ηθοποιός φόρεσε ποδιά για να κάνει φασίνα, αφήνοντας ελεύθερο το πίσω μέρος, το οποίο έντυνε ένα άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι. Από τις πιο sexy εμφανίσεις της όμως ήταν εκείνη όπου με εσώρουχα και ζαρτιέρες χορεύει και τραγουδάει, συνοδευόμενη από ανδρικό μπαλέτο, με τους χορευτές να θυμίζουν εργάτες.

Ελισσάβετ Κυρίτση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...