Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κυριακή 11/5/14

ΖΥΓΟΣ: Αν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στον δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη, ενώ θα έχετε ευκαιρίες να…

ΚΡΙΟΣ:
Επανορθώστε για όποιο λάθος προκαλέσατε φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στον θυμό ή τον φόβο. Κατακτήστε ακόμα περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντας τον, δίνοντάς του μεγαλύτερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμα το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε. Κάντε τον να νιώσει σταθερότητα και να σας ερωτευτεί από την αρχή. Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι την αξία σας προσπαθήστε να μετριάσετε την ευαισθησία σας με τη λογική και τη δύναμη που διαθέτετε. Εξετάζοντας το παρελθόν σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αποκομίσει εμπειρίες που δεν έχετε επεξεργαστεί από έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους που είχατε βάλει. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε αρχίστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν. Θα προβληματιστείτε σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση. Δραστηριοποιηθείτε για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες. Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ό,τι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν. Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει ιδιαίτερα απαιτητικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλλεται να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις. Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από τον διάλογο, αλλά και να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Ισως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης είναι το γεγονός πως τοποθετείτε τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ό,τι πρέπει. Ομως να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια. Εσείς επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι ο καλύτερος για εσάς.

ΛΕΩΝ:
Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δεν θα φανούν μόνο στο πρόσωπό σας, αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από τη συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτήματα που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δεν θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Ισως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Δεν είστε έτοιμοι να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει τον λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία, καθώς και μια σειρά περιστατικά και συμπτώσεις θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντάς σας έναν νέο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δεν θα την περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ:
Αν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στον δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη, ενώ θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι η καθημερινότητα έχει σβήσει τη φλόγα του πάθους, μπορείτε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας, εάν αυτό επιθυμείτε πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες, μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά. Το νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας -ίσως όχι τόσο νέο, καθώς ενδέχεται να είναι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και θα ορκιζόσασταν ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα μεταξύ σας- θα σας ωθήσει να είστε προσκολλημένοι πάνω του, γιατί θα νιώθετε πολύ οικεία και θα ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο. Βέβαια θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να βρείτε τη φόρμουλα και να προσαρμόσετε τη συναισθηματική σας αναγέννηση με τις τρέχουσες κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ακόμα μία κρίση στη σχέση σας. Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με μια σειρά από γεγονότα που θα αυξήσουν την ανασφάλειά σας, αλλά λίγη διπλωματία δεν θα σας βλάψει. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα προκαλέσετε τραύματα που θα αργήσουν να επουλωθούν. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και προσέξτε γενικά την υγεία σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας, και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγος παραπάνω για διασκέδαση. Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάσουν και σας φτιάξουν το κέφι. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας σχέδια θα σας κάνουν να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Εστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανέναν λόγο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε.Θα είστε αρκετά γοητευτικοί, ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η καλή ψυχική σας διάθεση θα οδηγήσει σε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας. Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα κι αν είναι οδυνηρό για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Το να ζείτε με την πραγματικότητα είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας, όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αλλά, αντίθετα, σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Το πλανητικό σκηνικό σάς παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας. Μπορείτε να εισπράξετε σημαντική ανακούφιση από τη βοήθεια ατόμων που σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στις κινήσεις σας και συγκρατημένοι στις εκρήξεις θυμού που έχετε κάποιες φορές.

ΙΧΘΥΕΣ:
Εάν υπάρχει μια πιο προσωπική σχέση που σας ενδιαφέρει αρκετά, μην την αφήσετε να χαθεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης που τρίτα άτομα υποκίνησαν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε την εξήγηση που χρειάζεται για να διευκρινίσετε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σας σχέσεις, λόγω της συμπεριφοράς σας. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα. Εχετε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς να τα εξωτερικεύσετε. Επειδή έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος, προνοήστε και κάντε ένα τσεκάπ για να βεβαιωθείτε ότι πράγματι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εξοπλίστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες για να ισορροπήσετε και προσαρμόστε τη διατροφή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...