Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

«Topless» διαφήμιση για Κρήτη

Οι sexy αφίξεις διάσημων ηθοποιών και κορυφαίων μοντέλων του εξωτερικού στα ελληνικά νησιά και οι φωτογραφίες τους που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ενα ένα κάνουν την εμφάνισή τους τα ωραία κορμιά της διεθνούς showbiz στα ελληνικά νησιά. Ενώ το τοπ μόντελ Μόνικα Τζάκισιτς αποχαιρετούσε τη Μύκονο, στην Κρήτη έφτανε η σέξι Λούσι Γουάτσον, παρέα με την επίσης διάσημη φίλη της Στέφανι Πρατ, με αποτέλεσμα η προσοχή των βρετανικών μέσων να επικεντρωθεί με μανία στη μεγαλόνησο.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς στην Αγγλία «Made in Chelsea» έβαλαν τα μαγιό τους, έκαναν τις βόλτες τους και φωτογραφήθηκαν στις παραλίες, στο τζακούζι του ξενοδοχείου που τις φιλοξενούσε αλλά και ανάμεσα σε λουλούδια, ανεβάζοντας μανιωδώς φωτογραφίες τους και στιγμιότυπα από την πόλη του Αγίου Νικολάου στα social media και συνοδεύοντάς τις μονίμως με ενθουσιώδη σχόλια: «Λατρεύω την Κρήτη» έγραφε η Στέφανι, ενώ η «κολλητή» της Λούσι προσκαλούσε όλους τους φίλους της να έρθουν στο ελληνικό νησί.
Οι Βρετανίδες ηθοποιοί έφτασαν στην Κρήτη στις 4 Μαΐου. Εβαλαν το μαγιό τους για να κάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, έφαγαν… σουβλάκι με πίτα, βόλταραν στα σοκάκια, ήπιαν μπίρα με θέα τη λίμνη του Αγίου Νικολάου, χαλάρωσαν στο τζακούζι και στην πισίνα του ξενοδοχείου που τις φιλοξενούσε, ενώ έκαναν και fish spa σε κέντρο ομορφιάς της περιοχής, το οποίο προσφέρει τη μέθοδο όπου ψάρια μικρού μεγέθους του είδους Garra rufa αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και να απομακρύνουν τον γηρασμένο εξωτερικό φλοιό της επιδερμίδας.

Ενθουσιασμένη

Ακρως ενθουσιασμένη με το νησί φαίνεται ότι είναι η Λούσι Γουάτσον, που υποσχέθηκε σε όλους ότι θα επιστρέψει σύντομα, ενώ οι φωτογραφίες της με το λευκό μπικίνι (που σίγουρα θα γίνει trend, μια και η Γουάτσον είναι και fashion icon) έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύτηκαν σε όλα τα βρετανικά ειδησεογραφικά δίκτυα που ασχολούνται με θέματα lifestyle. Η Λούσι είχε επισκεφθεί και πέρυσι τον Ιούλιο την Κρήτη και ανέβασε στο Instagram τόπλες φωτογραφίες της που είχαν κάνει πάταγο! Η φήμη της εκτινάχθηκε στα ύψη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έκανε «ακτιβιστικό γυμνό» έχοντας προσχωρήσει στα «κορίτσια της PETΑ» -κλαμπ όπου, μεταξύ άλλων, ανήκουν η Πάμελα Αντερσον, η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ και άλλες θεές της showbiz- τασσόμενη υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.
Τα κορίτσια έχουν πλέον επιστρέψει στη Βρετανία, τόσο για τις ανάγκες της σειράς όσο και για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Περίπου τις ίδιες ημέρες, στα Ματογιάννια της Μυκόνου έκανε βόλτες η «βασίλισσα των διαφημίσεων με μαγιό», το τοπ μόντελ Μόνικα Τζάκισιτς και πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ. Καλεσμένη στη βίλα του γνωστού επιχειρηματία Πάνου Ζήνα, η μελαχρινή καλλονή -το κορίτσι που τον Μάρτιο είχε κάνει άνω κάτω το βρετανικό παλάτι αφήνοντας να διαρρεύσει ότι αρραβωνιάζεται τον πρίγκιπα Αντριου- ανέβασε επίσης αρκετές φωτογραφίες της και εξύμνησε τις ομορφιές της Μυκόνου.

«Η Γέλενα είναι έγκυος!!! Σύντομα θα γίνουμε γονείς». Ο βασιλιάς του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς επέλεξε να γνωστοποιήσει πριν από λίγες ημέρες το χαρούμενο γεγονός μέσω twitter, κάτω από τη φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του στην Ακρόπολη. Ο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης (και Νο 1 το 2013) επισκέφθηκε την Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και η φωτογραφία του εισέπραξε εκατοντάδες retweet, ενώ η είδηση ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο. Η Γέλενα Ρίστιτς, που διευθύνει και το Ιδρυμα Νόβακ Τζόκοβιτς -το οποίο ιδρύθηκε με δική της πρωτοβουλία- υπέρ των φτωχών παιδιών της Σερβίας, θα πρέπει έτσι να εγκαταλείψει για λίγο καιρό την καριέρα της ως μοντέλο για μαγιό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...