Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μαμά, θα κοιμηθείς με την κούπα;»

Η φιλόλογος και μητέρα τριών παιδιών Μαρία-Ελένη Κυριακού (από την Κύπρο) που νίκησε στο «The Voice», αποκαλύπτει στην «Espresso» όλα όσα έζησε στο σόου

«Συγγνώμη που δακρύζω και γελάω μαζί. Ο εξάχρονος γιος μου με έκανε αρχικά να νιώθω έτσι. Πριν από λίγο με ρώτησε στο τηλέφωνο “δηλαδή σήμερα, μαμά, θα κοιμηθείς με την κούπα;” κι άκουγα το γάργαρο γέλιο του. Εχω τόσες σκέψεις στο μυαλό μου. Είμαι συγκινημένη, γιατί αισθάνομαι ότι ένωσα την Ελλάδα και την Κύπρο. Είμαι όμως και χαρούμενη, γιατί η νίκη μου σημαίνει πολλά για τις γυναίκες και τις μητέρες. Οτι στη ζωή παρόλο τις αντιξοότητες, πρέπει να παλεύουμε»…

Η λιποθυμία της μάνας

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μεγάλης νικήτριας του «The Voice» Μαρίας Ελενας Κυριάκου στην «Espresso». Η φιλόλογος από τη Λάρνακα και διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών -έξι, τεσσάρων και δυόμισι ετών- κατάφερε να πάρει τον τίτλο του σόου που την περασμένη Παρασκευή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

«Εγώ έμαθα ότι η μαμά μου λιποθύμησε όταν εξαγγέλθηκε η νίκη μου μέσω facebook. Δεν ήθελαν να με αγχώσουν οι δικοί μου. Η μητέρα μου δεν μου είπε τίποτα τηλεφωνικά για την υγεία της. Αυτό που μου ψιθύρισε στο τηλέφωνο ήταν “κορίτσι μου, όταν σε γεννούσα, πρέπει μια καλή νεράιδα να στάθηκε στο πλευρό σου”».

Ο αδερφός της

«Ο αδερφός μου ο Κούλλης, που σ’ αυτόν οφείλω τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, αφού αυτός ήταν που έκανε αίτηση και μάλιστα εν αγνοία μου, είχε κανονίσει ανοιχτό πάρτι στην πλατεία Ελευθερίας στη Λάρνακα, αλλά επειδή έβρεχε, την τελευταία στιγμή έκλεισε άλλο χώρο και έγινε μια μεγάλη γιορτή με συγγενείς και φίλους μέχρι το πρωί» λέει με ειλικρίνεια η όμορφη κοπέλα.

Αυτήν την εβδομάδα, η νικήτρια του διαγωνισμού, που είχε coach τη Δέσποινα Βανδή, θα βρίσκεται στην Αθήνα για να κανονίσει το συμβόλαιό της με τη δισκογραφική εταιρία Universal, αλλά και να εμφανιστεί στις εκπομπές «Το πρωινό», «Ολα τρέλα» και «Τα καρντάσιανς».

«Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, αλλά δεν νιώθω κουρασμένη. Το καλοκαίρι θα κάνω συναυλίες και, αν εξελιχθεί καλά η καριέρα μου, μπορεί να μετακομίσουμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, με τη σύμφωνη γνώμη του πρώην συζύγου μου, από τον οποίο έχω μεγάλη βοήθεια. Για μένα, πάνω από όλα, είναι η πίστη στον Θεό, η υγεία, τα παιδιά μου και το να υπάρχει δουλειά. Εχω σταθερές αξίες, γιατί περάσαμε και δύσκολες μέρες στην Κύπρο, όταν το μόνο που με ένοιαζε ήταν να φέρω φαγητό και πάνες στο σπίτι μου. Ολοι στην οικογένειά μου κάναμε δυο και τρεις δουλειές για να επιβιώσουμε. Προσαρμοστήκαμε, είμαστε μαχητές, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή» τονίζει η Μαρία Ελενα, η οποία την περίοδο «κουρέματος» από την Ε.Ε. στην Κύπρο έκανε δωρεάν μαθήματα στους μαθητές της. «Σίγουρα αυτήν τη στιγμή ανοίγεται για μένα μια πόρτα. Μακάρι να εξελιχθούν τα πράγματα όμορφα όχι για τη δόξα, αλλά για την ευημερία της οικογένειάς μου. Το “The Voice”μου έδωσε αυτοπεποίθηση τη στιγμή που η ζωή μου είχε κολλήσει. Μέσα από το σόου άκουσα την πραγματική φωνή μου» λέει η Κύπρια τραγουδίστρια.

Η επόμενη μέρα για Αρετή, Αίμιλη και Λευτέρη Κιντάτο

Οσον αφορά τους φιναλίστ του μεγάλου τελικού, δεν πρόκειται να μείνουν με το παράπονο. Ο Λευτέρης Κιντάτος, για παράδειγμα, ήδη βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με τον Αντώνη Ρέμο για έξι εμφανίσεις. Οι… μικρές του σόου,η Αρετή Κοσμίδου και η Αίμιλη Χαραλάμπους, γύρισαν πίσω στα θρανία τους, η μία στην Αλεξανδρούπολη και η άλλη στην Κύπρο, προκειμένου να δώσουν εξετάσεις και να περάσουν στην Γ’ Λυκείου. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο νικητής, αλλά σημασία έχει η ουσία. Το ταξίδι τώρα ξεκινάει. Μακάρι να καταφέρω κι εγώ με τη σειρά μου να σας κάνω χαρούμενους με τη δική μου μουσική» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η Αρετή,η οποία φάνταζε ως το φαβορί για την πρωτιά, μετά και την αποχώρηση του Γιούρι Μελίκοφ στον ημιτελικό.

«Θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά που μας συστήθηκαν μέσα από το παιχνίδι θα έχουν τις ευκαιρίες τους να προχωρήσουν παρακάτω. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με την ψήφο σας στηρίξατε το κορίτσι μου, τη Μαρία Ελενα και σήκωσε την κούπα» έγραψε στα social media η νικήτρια coach Δέσποινα Βανδή.

Τηλεθέαση με 70% στον τελικό

Η τηλεθέαση του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με 46,2%, έφτασε στο μέσο της βραδιάς το 58,1%, ενώ όσο πλησίαζε το τέλος και η αγωνία κορυφωνόταν έπιασε το 65,8% και το εξωπραγματικό 70,3%!
Ηταν στο τέταρτο που ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι η νίκη κρέμεται σε λίγες ψήφους ανάμεσα στις δύο κοπέλες, την Αρετή και τη Μαρία Ελενα, μέχρι που άνοιξε τον φάκελο και έδωσε προβάδισμα στην Κύπρια.
Υπολογίζεται ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι ψήφισαν, ενώ ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι έρχεται το «The Voice 2» και το «The Voice kids».
Αλλωστε για 18 εβδομάδες το talent show δεν έπεσε κάτω από το 50% στην τηλεθέαση στα νεανικά κοινά. 

Τα… νεύρα της Γερμανού

«Η Γερμανού ξανάρχεται» και μάλιστα… πριζωμένη! Η μόνη που δεν ευχαριστήθηκε το «The Voice» ήταν η Ναταλία Γερμανού, αφού η δική της εκπομπή ξεκίνησε στις 02.00 τα ξημερώματα. «Να πω και μια καλημέρα στο κοινό από το σπίτι. Καλώς ήρθατε στο μοναδικό πολύ πρωινό talk show της ελληνικής τηλεόρασης που λέγεται “Η Γερμανού ξανάρχεται”. Θα μπορούσε να λέγεται “Εμείς, εσείς και τα κοκόρια”, αλλά όμως είμαστε ακμαίοι και στη μία και στις δύο και στις τρεις!» είπε ειρωνικά η Ναταλία, η οποία έχει κάνει πολλές φορές παράπονα για την ώρα προβολής της εκπομπής της. Θα συνιστούσαμε στη Ναταλία λίγη υπομονή ακόμη, καθώς για τις δύο επόμενες Παρασκευές στη θέση του «The Voice» θα δούμε το «Your face sounds familiar 2» που και αυτό θα τελειώνει στη 1.00.

Μαρία Ανδρέου  

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....