Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Τρίτη 13/5/2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία σαγηνεύει τους γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να…

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας πάει μπροστά επιλέγοντας έναν νέο σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα κι αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δεν θα σας προδώσουν, γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την καθημερινότητά σας, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτείται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και στη συνέχεια με απόλυτη ηρεμία μπορείτε να καθίσετε και απολαύσετε το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία σαγηνεύει τους γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν ή σας αμφισβήτησαν κατά το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητική διάθεση ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά; Δεν χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Οπως και να έχει, ο πρώτος λόγος θα είναι αποκλειστικά δικός σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σας ενοχλεί και έτσι θα μπορέσετε να κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι τα πράγματα που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του. Μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχετε θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό συντελεί στο να αποβάλλεται προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά εκείνος έχει όλη την καλή διάθεση να σας ακούσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας προκαλεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...