Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Ξέσπασμα οργής στην Ηλεία για τον αδίστακτο Τσιγγάνο που σκότωσε τον 35χρονο αρχιφύλακα

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή

«Είσαι κτήνος και φονιάς!» φώναζαν εξοργισμένοι οι συγγενείς τού αδικοχαμένου αστυνομικού Βασίλη Μάρτζακλη από την Ανδραβίδα Ηλείας στον 30χρονο δολοφόνο του, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο δράστης, που έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

Εξω από τα δικαστήρια είχαν φτάσει από νωρίς φίλοι, γείτονες και συγγενείς τού 35χρονου αρχιφύλακα, πατέρα δύο αγοριών, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε δύο μαχαιριές από τον Αθίγγανο διαρρήκτη. Ορισμένοι έκλαιγαν και κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δράστη, ο οποίος μετέβη στο μέγαρο λίγο μετά τις 11.00 το πρωί. Ο ίδιος ομολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία του παλικαριού στους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι το έκανε από φόβο μήπως συλληφθεί.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε προχθές το απόγευμα, με τους 2.000 και πλέον πολίτες που πήγαν στην κηδεία να φωνάζουν «αθάνατος» και «ήρωας» και να χειροκροτούν. Το φέρετρο με τη γαλανόλευκη, μέσα στο οποίο βρισκόταν η σορός του άτυχου 35χρονου, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα στις 6.00 το απόγευμα, ενώ η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη και αφιλοκερδώς παραστάθηκε η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς». Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του Ανθή, τα δύο παιδιά του ηλικίας 11 και πέντε ετών, οι χαροκαμένοι γονείς του και τα αδέλφια του.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου Δάφνης Ανδραβίδας μαθαίνοντας σε περισσότερα από 150 παιδιά τα μυστικά του αθλήματος. Το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη χώρα συνέβη στις 11.25 το βράδυ της Κυριακής, όταν το παλικάρι μαζί με έναν συνομήλικό του επέστρεφε από μια προεκλογική συγκέντρωση στα Λεχαινά, καθώς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Λίγο πριν φτάσουν στα σπίτια τους, οι δύο φίλοι αντιλήφθηκαν απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι γείτονα και επιχείρησαν να σταματήσουν τον κλέφτη. Ο 30χρονος Αθίγγανος στην προσπάθειά του να διαφύγει, μαχαίρωσε τον έναν άνδρα στην αριστερή πλευρά του θώρακα τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στη συνέχεια τον 35χρονο δύο φορές στην αριστερή ωμοπλάτη. Στο σημείο όπου εξέπνευσε ο αστυνομικός συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια, ενώ συγκινητικά είναι τα μηνύματα με τα οποία αποχαιρετούν τον Βασίλη Μάρτζακλη οι φίλοι του στο facebook.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...