Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Δεν ντρέπεσαι, κυρία Γκολεμά»

Η μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη επιτέθηκε στη γνωστή τηλεκριτικό γι’ αυτά που έγραψε για την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη εναντίον Ντέπυς Γκολεμά (και τούμπαλιν), σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει από παλιά και μάλλον δεν έχει τελειωμό! Μόνο που στο πρόσφατο επεισόδιο της ρήξης τους μπήκε στη μέση και η μητέρα της παρουσιάστριας. Η Μαρία Μελέτη θέλοντας να διαψεύσει την γνωστή τηλεκριτικό, που σε άρθρο της απέδωσε την αρρώστια της παρουσιάστριας σε… διαφημιστικό τρικ, δημοσίευσε επιστολή τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι όχι μόνο ήταν άρρωστη βαριά, αλλά η ίδια πήγαινε το κοριτσάκι της αγκαλιά στην τουαλέτα. Η Ντέπυ Γκολεμά, με τη σειρά της, απάντησε με νόημα «περαστικά…».
Αφορμή για ν’ αρχίσουν τα… όργανα ήταν ένα δημοσίευμα της γνωστής τηλεκριτικού στην εφημερίδα «Real», στο οποίο ήθελε την Ελεονώρα Μελέτη να μην είναι άρρωστη πραγματικά, αλλά η απουσία της από την εκπομπή του Star «Μελέτησέ το» να οφείλεται σε… τηλεοπτικό τρικ. Συγκεκριμένα η Γκολεμά έγραψε στη στήλη της: «Η Ελεονώρα τρεις μέρες το έπαιξε άρρωστη ακολουθώντας γραμμή Σταμάτη (Μαλέλη)! Να πας, καλή μου, στον ΣΚΑΪ. Μια απώλεια πρέπει να συμπληρώνεται από την ανάλογη μεταγραφική κίνηση».
Το σχόλιο έκανε έξαλλη την Ελεονώρα και βέβαια, όπως κάθε φορά που η τηλεκριτικός έχει ασχοληθεί αρνητικά μαζί της, της απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο twitter χωρίς περιστροφές. «Κάποιος με ενημέρωσε ότι η Γκολεμά γράφει πάλι μα…ες. Τώρα έχω μια δουλειά, πείτε της, θα την ξεφτιλίσω αργότερα. Αν και δεν θα χρειαστεί. Το κάνει μόνη της». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανταπάντηση της Γκολεμά: «Σιγά, μαντάμ, τα… αίματα!»
Ομως στον ιντερνετικό καβγά έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της και η μητέρα της παρουσιάστριας. Η Μαρία Μελέτη, μέσω του blog της κόρης της στο site Must Online, δημοσίευσε μια μακροσκελή επιστολή.

Η οργισμένη επιστολή της Μαρίας Μελέτη

«Αξιότιμη (;) κυρία (;) Γκολεμά
Με έκπληξη ενημερώθηκα πως σε πρόσφατη δημοσίευση που κάνατε στη στήλη σας, που παραδόξως φιλοξενείται από μία αξιόπιστη εφημερίδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού -κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει ιδιαίτερα προσεκτική σε αυτά που μεταφέρετε, όχι ως προσωπική σας άποψη (εξάλλου τηλεκριτικός αυτοτιτλοφορείστε) αλλά σαν είδηση, αποκαλύψατε πως το παιδί μου, η Ελεονώρα Μελέτη, το… έπαιξε άρρωστη τρεις μέρες ακολουθώντας γραμμή Μαλέλη για να πετύχει μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
»Δεν θα σχολιάσω το ανυπόστατο της πληροφορίας σας. Αυτό θα το κάνει η κόρη μου ή τα γεγονότα, όταν έρθει η ώρα, όπως άλλωστε έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν, τόσο από την ίδια όπως και από άλλους συναδέλφους της, όσον αφορά την περίπτωσή σας. Σε εκείνο που θα σταθώ είναι η ανηθικότητά σας, να αφήνετε αιχμές για ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας ενός ανθρώπου, τον οποίο πληρώνεστε για να κρίνετε και να σχολιάζετε επαγγελματικά και μόνο.
»Προφανώς κρυφά από την οικογένειά μας παρακολουθείτε ιατρικώς την κόρη μου και μάλλον γνωρίζετε και προσωπικά τον ιατρικό της φάκελο, άρα και την πραγματικότητα για το σοβαρό πρόβλημα της Ελεονώρας με τη μέση της, γι’ αυτό και θελήσατε να δημοσιοποιήσετε την επιστημονική σας γνωμάτευση αποδίδοντας το πρόβλημά της σε “παιχνίδι”. Σε παιχνίδι στρατηγικής.
Γνωρίζοντας προσωπικά τους πραγματικούς θεράποντες ιατρούς της κόρης μου, δεν αναγνώρισα ανάμεσά τους πουθενά εσάς, ενώ, όπως πληροφορήθηκα, ουδέποτε αναζητήσατε να κάνετε ρεπορτάζ συγκεντρώνοντας στοιχεία προκειμένου να προβείτε στη γνωμάτευσή σας, η οποία -γνωμάτευση- θα ήθελα πραγματικά να ήταν αληθινή για να μη βλέπω τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου την κόρη μας να υποφέρει χρόνια τώρα και να σφαδάζει από πόνους σε περιόδους κρίσης. (…)
»Κάτι ανάλογο είχα νιώσει και το 2008, όταν ενώ η Ελεονώρα σάπιζε από β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο σε όλον τον λαιμό, μπαινοβγαίνοντας για μήνες σε ένα νοσοκομείο, διάφοροι «δημοσιογράφοι» έβγαιναν στις τηλεοράσεις κι έλεγαν ότι το παίζει άρρωστη για να χωρίσει βελούδινα με τον ΑΝΤ1. Οταν η Ελεονώρα έγινε καλά, πίστεψα ότι είχα βιώσει την «ακρότητα» του επαγγελματικού της χώρου και πως δεν υπήρχαν πλέον άλλα περιθώρια κάποιος να πειράξει και να βλάψει περισσότερο το παιδί μου μέσα από χυδαία ψέματα. (…)
»Αν είστε μητέρα, κυρία Γκολεμά, εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείτε να σηκώνετε το παιδί σας στα 35 του σαν να είναι δύο χρονών παιδάκι για να πάει υποβασταζόμενο και με τη συνοδεία σας, έστω και μέχρι την τουαλέτα. Εύχομαι να μη χρειαστεί να ζήσετε την αγωνία του αν το παιδί σας θα μπορεί να περπατήσει σύντομα – όπως συνέβη στην Ελεονώρα την περασμένη εβδομάδα. Εύχομαι να μη νιώσετε ποτέ απόγνωση, όταν το παιδί σας σας ζητάει να κάνετε κάτι για να μη νιώθει πόνο κι εσείς να μην μπορείτε να βοηθήσετε, όπως άλλωστε ούτε και οι παυσίπονες ενέσεις μέσα στη σπονδυλική στήλη. Εύχομαι το παιδί σας να μη νιώσει ποτέ την πίεση που βιώνει το δικό μου παιδί, που ενώ ήταν ακούνητο σε ένα κρεβάτι, το μόνο που την ένοιαζε ήταν το πότε θα πάει στη δουλειά της για να μη δίνει δικαιώματα σε κακοήθεις, όπως εσείς, να εκμεταλλεύονται την απουσία της για να στοιχειοθετούν ηλίθια, ανυπόστατα σενάρια εναντίον της, με στόχο να τη θίξουν ηθικά και επαγγελματικά.
»Παίξατε άτιμα, κυρία Γκολεμά, και δεν δείχνετε μόνο παντελή έλλειψη σεβασμού σε έναν άνθρωπο άρρωστο, αλλά τον θίγετε πρωτίστως ηθικά λέγοντάς τον υποκριτή, όπως θίγετε ηθικά και εμάς, την οικογένειά της, που με τη λογική σας υποθάλπουμε την Ελεονώρα προωθώντας τα “παιχνίδια” της. Αν έχετε λοιπόν έστω και ίχνος συνείδησης του τι προκαλέσατε σε μια μάνα, αν έχετε έστω και ίχνος ειλικρίνειας, απαιτώ να μου προσκομίσετε τα στοιχεία εκείνα που γνωρίζετε και σας κάνουν να γράφετε ότι το παιδί μου είναι καλά και “το παίζει άρρωστη”. Για να χαρώ κι εγώ. Να μην ανησυχώ για την εξέλιξη του προβλήματος της κόρης μου. Αλλιώς οφείλετε να ζητήσετε στην οικογένειά μου συγγνώμη δημοσίως. (…)
»Ζητώ είτε τις αποδείξεις σας για ένα μεγάλο θέμα που φέρατε στην επιφάνεια είτε τη συγγνώμη σας για ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Το χρωστάτε ηθικά στην οικογένειά μου αλλά και στον εαυτό σας, γιατί είναι αρετή για έναν άνθρωπο να αναγνωρίζει τα λάθη του.

Σας ευχαριστώ, μετά τιμής
Μαρία Μελέτη»

«Περαστικά» από την Ντέπυ

Πάντως η Ντέπυ Γκολεμά δεν ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της παρουσιάστριας και αρκέστηκε σε ένα πολύ σύντομο σχόλιό της στον λογαριασμό της στο facebook. «Τι να πω! Σέβομαι τη μάνα, την κάθε μάνα, αλλά ούτε που το φανταζόμουν. Να ευχηθώ περαστικά. Γενικά…»

Η εξομολόγηση της τηλεπαρουσιάστριας για το πρόβλημα στη μέση της

Τις ημέρες της απουσίας της η Ελεονώρα έγραψε από το κρεβάτι του πόνου στο blog της:
«Μου τη δίνει που αρρωσταίνω. Γιατί αρρωσταίνω δημόσια, που σημαίνει πως δίνω δικαιώματα και αυτό με κάνει να νιώθω ενοχές, γιατί όταν αρρωσταίνω, δεν θέλω να το ξέρει κανείς. Με κάνει να νιώθω ανήμπορη και να λυπάμαι τον εαυτό μου. Στα μάτια μου θέλω να είμαι μόνο σκυλί. Πόσο θα ήθελα να θέλω να είμαι και σκύλα. Θέλω δουλειά.
»Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν με λες και περδίκι, έτσι; Μέχρι τα 30 δεν είχα αρρωστήσει ποτέ. (…) 2008 με Β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο και μπες βγες στα νοσοκομεία για κάνα χρόνο. Τότε που λέγανε ότι το κάνω επίτηδες για να φύγω βελούδινα από τον “Πρωινό καφέ”. Μετά πάλι στα 33 ένα χειρουργείο, έτσι για τη ρουτίνα. Γυναικολογικής φύσης. Μια καισαρική τομούλα, αλλά στις δύο μέρες ήμουν πίσω. Ηταν τότε που λέγανε ότι θέλω να κάνω παιδί. Βέεεβαια, ήταν τέεετοια η κάψα μου που πήγα να δω αν είναι όλα στη θέση τους. Τελικά ήταν. Για παιδί ούτε λόγος. Για πολύ ακόμα. Και τώρα αυτό. Μέση. Χρόνιο πρόβλημα. Εκ γενετής. Κοινώς κατασκευαστικό. Είμαι και κάποιας ηλικίας, έχει λήξει και η εγγύηση. Για απόσυρση ούτε λόγος. Πρέπει να βρω άλλη λύση. Μη μου πεις να κόψω το σερφ. Ούτε το σκι στο νερό (αν και αυτό το έχω κόψει). Ούτε το σκι στο χιόνι. Ούτε το τρέξιμο (ορίστε, και αυτό το είχα κόψει για μήνες). Δεν φταίνε αυτά για το πρόβλημα. Γεννήθηκα στραβωμένη. (…)
Το πόσο έχω βαρεθεί στο κρεβάτι αυτές τις μέρες, δεν έχεις ιδέα. Δεν έχω γκρινιάξει όμως πολύ. Λίγο εκ βαθέων βογκητό πόνου στη μαμά και τον μπαμπά, στο τελείως μεταξύ μας, και ένα γερό, γοερό κλάμα για την γκαντεμιά που με δέρνει, αλλά μόλις σκέφτηκα πόσο πιο σοβαρά προβλήματα έχουν άλλοι συνάνθρωποί μου, που λιώνουν από καρκίνους και αυτοάνοσα, είπα: “Εμπρός, καλή μου μέση, πάμε να σε φτιάξουμε για να σε ξεσκίσω πάλι!”»

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...