Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Αποκάλυψη: Κακοποίηση σκύλων και bullying στους χειριστές των Κ9 της ΕΛ.ΑΣ.

Αμφιλεγόμενη διαδικασία εκπαίδευσης αστυνομικών σκύλων της ΕΛ.ΑΣ., με λάθη...

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης φαβορί για την παρουσίαση της «Φάρμας» στο Star

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης... παρουσιαστής στη «Φάρμα» του Star; Γιατί...

Αστράψαν τα φλας σε glam event για την ψυχική υγεία

Το διεθνές lifestyle brand THEMIS Z, που δημιούργησε η...

Ο Τομ Κρουζ δεν τα παρατάει στο «ρίξιμο» τη Σακίρα

Δεν λέει να το πάρει απόφαση ο Τομ Κρουζ...

Βραβεία «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Στηρίζουμε να γίνει ένα όραμα… πράξη

Στηρίζουμε να γίνει ένα όραμα… πράξη

Η φαρμακευτική εταιρεία Abbott Ελλάς στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» να κάνει το όραμα της πράξη, ως αποκλειστικός χορηγός του θεσμού Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», που διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε θέματα κοινωνικού αποκλεισμού και εθελοντισμού. Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η Abbott Ελλάς υποστήριξε για πρώτη χρονιά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Ο Ομότιμος Καθηγητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, τ. Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, απένειμε το Βραβείο «Έργο Ζωής» στην κυρία Ελπινίκη Βελεγράκη και το Βραβείο «Μάθημα Ζωής» στον κύριο Αλέξανδρο Ταξιλδάρη. Μεταξύ των υποστηρικτών της Ένωσης, Τιμητική Διάκριση παρέλαβε για την Abbott Ελλάς από τον Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κο Χρήστο Μπαρτσόκα, η κα Μίκα Παπάζογλου από το τμήμα Market Access and Business Development.

Η συνεργασία αυτή ενισχύει την στήριξη που παρέχει η Abbott Ελλάς στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μέσω των δράσεων του προγράμματος «Προσφέρω γιατί νοιάζομαι» με προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών αναγκών Σωματείων παιδικής προστασίας. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Abbott Ελλάς, κoς Carlo Capone: «Παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα με ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι με απλές δράσεις μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Η εταιρεία μας, με προσήλωση στις εταιρικές της αρχές Πρωτοπορία, Αντοχή στο Χρόνο, Μέριμνα και Επιτεύξεις, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες με όραμα, για την προώθηση της κοινωνικής ευαισθησίας και την συμπαράσταση των ευπαθών ομάδων.»

ABBOTT ΕΛΛΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ

Πρωτοπόρο αυτοδιαγνωστικό test για τις παθήσεις του παχέος εντέρου στην ελληνική αγορά

Η Abbott Ελλάς, πιστή στις ανάγκες του ευρύτερου κοινού, αποδεικνύει την αφοσίωση της στην προαγωγή και διατήρηση της υγείας, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση, διανομή και ανάπτυξη ενός ακόμα διαγνωστικού προϊόντος της κατηγορίας IQ Home Tests, για την ανίχνευση των παθήσεων παχέος εντέρου. Το IQ Home Test Παθήσεων Παχέος Εντέρου, το οποίο είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία όλης της χώρας, κατασκευάζεται από τον αμερικάνικο οίκο Biomerica Inc, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα την εταιρεία Medevien και είναι εγκεκριμένο από τον FDA.

Πρόκειται για το μοναδικό αυτοδιαγνωστικό τεστ στην ελληνική αγορά, ανίχνευσης μη εμφανούς αίματος στα κόπρανα, με αποδεδειγμένη ακρίβεια και ευαισθησία. Το τεστ μπορεί να εφαρμοστεί με ανώδυνο και πρακτικό τρόπο από τον ίδιο τον χρήστη στο σπίτι του και δεν απαιτεί ειδική δίαιτα για την εκτέλεση του, ούτε επαφή του ίδιου με το δείγμα. Αποτελείται από ένα χημικά επεξεργασμένο διαγνωστικό φύλλο, που ρίπτεται στη λεκάνη της τουαλέτας. Σε περίπτωση παρουσίας αιμοσφαιρίνης, η περιοχή δοκιμής αλλάζει χρώμα και τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή σε 2 λεπτά.

Παρά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των διαγνωστικών εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, οι άνθρωποι φαίνονται διστακτικοί να υποβληθούν σε εξετάσεις χωρίς να υπάρχει κίνητρο. Η απλή και φιλική προς το χρήστη κατ’οίκον διαδικασία εξέτασης, με την χρήση του IQ Home Test Παθήσεων Παχέος Εντέρου, δίνει την δυνατότητα σε ομάδες υψηλού και μέσου κινδύνου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους ακόμα και σε πρώιμα στάδια της νόσου, εξοικονομώντας δαπάνες για την κάλυψη του οικονομικού και κοινωνικού κόστους που αποφέρει η αντιμετώπισή της σε περίπτωση διάγνωσης σε προχωρημένο στάδιο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο τρίτος πιο συχνά εμφανιζόμενος καρκίνος παγκοσμίως με περίπου 1.000.000 νέα περιστατικά κάθε χρόνο, ενώ είναι o δεύτερος σε συχνότητα επίπτωσης στην Ευρώπη. Προβλέπεται ότι στο εγγύς μέλλον τα νέα περιστατικά του καρκίνου παχέος εντέρου θα αποτελούν το 9,7% των συνολικών νέων καρκίνων μέχρι το 2020, κυρίως λόγω της γήρανσης του πληθυσμού.

Η παρουσία της Abbott Ελλάς στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της αυτοδιάγνωσης, ενισχύεται με την ένταξη του IQ Home Test Παθήσεις Παχέος Εντέρου στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας, το οποίο ήδη περιλαμβάνει ευρέως διαδεδομένα και υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα, που καλύπτουν όλο το εύρος της υγειονομικής περίθαλψης. Με ακεραιότητα και προσήλωση στις εταιρικές της αρχές Πρωτοπορία, Αντοχή στο Χρόνο, Μέριμνα και Επιτεύξεις, η Abbott Ελλάς θέλει να προσφέρει σε όλους την δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα που θέτουν τα πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους απέναντι σε νοσήματα με μεγάλα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας.

H έγκαιρη και σωστή διάγνωση, αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο για την αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δέσποινα Παπαδοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της μετά από χρόνια, η σύζυγος του δικτάτορα Παπαδόπουλου

Δευτέρα 22 Μαΐου, τοποθεσία Νέα Ερυθραία, μόλις λίγες ώρες...

Βανδή – Μπισμπίκης: Αγκαλίτσες και φιλάκια στου Ψυρρή για το ζευγάρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το πιο αληθινά ερωτευμένο...

Με αποκαλυπτική εμφάνιση στα μπουζούκια

Πήγε να διασκεδάσει λίγους μήνες πριν ντυθεί νυφούλα και...

Σοφία Καρβέλα: Σαρώνουν τα μαγιό της στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι έφτασε και στην κοσμική Αθήνα σουξέ γνωρίζουν...

Στο σκαμνί 49χρονος δάσκαλος yoga και η σύζυγός του – Κατηγορούνται ότι παρέσυραν σε ερωτικό τρίγωνο Ισπανίδα

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα καθίσουν στις...

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Κίμωνας Κουρής: Το ζευγάρι στο γάμο του Μουζουράκη

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή...

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...