Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

Στην Επίδαυρο προσωπικότητες της τέχνης και της κοσμικής ζωής

Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι 15.000 θεατές...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

«Βοηθήστε τα δύο ορφανά του»

…λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου 35χρονου αρχιφύλακα

«Ο γιος μου είχε ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά. Εφόσον κινδύνευε συνάνθρωπός του, θα έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει. Τον θυμάμαι τόσα χρόνια στην υπηρεσία που έχει τύχει να του “κόψουν” ρεπό ή άδεια και, παρ’ όλα αυτά, έφευγε με ευχαρίστηση. Δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, ό,τι ποινή και να του επιβληθεί δεν θα γυρίσει το παιδί μου πίσω. Αυτό που θέλω από την Πολιτεία είναι να βοηθήσει τα δύο ορφανά παιδιά του».

Αυτό ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές της χώρας μας ο πατέρας του αδικοχαμένου αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη, που δολοφονήθηκε άγρια πριν από μερικά 24ωρα στην Ανδραβίδα στην προσπάθειά του να πιάσει έναν διαρρήκτη ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά μετά την προφυλάκιση του Ρομά που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του, ο Παρασκευάς Μαρτζάκλης -φανερά συντετριμμένος- σε δηλώσεις του επισήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, αλλά η προστασία των εγγονιών του.

Στο μεταξύ ο 32χρονος Αθίγγανος, μετά την απολογία του στους δικαστικούς λειτουργούς Αμαλιάδας, κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Αποδέχομαι την πράξη μου». Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που είπε ο δράστης σε ανακριτή και εισαγγελέα. Ωστόσο ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις των αστυνομικών κατά την προανάκριση, φέρεται να είπε με κυνισμό ότι τον σκότωσε για να γλιτώσει. «Με είχε κάτω και με χτύπαγε… Τι να έκανα, να τον άφηνα να με σκοτώσει; Τον σκότωσα εγώ» φέρεται να ήταν τα λόγια του.

Εξω από το δικαστικό μέγαρο δεκάδες άτομα που είχαν συγκεντρωθεί επιχείρησαν δύο φορές να τον λιντσάρουν και χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για να γλιτώσει από το εξαγριωμένο πλήθος.

Η αποτρόπαια δολοφονία του 35χρονου αρχιφύλακα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν επιστρέφοντας από τα Λεχαινά στο σπίτι του στην Ανδραβίδα (βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση) αντίκρισε τους γείτονές του να παλεύουν με έναν διαρρήκτη.

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης έσπευσε να τους βοηθήσει, αλλά ο Αθίγγανος πρόλαβε να τον χτυπήσει με μαχαίρι δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα.

Γιούλη Σταρίδα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά, λένε αυτή την...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...