Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με τη γυναίκα, τον γιο και...

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά...

Πάνος Μουζουράκης: Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως από την...

«Survivor all star»: Η μάχη, η αναπάντεχη τροπή και η αποχώρηση

Απρόσμενες εξελίξεις κι ένας αγώνας που ξύπνησε σε όλους…...

Γιος ιερέα και η παπαδιά βίαζαν και βασάνιζαν τον 4χρονο γιο και...

Ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία, δίνοντας σάρκα και οστά...

Θανάσης Γιαννόπουλος – Συμφωνία Για Τη Στερεά

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι της Στερεάς Ελλάδας ,ανακοίνωσα το Νοέμβριο του 2013 την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας στις εκλογές του Μαΐου του 2014.

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι

της Στερεάς Ελλάδας ,ανακοίνωσα το Νοέμβριο του 2013 την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου έγινε πριν από οποιοδήποτε άλλη και ήταν προσωπική μου επιλογή. Συνοδευόταν, όμως, και από αίτημα πολλών φίλων και συμπατριωτών μας να ηγηθώ μιας προσπάθειας για αναβάθμιση της Στερεάς Ελλάδας και ανάδειξης του τόπου μας. Αυτό το αίτημα και κάλεσμα των συμπατριωτών μας πήρε σάρκα και οστά με τη συγκρότηση του συνδυασμού μας ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τη ΣΤΕΡΕΑ.

Στα ψηφοδέλτια των περιφερειακών ενοτήτων, που συγκροτήθηκαν, εκπροσωπούνται και εκφράζονται όλοι οι πολίτες από άκρη σε άκρη της Περιφέρειας, οι φορείς, οι επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις. Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας διακρίθηκαν και διακρίνονται στο στίβο της ζωής, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα. Τα έμπειρα στελέχη πλαισιώνονται και από νέους με εξαιρετικές σπουδές και αξιόλογες επαγγελματικές επιτυχίες και προοπτικές, με σκοπό να αγωνιστούν και να αναδειχθούν και να εξελιχθούν σε μελλοντικά στελέχη. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων απαιτεί γνώση, εμπειρία και αποφασιστική αντίδραση και στάση. Τις μορφές αυτής της συμπεριφοράς μπορούν να τις εκδηλώσουν άνθρωποι ικανοί, που μπορούν να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν προβλήματα και να δίνουν διέξοδο στα καθημερινά και αδιέξοδα.

Τα στελέχη αυτού του επιπέδου υπάρχουν στη Στερεά Ελλάδα, τα αναζητήσαμε, τα εντοπίσαμε και τα εντάξαμε στο ψηφοδέλτιο ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τη Στερεά Ελλάδα. Γνώμονάς μας ήταν επιπλέον το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η φιλεργία.
Η Στερεά Ελλάδα έχει εκτός από το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει, επίσης, σημαντικό φυσικό κάλλος, χιονοδρομικά κέντρα, παραθεριστικούς προορισμούς, κέντρα ιαματικού τουρισμού, ιστορικούς τόπους, ιστορικές διαδρομές, μνημεία και προσκυνήματα. Οι δημιουργικοί αγρότες παράγουν εκλεκτά επώνυμα αγροτικά προϊόντα, γεωργικά, κτηνοτροφικά, αλιευτικά και πιστοποιημένα βιολογικά. Σημαντική είναι και η βιομηχανική παραγωγή παρά την κρίση. Τέλος, υπάρχει πλούσιο φυσικό περιβάλλον κατάλληλο για αξιοποίηση με σεβασμό και προστασία προκειμένου να το απολαύσουν και οι μελλοντικές γενιές.

Δεν είναι στην πρόθεσή μας να παρουσιάσουμε το πλήρες πρόγραμμά μας. Πρέπει να τονίσουμε το στόχο μας για πλήρη μηχανοργάνωση όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας με δυνατότητα όλοι οι πολίτες να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά και όσοι δεν έχουν πρόσβαση από τα ΚΕΠ.
Είναι κρίσιμο να επισημάνουμε κάποιους από τους στόχους μας για κάθε περιφερειακή ενότητα.

Στη Βοιωτία, στην ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων, την ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών, την οργάνωση της βιομηχανικής περιοχής και την ανάπτυξη του οδικού δικτύου.

Στην Εύβοια, στην κατασκευή οδικών αξόνων, τη βελτίωση των υποδομών υγείας, την κατασκευή ταμιευτήρα, την αξιοποίηση των αρδευτικών δικτύων, την προστασία των δασών και την ολοκλήρωση λιμενικών έργων.

Στην Ευρυτανία, την ενίσχυση του τουρισμού με διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και τη σύνδεσή της με τους διευρωπαϊκούς οδικούς άξονες.

Στην Φθιώτιδα την ολοκλήρωση των διευρωπαϊκών οδικών και σιδηροδρομικών δικτύων, την ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών, τις υποδομές πρόνοιας και τη βελτίωση της ποιότητα των υδάτινων πόρων.

Στη Φωκίδα την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό του παραλιακού άξονα, την προστασία από την παράνομη αλιεία, τη διεκδίκηση αντισταθμιστικών οφελών από την εκροή υδάτων και την πυροπροστασία του Ελαιώνα.

Στις 18 Μαΐου βάζουμε με την ψήφο μας την υπογραφή στη ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τη ΣΤΕΡΕΑ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως αυτό το ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ έχει 30 χρόνια διαφορά και δεν φαίνεται καθόλου

Ο γνωστός πρωταγωνιστής βγήκε για ψώνια στο κέντρο της...

Συγκλονίζει ο Τέρης Χρυσός: «Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ»

Κραυγή απόγνωσης και απελπισίας από τον τραγουδιστή Τέρη Χρυσό...

Ερωτευμένη η Κατερίνα Ζαρίφη – Ξεκίνησε διαδικασία υιοθεσίας παιδιού

Νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή της Κατερίνας Ζαρίφη.Η παρουσιάστρια...

Μία κούκλα η κόρη Έλληνα πρωταγωνιστή – Η εμφάνιση στην πρεμιέρα του

Η όμορφη δεσποινίδα είναι κόρη Έλληνα πρωταγωνιστή.Ο πατέρας της...

Νυχτοπερπάτησαν μετά από καιρό και τους «τσακώσαμε»

Το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις...

Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον Γιάννη είμαστε μαζί πολλά χρόνια αλλά θα παντρευτούμε αν το αισθανθούμε»

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μακροχρόνια...

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον μεγάλο του γιο, Λάμπη στο γήπεδο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πήγε στο γήπεδο με τον μεγάλο...