Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρίτη 20/5/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το «εγώ» σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το «μαζί» στις σχέσεις σας…

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έγνοιες.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις και ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών.

ΖΥΓΟΣ: Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιούνται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούργιες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το «εγώ» σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το «μαζί» στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Σας κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές σας θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις, καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...