Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Το Ρίο και το Αντίρριο!

Οι 23 «εκλεκτοί» της Εθνικής για το Μουντιάλ και οι αντιδράσεις για τους «κομμένους» του Σάντος

Τους 23 «εκλεκτούς» που θα αποτελέσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που είχε επιλέξει αρχικά τριάντα παίκτες στην προεπιλογή της περασμένης εβδομάδας και εκ των πραγμάτων «έκοψε» τους επτά, έδειξε ξεκάθαρη προτίμηση στους διεθνείς που παίζουν στην Ευρώπη (14) και ιδιαίτερα στην Ιταλία (6), ενώ από την Ελλάδα εμπιστεύτηκε διεθνείς μόνο από τον Ολυμπιακό (4) και τον ΠΑΟΚ (4), με εξαίρεση τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Καπίνο.

«Το μοναδικό κριτήριο ήταν να καλέσω παίκτες που με κάνουν να αισθάνομαι ασφάλεια και στον τακτικό τομέα και έχουν καλή φυσική κατάσταση» δήλωσε προκειμένου να σταματήσει εν τη γενέσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι επιλογές του, όμως ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος «έβγαλε» δημόσια τη δυσαρέσκειά του λέγοντας τα εξής: «Δεν μπορώ να μην εκφράσω και το παράπονό μου, όταν μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος, που τερματίζει τρίτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι αδιανόητο να μην έχει έναν τουλάχιστον ποδοσφαιριστή στην αποστολή. Το θεωρώ πραγματικά λίγο ανεξήγητο αυτό το φαινόμενο, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά σε υψηλό επίπεδο και θα μπορούσε να πάρει ένα-δύο από αυτά». Δυσαρέσκεια που δεν εκφράστηκε δημόσια προκλήθηκε και στον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά και στον ΠΑΟΚ για τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Κλάους Αθανασιάδη.

Η αποστολή

Ποιοι είναι όμως οι διεθνείς που θα ταξιδέψουν στο Ρίο; Τερματοφύλακες οι Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός). Αμυντικοί οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα). Μέσοι οι Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια) και επιθετικοί οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

Στο… Αντίρριο θα μείνουν οι Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). Πάντως ο Σάντος δεν έκρυψε την πικρία του για τον αποκλεισμό τριών παικτών που βοήθησαν την Εθνική να πάει στο Μουντιάλ: «Μου κοστίζει που άφησα έξω τους Φορτούνη, Νίνη και τον Σιόβα που δυστυχώς είχε το πρόβλημα του τραυματισμού».

Την Πέμπτη η «πρώτη»

ΤΟ ΠΡΩΙ της Πέμπτης θα γίνει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της αποστολής της Εθνικής μας για το Μουντιάλ. Οι 23 παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και θα κάνουν διπλή προπόνηση. Ωστόσο από χθες οι τέσσερις διεθνείς του Ολυμπιακού συν τους Σαμαρά, Καραγκούνη, Μήτρογλου ξεκίνησαν προπονήσεις στον Αγιο Κοσμά υπό την επίβλεψη του Σάντος για να δουλέψουν πάνω στη φυσική κατάσταση, ώστε να έρθουν στα ίδια επίπεδα με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής προστέθηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Κόστα, ο οποίος μαζί με τους Ρικάρντο Σάντος και Αντώνη Μήνου θα αναλάβει την κατασκοπία των τριών αντιπάλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τον ενθουσιασμό του για την κλήση του εξέφρασε πάντως χθες ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Οταν πήγα στην Hellas Βερόνα πριν από δύο χρόνια είχα δύο όνειρα: να τη δω στη Serie A και να πάω στο Μουντιάλ με την Ελλάδα. Σήμερα τα έχω καταφέρει και τα δύο και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Παύλος Κατώνης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...