Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Δεν έγινε (τελικά) Sold Οut

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανήγγειλε ότι «κόβεται» εξαιτίας των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που συγκέντρωσε.

Πρόωρο τέλος για το «Sold Οut» του Γιώργου Παπαδάκη, με τον δημοφιλή δημοσιογράφο και παρουσιαστή να ανακοινώνει μόνος του το φινάλε της βραδινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1. Αν και το «Sold Out» που προβαλλόταν κάθε Σάββατο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, φαίνεται πως τα νούμερα που έκανε δεν ικανοποίησαν ούτε τον παρουσιαστή ούτε και το κανάλι του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να πάρουν από κοινού την απόφαση να δοθεί πρόωρο τέλος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που είναι άλλη μία σεζόν ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης και της πρωινής ενημέρωσης, φαίνεται να πίστευε πολύ στο νέο αυτό project, το οποίο μπορεί στους παλιότερους να θύμιζε την πετυχημένη εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι», ήταν όμως δοσμένο με τη ματιά του Γιώργου Παπαδάκη και είχε καταφέρει να το προσαρμόσει πάνω του. Από την αρχή είχε δείξει πως αυτό ήταν κάτι που του άρεσε και το πίστευε. Δεν  κατάφερε όμως να ολοκληρώσει τον κύκλο του, αφού και η περασμένη εκπομπή με κεντρικό καλεσμένο τον Γιώργο Κατσαρό κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις  9,4% μέσο όρο. Αν και πολλοί πίστευαν ότι θα έφτανε τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου, εντούτοις ο παρουσιαστής του «Πρωινού ΑΝΤ1» μέσα από την πρωινή εκπομπή του ανακοίνωσε μόνος του το πρόωρο τέλος επισημαίνοντας: «Μάλλον ήταν λάθος μου που δέχτηκα την πρόταση». Αυτά τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη μόνο ασχολίαστα δεν έμειναν από τους καλεσμένους, αφού η Σοφία Βούλτεψη που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους τον ρώτησε αν θα σταματήσει, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά: «Ισως να συνεχιστεί με άλλον παρουσιαστή», αφήνοντας υπονοούμενα πως μπορεί κάποιος άλλος να αναλάβει τα ηνία του βραδινού σόου, κάτι που όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά από το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Εμένα πάντως μου άρεσε», του είπε παίρνοντας τον λόγο ο Βασίλης Σκουρής και ο Γιώργος Παπαδάκης δείχνοντας -άλλη μία φορά πως διαθέτει χιούμορ και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί-  του απάντησε: «Σε εσένα και σ’ άλλους δέκα». Με αυτό τον τρόπο έδειξε πως τα νούμερα είναι η αιτία που τον κάνουν να σκέφτεται έντονα να πει «αντίο» στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου.

Προβληματισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η απόφαση πάρθηκε από κοινού με το κανάλι. Ο Γιώργος Παπαδάκης, που έχει συνηθίσει στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με αυτή την εκπομπή ήθελε να δώσει στον κόσμο που μένει στο σπίτι ένα διαφορετικό θέαμα και να του κρατήσει ευχάριστη μουσική συντροφιά. Μάλιστα η εκπομπή με την Αννα Βίσση λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα οι «Δαίμονες» κατάφερε να κάνει πάνω από 19% μέσο όρο. Από εκεί και πέρα όμως μαζί με την πτώση ήρθε και ο προβληματισμός. Ο πετυχημένος δημοσιογράφος συζήτησε με τους υπευθύνους του σταθμού ποια θα ήταν η καλύτερη λύση και αποφασίστηκε να δοθεί τέλος τώρα που είναι μόλις η πέμπτη εκπομπή, αφού -όπως φάνηκε- ο κόσμος έχει συνδέσει τον Γιώργο Παπαδάκη με την πρωινή ενημέρωση. Εξάλλου, και ο παρουσιαστής φάνηκε ότι ήθελε να συνεχίσει αυτό που κάνει τόσα χρόνια με μεγάλη επιτυχία και στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του για άλλη μια σεζόν. Ετσι αυτό το Σάββατο θα παιχτεί κανονικά η εκπομπή που έχει γυριστεί με τον Κώστα Βουτσά και από το άλλο Σάββατο στη θέση της βραδινής εκπομπής θα παίζεται ταινία.  

Τελευταία εκπομπή με Κώστα Βουτσά

Η τελευταία εκπομπή του «Sold Out», που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 21.00, είναι αφιερωμένη στον Κώστα Βουτσά και στα εξήντα χρόνια που συμπληρώνει στον ελληνικό κινηματογράφο. Στο πλατό θα βρεθούν η Μάρθα Καραγιάννη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Κώστας Αποστολάκης, οι οποίοι θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές που έχουν μοιραστεί με τον μεγάλο ηθοποιό. Γέλιο, συγκίνηση και όλα τα αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο πρωταγωνιστούν σε αυτή την εκπομπή και μας μεταφέρουν ένα σύνθημα: «Οσο έχουμε τα νιάτα». Ακόμη, μέσα από την εκπομπή θα μάθουμε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα των all time classic ελληνικών ταινιών, την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Κώστα Βουτσά το 1953, τον  μεγάλο -άγνωστο- έρωτα της Μάρθας Καραγιάννη και το ντουέτο του Γιώργου Παπαδάκη με τον Μανώλη Μητσιά πριν από δεκαεφτά χρόνια. Επίσης, θα δούμε ένα συλλεκτικό video του ΑΝΤ1 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μάρω Κοντού, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....