Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Αλίνα «ζει τον δικό της μύθο» στην Ελλάδα!

Η κόρη του μεγιστάνα Φιλάρετου Καλτσίδη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην έπαυλη της οικογένειας στη Μεσσηνία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πατέρα της

Τρελή φασιονίστα, εθισμένη στα ταξίδια και το καλό φαγητό. Με ελληνικές και ρωσικές ρίζες, εγκατεστημένη πρόσφατα στη Ζυρίχη με τον σύζυγό της Πάτρικ και το σκυλί της Βισένκα… Η περιγραφή που η ίδια η Αλίνα -μοναχοκόρη του Φιλάρετου Καλτσίδη- κάνει για τον εαυτό της στο προσωπικό ιστολόγιό της είναι χαρακτηριστική.

Διάσημο «it girl»

Μεγαλωμένη ως μοντέρνα πριγκίπισσα, το αγαπημένο παιδί του ελληνικής καταγωγής Ρώσου δισεκατομμυριούχου από την Κορώνη, λάτρισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διάσημο «it girl» βρέθηκε αυτές τις μέρες στην έπαυλη της οικογένειας στη Μεσσηνία για να γιορτάσει τα γενέθλια του πατέρα της και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στους υπέροχους κήπους της, πιθανότατα για το επόμενο look που θα ποστάρει στο διάσημο blog της, το οποίο θα έχει καθαρά ελληνικό άρωμα.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Αλίνα Καλτσίδου θα προβάλει μέσα από το διαδίκτυο την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά και σχεδόν πάντα πολύ «αθόρυβα», προκειμένου να έχει την ησυχία της. Εξάλλου, οι εμπειρίες της από τα απανωτά δημοσιεύματα για τον γάμο της, όπως η ίδια λέει, δεν της άφησαν τις καλύτερες εμπειρίες, αφού ήταν «γεμάτα υπερβολές, σοβαρές ανακρίβειες και φανταστικά γεγονότα». Στην πραγματικότητα, η 27χρονη Αλίνα είναι όλα όσα δεν είναι η Αθηνά Ωνάση: φανατική με την ελληνική καταγωγή της («φτιάχτηκα στην Ελλάδα, μένω στη Ζυρίχη» είναι ένα από τα μότο της), με τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας, ακόμη και με την ελληνική κουζίνα – μαγειρεύει μάλιστα πολύ καλά την αγαπημένη της κοτόσουπα αβγολέμονο «ακολουθώντας πιστά την ελληνική συνταγή». Εκτός από την Κορώνη όπου φτάνει πολύ συχνά προκειμένου να απολαύσει μερικά 24ωρα χαλάρωσης, η αγαπημένη κόρη του Φιλάρετου έχει επανειλημμένως επισκεφτεί τη Μύκονο τα τελευταία χρόνια, έχει γυρίσει μερικά από τα ωραιότερα μέρη της Κρήτης και βεβαίως γνωρίζει τα ωραιότερα μέρη της Πελοποννήσου, τα οποία εξυμνεί σε κάθε ευκαιρία στον κύκλο της, που δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Η τελευταία άφιξη

Η προηγούμενη φορά που βρέθηκε στο ανάκτορο Καλτσίδη στο Βασιλίτσι της Κορώνης ήταν πριν από λίγες εβδομάδες, για να περάσει εκεί την Πρωτομαγιά, ενώ η τελευταία άφιξή της έγινε στις 25 Μαΐου, με την οικογένεια να συγκεντρώνεται στη μοναδικής ομορφιάς βίλα προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του πάτερ φαμίλια. Βολτάροντας στην έκταση των περίπου 40 στρεμμάτων που περιλαμβάνει η θερινή κατοικία της, μια περιοχή που η κοσμογυρισμένη Αλίνα χαρακτηρίζει «από τις ωραιότερες που υπάρχουν», περνά τις ώρες της στο αγαπημένο μπαλκόνι της «με θέα που είναι από τις καλύτερες του κόσμου», στους κήπους, στο σπήλαιο της Αφροδίτης, το «πιο αγαπημένο σημείο στην έπαυλη» και φυσικά στην πισίνα, πότε με την αγαπημένη ξαδέρφη της Μαρία, πότε με τους VIP φίλους της τους οποίους φιλοξενεί αυτές τις μέρες, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος Ρώσος σχεδιαστής κοσμημάτων Petr Axenoff.

Η Alina Kaltsidou Poprawski (όπως είναι το πλήρες όνομά της μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της Patrick Poprawski τον περασμένο Αύγουστο στην Κορώνη) λατρεύει το νερό και τα θαλάσσια σπορ κι ένα από τα πράγματα που ευχαριστιέται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα είναι και το σκι στην ιδιωτική παραλία της οικογένειας. Απολαμβάνει επίσης τις στιγμές με τον 16χρονο αδερφό της Ηλία, που πάει ακόμη σχολείο, στον οποίο έχει τρομερή αδυναμία, αλλά δεν τον βλέπει όσο συχνά θέλει από τότε που μετακόμισε στη Ζυρίχη.

Το «Sapphire»

Το πλωτό ανάκτορο «Sapphire», αραγμένο στην ιδιωτική μαρίνα Καλτσίδη από τις 22 Μαΐου, όπου έφτασε από το Φάληρο, δεν άφησε καθόλου τη θέση του, αφού η οικογένεια προτίμησε να μην απομακρυνθεί από την Κορώνη. Η Αλίνα εξηγεί συχνά ότι στην περιοχή μπορεί να βρει ακριβώς ό,τι θέλει, από τις υπέροχες ακτές έως τις τοπικές ταβέρνες, όπως είναι η ψαροταβέρνα Καγκελάριος, στην οποία έσπευσε να απολαύσει καλαμαράκια, χωριάτικη σαλάτα, σαγανάκι και πίτες.

Η fashion blogger που γυρνά όλο τον κόσμο!

ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ δισεκατομμυρίων, άψογο κορμί κι εντυπωσιακή αίσθηση της μόδας, η Αλίνα είναι πλέον από τις πιο διάσημες fashion bloggers, αλλά και η χρυσή κληρονόμος που σε κάθε βήμα της την ακολουθούν τα φλας. Περιοδικά όπως η «Vogue» και το «W magazine» αναφέρονται συχνά στη μοναχοκόρη του Καλτσίδη, που είναι και η αγαπημένη όλων των ρωσικών περιοδικών μόδας, ενώ τα παγκόσμια διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τους celebrities παρακολουθούν κάθε εμφάνισή της και πάντα την αναδεικνύουν ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες. Οι χιλιάδες followers παρακολουθούν τα ταξίδια της από τη Νέα Υόρκη έως το Παρίσι, από το Μαρόκο έως τις Σεϊχέλες, από τη Ρώμη έως το St Barths, από την Αντίμπ έως την Κορώνη και από το Μιλάνο έως τη Μύκονο. Το μακό με το σλόγκαν «Η Μύκονος γ…ει το Σεν Τροπέ», το οποίο φόρεσαν πέρυσι το καλοκαίρι η ίδια και ο σύζυγός της, έγινε μόδα, όπως μόδα γίνεται σχεδόν ό,τι φοράει ή σχολιάζει θετικά η Αλίνα, η οποία αποτελώντας ζωντανή διαφήμιση για τη χώρα μας, εξυμνεί όπου βρεθεί τις φυσικές ομορφιές της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....