Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

«Εκανα σεξ με την Μπρούνι»

Τα ερωτικά τρίγωνα με την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και το τρελό ταξίδι με τα ναρκωτικά

«Εκανα σεξ με την Κάρλα Μπρούνι»! Η δήλωση-βόμβα διά στόματος Τζένης Χειλουδάκη, της πιο γνωστής τρανσέξουαλ της χώρας μας, κατά τη διάρκεια εκπομπής του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής άφησε άφωνους τους τηλεθεατές. Η ατίθαση Τζένη με το γνώριμο ύφος της όμως δεν σταμάτησε εκεί: Ανοίγοντας την καρδιά της στην «Espresso», αποκάλυψε πως στο παρελθόν δεν έχει μοιραστεί μόνο το κρεβάτι της με την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, αλλά παράλληλα έχει κάνει μαζί της και χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αποκάλυψη που -όσο και αν ακούγεται υπερβολική στα αφτιά μας για το πρώην γνωστό μοντέλο και νυν σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί- για τη Χειλουδάκη είναι απλώς θαρραλέα εξομολόγηση του τρόπου ζωής της. Γιατί όπως πολλάκις έχει επαναλάβει η Τζένη, την εποχή που ήταν στα ντουζένια της στην ποδιά της (και τα πόδια της) σφάζονταν όχι μόνο παλικάρια, αλλά και γυναίκες τόσο της εγχώριας showbiz όσο και του διεθνούς τζετ σετ.

Η είδηση για την ερωτική σχέση της Τζένης με την Κάρλα Μπρούνι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Η Γερμανού ξανάρχεται». Η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έχει συνυπάρξει ερωτικά με γυναίκες και εκείνη αφοπλιστικά απάντησε καταφατικά, ενώ παραδέχτηκε πως μεταξύ των σχέσεών της ήταν και εκείνη με το τοπ μόντελ τότε Κάρλα Μπρούνι. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτή τη σχέση, επικοινωνήσαμε με την Τζένη Χελουδάκη και τη ρωτήσαμε πότε και πώς γνωρίστηκε με τη νυν κυρία Σαρκοζί: «Πριν από είκοσι πέντε χρόνια εγώ δούλευα σε ένα δημοφιλές μπουρλέσκ κλαμπ στη Ρώμη, το Milleuno, στην περίφημη Via Veneto, όπου βρίσκονταν τα πιο high στέκια και μαζεύονταν όλοι οι stars της εποχής.

Ο μεγαλοδικηγόρος

«Σε αυτό το μαγαζί είχα γνωρίσει έναν μεγαλοδικηγόρο, με τον οποίο κάναμε χρήση απαγορευμένων ουσιών και μου… τα ‘σκαγε χοντρά. Σου μιλώ τώρα για μια εποχή που ήμουν καλλονή και από αυτόν είχα δικτυωθεί με πολλούς και πολλές celebrities της Ιταλίας. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά ήταν και η Κάρλα Μπρούνι, με την οποία είχαμε ερωτική επαφή. Μιλάω για συχνή επαφή. Αλλοτε εγώ, αυτή και ο δικηγόρος και άλλοτε οι δυο μας. Μάλιστα πολλές φορές μού έλεγε η Κάρλα “Διώξ’ τον αυτόν” και μέναμε μόνες…» εξομολογείται στην «Εspresso» η Τζένη. «Με την Κάρλα κάναμε χρήση απαγορευμένων ουσιών -μιλάμε για πολύ μεγάλες ποσότητες- και ένα βράδυ την είδα μελανιασμένη και τρόμαξα. Δεν ήξερα τι να κάνω και την έβαλα στο ντους για να συνέλθει».

«Είναι ακομπλεξάριστη. Οχι σαν κάτι άλλες που τώρα το παίζουν μανούλες»

Η Τζένη Χειλουδάκη ωστόσο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας: «Κάναμε παρέα για ένα χρόνο στη Ρώμη και έχω να πω ότι ήταν ένας υπέροχος και ακομπλεξάριστος άνθρωπος. Μάλιστα λίγα χρόνια μετά τη συνάντησα στην Αθήνα, όπου είχε έρθει προσκεκλημένη σε σόου του Βασίλειου Κωστέτσου. Μου συμπεριφέρθηκε άψογα. Η γυναίκα είναι προσωπικότητα. Δεν είναι σαν τις δικές μας που ξεχνάνε τι κάνανε τις δεκαετίες του ’80 και ’90 και τώρα το παίζουν μανούλες. “Μακρύνανε οι ποδιές μας και σκέπασαν τις πομπές μας” που λέει κι ο σοφός λαός». Από τότε οι δύο γυναίκες δεν έχουν ξανασυναντηθεί.

Να συμπληρώσουμε ότι η ιστορία της σχέσης της Τζένης Χειλουδάκη με την Κάρλα Μπρούνι αναφέρεται και στο πρώτο βιβλίο της διάσημης Ελληνίδας τρανσέξουαλ, με τίτλο «Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο», που κυκλοφόρησε το 2003. Οσο για το καινούργιο της βιβλίο «Αίγλης και Κρίσης Γωνία» (που είναι το πρώτο μιας τριλογίας), η Τζένη μάς λέει ότι «πηγαίνει πολύ καλά και τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο, στο οποίο θα αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την πολυσυζητημένη σχέση της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...