Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Κουνάει… μαντίλι ο Τοτσέ

Ο Ισπανός φορ του Παναθηναϊκού αποχωρεί στο τέλος της περιόδου.

Τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δώσει ο Χοσέ Τοτσέ. Ο πιο παρεξηγημένος (βάσει αριθμών) ποδοσφαιριστής που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την Παιανία έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «πράσινους».

Αναμένεται λοιπόν ο Ισπανός φορ να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση πριν από λίγες μέρες για επέκταση του συμβολαίου του αλλά με μειωμένες αποδοχές. Ητοι να μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (το ισχύον συμβόλαιο λήγει το 2014) αλλά με 300.000 ευρώ ετησίως, κάτι που μεταφράζεται σε μείωση της τάξης του 40%. Μπορεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζέρ του, στις συζητήσεις με τη διοίκηση να επιφυλάχτηκε να απαντήσει, όμως, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, δεν θα δεχτεί να μείνει, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Τοτσέ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ομάδας εντός αλλά κι εκτός συνόρων έχοντας ως πρώτο στόχο την επιστροφή του στην Ιβηρική χερσόνησο. Ωστόσο είτε για δύο είτε για οκτώ παιχνίδια, σε περίπτωση εισόδου του Παναθηναϊκού στα play off, θα υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Βονόρτα, σε αντίθεση με τους Φορναρόλι, Εσπάρθα, Κάιπερ και Καζιγιάμα που έχουν τεθεί στο περιθώριο και δύσκολα θα φορέσουν ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Φάμπρι, πόσο μάλλον του Βονόρτα που προτιμά να εμπιστευτεί τους παίκτες που «ανέβηκαν» από την ομάδα Κ20, εν όψει της επιχείρησης ελληνοποίησης για τα επόμενα χρόνια.

–  Δημοσίευμα της ιταλικής «Τuttosport» αναφέρει ότι η Τορίνο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Χάρη Μαυρία. 


Επίσκεψη ετοιμάζει ο Αλαφούζος

Επίσκεψη στην Παιανία ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος για να μιλήσει στους παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος των «πράσινων» γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα του στο θέμα γοήτρου, δεδομένου ότι και οι οπαδοί περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Επειδή οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί σε ένα τέτοιο ντέρμπι, θέλει να τους εμψυχώσει, αλλά και να τους ζητήσει να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και το ευχάριστο για τον Βονόρτα είναι ότι υπολογίζει στην παρουσία του Χαμπίμπ Σο που εξέτισε την ποινή του και θα ξεκινήσει κανονικά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ


Τα… μαζεύουν για τον Αναστασίου

Την μπάλα χαμηλά κρατάει ο Παναθηναϊκός στο θέμα του προπονητή για τη νέα περίοδο. Το όνομα του Γιάννη Αναστασίου «παίζει» πολύ δυνατά τα τελευταία 24ωρα και ακούγεται ως φαβορί για τον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα φέρεται να λειτουργεί ως ο επόμενος προπονητής έχοντας ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Το γεγονός αυτό αποδυναμώνει όμως την επιλογή του Βονόρτα, γι’ αυτό η διοίκηση των «πράσινων» προσπάθησε χθες μέσω κύκλων της να ρίξει τους τόνους της προπονητολογίας, δεδομένου ότι ο Γιάννης Αλαφούζος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην «πράσινη» ΠΑΕ: «Σήμερα έχουμε προπονητή και με δεδομένο ότι θα δώσουμε βάρος στην επιλογή Ελληνα τεχνικού ο Γιάννης Βονόρτας έχει όλες τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και θα είναι μία από τις επιλογές μας». Κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει μάλιστα το σενάριο της συνεργασίας των δύο προπονητών, να αναλάβουν δηλαδή μαζί τα ηνία του Παναθηναϊκού. Οπως και να ‘χει, η λύση στον συγκεκριμένο «γρίφο» θα λυθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οπότε θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση η επιλογή της, με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι το πολύ μεγάλο φαβορί.

Σε εκκρεμότητα παραμείνει και η θέση του τεχνικού διευθυντή. Εκλεκτός της διοίκησης είναι ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος έχει το ίδιο πόστο τα τελευταία χρόνια στην εθνική ομάδα και δεν θέλει να το αφήσει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...