Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Τρίτη 03/6/2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να κερδίσετε τους συνεργάτες σας. Αρνηθείτε ευγενικά μια…

ΚΡΙΟΣ: Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύτιμα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας. Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να κερδίσετε τους συνεργάτες σας. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση στην οποία δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Για να ηρεμήσετε, πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας. Εάν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και πως δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα. Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, απλώς αγνοήστε τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει να γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες. Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μη ριψοκινδυνέψετε να χάσετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις στις οποίες γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις σας και να μην τις μπερδεύετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...