Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που βίαζαν και τρομοκρατούσαν ηλικιωμένες

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο Πακιστανών που τρομοκρατούσασταν ηλικιωμένες γυναίκες στην περιοχή του Κολωνού δημοσιοποίησε η Ασφάλεια Αττικής.

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο Πακιστανών που τρομοκρατούσασταν ηλικιωμένες γυναίκες στην περιοχή του Κολωνού, ενώ σε μια περίπτωση είχαν φτάσει στο σημείο να βιάσουν και μια 70χρονη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, δημοσιοποίησε η Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για τον Ali Osman του Mohammad Sadik και της Serai Bibi, που γεννήθηκε το 1993 στο Πακιστάν, ο οποίος έχει συλληφθεί από την Ασφάλεια, ενώ ο συνεργός του Ali ή Riza Raza ή Ali του Ghulam Hussain ή Housein και της Zahra ή Jahra ή Zahra Bibi, που γεννήθηκε το 1990 ή το 1993 στο Πακιστάν, καταζητείται από τις Αρχές.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας των δύο κακοποιών πραγματοποιείται έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα, με σκοπό να βρεθούν και άλλα πιθανά θύματα των δύο δραστών, καθώς στοχοποιούσαν ηλικιωμένες γυναίκες που διέμεναν μόνες τους στον Κολωνό και στις γύρω περιοχές. Ηδη ο συλληφθείς έχει προφυλακιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί και ο συνεργός του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ