Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

ΨΥΧΩ στους Αμπελοκήπους

Ψυχοπαθής κρατούσε το πτώμα της φίλης του επί 25 ημέρες μέσα στο διαμέρισμα, το οποίο είχε γεμίσει με αρωματικά για να καλύπτει τη δυσοσμία

Το πασίγνωστο θρίλερ «Ψυχώ»… ζωντάνεψε στην Αθήνα και τον «ρόλο» του Νόρμαν Μπέιτς ανέλαβε ένας μαθηματικός-αστροφυσικός, ο οποίος επί 25 ημέρες είχε στο κρεβάτι του το πτώμα της φίλης του σε προχωρημένη σήψη! Το σπίτι ήταν γεμάτο αρωματικά κεριά που έκαιγαν, ενώ το κρεβάτι όπου κείτονταν το πτώμα της άτυχης 48χρονης Ιρλανδής ήταν γεμάτο από τα αρωματικά που κρεμούν οι οδηγοί στον καθρέφτη του αυτοκινήτου τους για να μυρίζει ωραία το όχημα!

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου διέμενε ο 52χρονος στην οδό Ευρυτανίας, στους Αμπελοκήπους, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το διαμέρισμα του Χ.Α. είχε έντονη δυσοσμία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μπουν στο εσωτερικό φορώντας ειδικές μάσκες προκειμένου να εξετάσουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ολα ξεκίνησαν όταν στις 27 Μαΐου η Αστυνομία δέχθηκε κάποια τηλεφωνήματα από κατοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας για την έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στο κτίριο και κυρίως στον πρώτο όροφο. Βέβαια, οι αστυνομικοί σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσαν κάνουν κάτι, καθώς χωρίς χαρτί εισαγγελέα δεν μπορούσαν να μπουν σε διαμέρισμα, εάν δεν τους το επέτρεπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Αλλωστε, ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν ήταν σε θέση να πουν εάν αυτή η μυρωδιά ήταν από κάποιο ζώο που πιθανώς είχε πεθάνει σε κρυφό σημείο του κτιρίου ή σε άλλο κοντινό οίκημα.

Ανατριχίλα

Η αποκάλυψη ήρθε τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν ο ίδιος ο 52χρονος επικοινώνησε με την Αστυνομία και τους είπε πως έχει πεθάνει η φίλη του και πρέπει να φθάσουν γρήγορα στο σημείο. Ομως, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και διαπίστωσαν -από την έντονη δυσοσμία- ότι η γυναίκα ήταν νεκρή από μέρες, ο 52χρονος άρχισε να φωνάζει: «Δεν τη σκότωσα εγώ!»

Το πτώμα της 48χρονης Ιρλανδής μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε εμφανή εξωτερικά ίχνη που να προδίδουν εγκληματική ενέργεια. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν έπειτα από την ολοκλήρωση της νεκροτομής και των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί και τα στοιχεία που διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι δικαστικοί διέταξαν τη σύλληψη του 52χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν αυτή την υπόθεση έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που θέλει τον 52χρονο την ημέρα που προσδιορίζεται ο θάνατος της άτυχης γυναίκας να έχει καβγαδίσει έντονα μαζί της, ενώ η ίδια φώναζε πως τη χτυπούσε.

«Φαινόταν πως έχει κάποιο πρόβλημα όχι μόνο αυτός, αλλά και η κοπέλα, που ήταν από την Ιρλανδία. Μάλιστα, κατά καιρούς η ίδια μάς ζητούσε χρήματα ώστε να μαζέψει λεφτά για τα εισιτήριά της και να γυρίσει στην πατρίδα της, γιατί έλεγε πως τη χτυπούσε!» λένε στην «Espresso» τόσο η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όσο και η γηραιά γειτόνισσα του 52χρονου.

Ο… αστροφυσικός και η barwoman

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του δράστη στη Λακωνία, ο οποίος είναι πρώην συνάδελφός τους -αστυνομικός εν αποστρατεία- και τους επιβεβαίωσε πως το παιδί του τα τελευταία χρόνια έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, με έντονα τα σημάδια της κατάθλιψης και της ψυχολογικής διαταραχής.

«Η κατάστασή του άρχισε να επιδεινώνεται δραματικά όταν το 2012, έχασε τη μητέρα του. Με την κοπέλα έμεναν μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο» λένε χαρακτηριστικά στην «Espresso» οι γείτονες του 52χρονου.

Για τους γείτονές του ο Χ.Α. ήταν αστροφυσικός, ενώ ο ίδιος τούς έλεγε πως στην Αμερική είχε εργαστεί ακόμα και για τη ΝΑSΑ! Ελεγε πως είχε σπουδάσει μαθηματικός στην Αθήνα και Αστροφυσική στο Λονδίνο και κατά καιρούς τούς έδειχνε τα δύο βιβλία που είχε συγγράψει για την εφαρμογή αφηρημένων μαθηματικών! Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 48χρονη γυναίκα από την Ιρλανδία εργαζόταν περιστασιακά σε μπαρ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο 52χρονος κατανάλωναν καθημερινά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...