Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το πάρτι των υπερβολών στο «νησί του A. Ωνάση»

Τα απίστευτα και όμως αληθινά που έγιναν στον Σκορπιό για τα γενέθλια της Ριμπολόβλεβα. Η απουσία της σταρ και το γλέντι μέχρι το πρωί

Μπιγιονσέ περίμεναν, Μπιγιονσέ δεν… είδαν στο πάρτι της υπερβολής στον Σκορπιό! Η διάσημη τραγουδίστρια, που φήμες και πληροφορίες την ήθελαν να τραγουδάει το «happy birthdayM στην Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης μαζί με την εκρηκτική αδελφή της και τον σύζυγό της στο φιλανθρωπικό event «Chime for Change» του οίκου Gucci, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Μάλιστα η ίδια ανέβασε φωτογραφίες τους από τη βραδιά στο Ιnstagram.

Παρ’ όλα αυτά η απουσία της δεν χάλασε το πάρτι της εορτάζουσας Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, η οποία φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα με κόκκινα λουλούδια και μια μεταξωτή εσάρπα στους ίδιους χρωματισμούς έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη πίστα που είχε στηθεί στο λιμάνι του νησιού και η οποία έχει διακοσμηθεί σε gypsy look. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της τη χειροκροτούσαν, ενώ φωτορρυθμικά, εφέ με λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας και προβολείς σε μπλε και φούξια έδιναν εντυπωσιακό χρώμα στην νύχτα…

Η βραδιά στον Σκορπιό για τα 25α γενέθλια της μεγάλης κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ήταν φαντασμαγορική και θα μείνει αξέχαστη τόσο στους rich and famous προσκεκλημένους που κατέφθασαν με lear jet και πλωτά παλάτια στον άλλοτε επίγειο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση όσο και στους εκατοντάδες εργαζομένους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το πάρτι της χλιδής που ξεκίνησε στις 22.00 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χορός, τραγούδι, άφθονο αλκοόλ, εκλεκτό φαγητό και πολλά happenings κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αμέσως μετά την είσοδο της Εκατερίνα οι καλεσμένοι -ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικανοί επιχειρηματίες, μοντέλα, η Mις Ρωσία 2009, αλλά και συμφοιτητές και συνάδελφοι της Κάτια- απόλαυσαν το φαγητό τους, το οποίο περιλάμβανε ελληνικές σπεσιαλιτέ με θαλασσινά, αλλά και ρωσική κουζίνα. Επειτα η οικοδέσποινα της βραδιάς έσβησε τα 25 κεράκια της τούρτας της και αφού δέχτηκε θερμές ευχές από όλους, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το πάρτι της.

Γνωστοί dj από την Iμπιζα και το Μόντε Κάρλο ανέβηκαν στα decks και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ωστόσο το κέφι ανέβηκε στα ύψη όταν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή ανέβηκε το πολυφυλετικό συγκρότημα Gogol Bordello από την ανατολική Νέα Υόρκη, το οποίο είναι διεθνώς γνωστό για την εκπληκτική gypsy punk μουσική του. Η «Espresso» μάλιστα συνάντησε χθες τα ξημερώματα τα μέλη του και τον ουκρανικής καταγωγής τραγουδιστή τους Eugene Hutz. «Παίξαμε μουσική στο πάρτι και ήταν ωραία. Oλοι χόρευαν και έδειχναν να περνάνε ωραία» μας είπαν, φανερά επηρεασμένοι από το αλκοόλ που είχαν καταναλώσει.

Τσιγγάνικα βιολιά

Λίγα λεπτά μετά άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο λιμάνι του Νυδρίου και οι Γάλλοι σερβιτόροι. Είχαν τελειώσει τη δουλειά τους στον Σκορπιό και πέρασαν απέναντι με διαπιστευμένο καραβάκι. Ολοι ήταν ντυμένοι με θεματικές στολές αλλά και βαμμένοι ανάλογα, καθώς η εορτάζουσα είχε φροντίσει να ταιριάζουν ενδυματολογικά με το look του πάρτι της.
Μουσικές house, pop, αλλά και τσιγγάνικα βιολιά ακούγονταν όλο το βράδυ από τον Σκορπιό. Ωστόσο δεν έλειψε και η ελληνική μουσική. Συρτάκι και ζεϊμπέκικο ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, οι οποίοι προσπάθησαν να τα χορέψουν. Σύμφωνα πάντως με τις μαρτυρίες, όλοι φαίνεται πως τα πήγαν καλύτερα στους… ρωσικούς παραδοσιακούς χορούς!

Ολα έγιναν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων που είχαν φτάσει στην περιοχή. Οι Ριμπολόβλεφ, εκτός από τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει για την προστασία των ιδίων και των φίλων τους, είχαν φροντίσει να τοποθετήσουν περιμετρικά του νησιού ειδικούς πίδακες, δηλαδή τεχνητούς καταρράκτες, οι οποίοι λειτουργούσαν ως κουρτίνες προστασίας από τους paparazzi! Μάλιστα το ίδιο σκηνικό έγινε και χθες προκειμένου οι καλεσμένοι να απολαύσουν ήρεμοι τον ήλιο και τη θάλασσα στο ολοήμερο beach party.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μασιάς  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...