Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Είμαστε άνθρωποι με ανθρώπινες αδυναμίες, που άλλοτε τις νικούμε και...

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με τη...

Πικρό σούσι για την Παππά

Γνωστός επιχειρηματίας και συνεταίρος στο εστιατόριο Li-li Shu της έστειλε εξώδικο για προσβλητική συμπεριφορά

Για απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του αλλά και για αντιεπαγγελματική στάση κατηγορεί τη γνωστή ηθοποιό Χριστίνα Παππά και τον γιο της Δημήτρη πασίγνωστος επιχειρηματίας και συνεταίρος τους! Μάλιστα βρίσκεται ένα βήμα πριν λύσει οριστικά τη συνεργασία μαζί τους, στην περίπτωση που -όπως τους προειδοποιεί μέσα από την εξώδικη διαμαρτυρία του- δεν συμμορφωθούν.

offer

Οπως αναφέρει ο επιχειρηματίας Σταύρος Περουκίδης, από τον Νοέμβριο του 2013 είναι επίσημα μέλος της ετερόρρυθμης εταιρείας του γνωστού σε όλους τους επώνυμους κύκλους sushi restaurant Li-li Shu που είχαν δημιουργήσει στο Κολωνάκι μερικούς μήνες νωρίτερα η Χριστίνα Παππά, ο γιος της Δημήτρης, ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η μεγάλη κόντρα

Ομως, αν και κατέχει ποσοστό 20%, δεν ενημερώνεται για τα βιβλία και τη λογιστική πρόοδο της επιχείρησης!

Μέσα από το εξώδικο ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρεται σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Παππά. Από το πώς τον πλησίασε και τον έπεισε να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στην εταιρεία, έως τους λόγους που τους έχουν οδηγήσει στη μεγάλη κόντρα. «Στην ως άνω εταιρία εισήλθα έπειτα από προτροπή και διαβεβαιώσεις της Χριστίνας Παππά, με την οποία γνωριζόμασταν κοινωνικά και ισχυρίζετο σε εμένα ότι πρόκειται για μια επικερδή επιχείρηση, στην οποία άξιζε να επενδύσω τα χρήματά μου» αναφέρει ο Σταύρος Περουκίδης, που από τις 5 Νοεμβρίου του 2013 με τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας εισήλθε σε αυτήν ως ετερόρρυθμο μέλος με ποσοστό 20%. Οπως αφήνει να εννοηθεί, πριν πάρει την απόφαση διατηρούσε άψογες φιλικές σχέσεις με τη γνωστή ηθοποιό και τον γιο της. Τα πάντα όμως φαίνεται να άλλαξαν από τον Δεκέμβριο, όταν το μαγαζί άνοιξε τις πύλες του για να μυήσει τους πελάτες του στις γαστρονομικές απολαύσεις της ασιατικής κουζίνας.

«Μετά την έναρξη της λειτουργίας του εστιατορίου Li-li Shu η συμπεριφορά σας απέναντί μου μετεβλήθη άρδην. Η συμπεριφορά και των δυο σας ήτο και είναι αρνητική προς το άτομό μου, εν αντιθέσει με τους άλλους εταίρους, τον κ. Σταθοκωστόπουλο και τον κ. Γεωργαντά, με τους οποίους συνεργάζομαι μέχρι σήμερα άψογα» αναφέρει ο Σταύρος Περουκίδης που εξηγεί ότι η Χριστίνα Παππά τον βρίζει και τον κατηγορεί μπροστά σε όλους.

«Η κυρία Παππά συνηθίζει ακόμη και ενώπιον του προσωπικού -των υπαλλήλων της επιχείρησης- να με επιπλήττει, να μου κάνει παρατηρήσεις ως προς την άσκηση των εταιρικών μου δικαιωμάτων κ.ά.

Η ως άνω συμπεριφορά της έχει ως αποτέλεσμα τον εκμηδενισμό του εταιρικού μου ρόλου και την υποβάθμιση της παρουσίας μου στην επιχείρηση. Ομοίως πράττει και ο κ. Παππάς» διευκρινίζει ο επιχειρηματίας, που υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος δηλώνουν πως είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του καταστήματος και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Το ταξίδι της στο Μαϊάμι που ξεχείλισε το ποτήρι

Σύμφωνα με τον Σταύρο Περουκίδη, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η ηθοποιός αποφάσισε λίγους μήνες μετά την έναρξη της επιχείρησης να ταξιδέψει στο Μαϊάμι για ξεκούραση και μπάνια. Οπως αναφέρει ο ίδιος, αρχικά είχε αποφασίσει να φύγει μόνο για το Πάσχα, αλλά επέστρεψε στην Αθήνα ένα μήνα μετά. Μάλιστα η συμπεριφορά της απέναντί του έγινε -κατά τον ίδιο- ακόμα πιο προσβλητική, ιδιαίτερα όταν ζήτησε ενημέρωση για την εξέλιξη της επιχείρησης.

«Το άρθρο 8 του από 05/11/2013 ιδιωτικού συμφωνητικού μεταβίβασης εταιρικών μεριδίων – εισόδου νέων εταίρων και τροποποιήσεως καταστατικού και η παρ. 3 ορίζει ότι “οι ετερόρρυθμοι εταίροι δικαιούνται να λαμβάνουν γνώση (οι ίδιοι ή ο αντιπρόσωπός τους) για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων και να εξετάζουν απρόσκοπτα και σε κάθε ζήτηση τα βιβλία και έγγραφα της εταιρείας”. Πλην όμως η κ. Παππά και ο κ. Παππάς με κωλύουν στο να λάβω γνώση των βιβλίων και εγγράφων της εταιρείας… Η συγκεκριμένη συμπεριφορά παρακωλύει και προσβάλλει τα δικαιώματά μου ως ετερορρύθμου μέλους και μάλιστα είναι αναιτιολόγητη, καθ’ όσον, όπως γνωρίζετε, η κ. Παππά είναι ετερόρρυθμο μέλος της επιχειρήσεως, με ποσοστό ήσσονος συμμετοχής, ήτοι μόλις το 5% σε σχέση με τα ποσοστά των υπολοίπων εταίρων» αναφέρει στο εξώδικο ο επιχειρηματίας.

Αυτό που ζητάει μέσα από το εξώδικό του, το οποίο έχει κοινοποιηθεί στους Γεωργαντά και Σταθοκωστόπουλο, είναι η Χριστίνα Παππά και ο γιος της να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί του, σεβόμενοι τα δικαιώματά του ως ετερορρύθμου μέλους. «Επιπροσθέτως, σας προσκαλώ όπως εντός πέντε ημερών από την επίδοση της παρούσης συναθροιστούμε άπαντες οι εταίροι και διαλεχθούμε διά την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Αλλως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει ο Σταύρος Περουκίδης.

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...