Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το ΟΠΑΠ Forward στηρίζει το γυναικείο επιχειρείν

Nα ενισχύσουν τη θέση τους στο επιχειρηματικό τοπίο, μέσω...

H μπάλα στο Μουντιάλ παίζεται στην εξέδρα!

Τα αστέρια του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους μάχη στη Βραζιλία, όμως τα αμόρε τους κλέβουν την παράσταση

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει την προσεχή Πέμπτη και το βλέμμα όλου του ανδρικού πληθυσμού στρέφεται στη Βραζιλία. Στη χώρα του καφέ, στη χώρα όπου η «στρογγυλή θεά» λατρεύεται το ίδιο έντονα με τις «θεές» που κατακλύζουν τις ατελείωτες παραλίες της Κοπακαμπάνα και ανεβάζουν τον υδράργυρο.

Οι ίδιες υπέροχες γυναίκες αναμένεται να γεμίσουν αυτό το καλοκαίρι και τις κερκίδες των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ. Μάλιστα θα υπάρξει και… εισαγωγή, αφού εδώ και μήνες ήδη γίνεται μεγάλη κουβέντα για το ποια θα είναι η νέα «μούσα του Μουντιάλ», που θα πάρει τη σκυτάλη από τη Λαρίσα Ρικέλμε (με τον αντίστοιχο τίτλο στη Νότια Αφρική το 2010).

Οι άνδρες που θα βρεθούν στα γήπεδα δεν θα στρέφουν το βλέμμα τους μόνο στα wannabe top models που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την παρουσία τους στη Βραζιλία για να ανεβάσουν τις μετοχές τους. Καυτές παρουσίες αναμένονται και στα επίσημα των γηπέδων, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν σχέσεις με πανέμορφες γυναίκες που κόβουν την ανάσα.

Η «Espresso της Κυριακής» σας παρουσιάζει τις πιο εντυπωσιακές από αυτές, ενώ σίγουρα γυναίκες όπως η Σακίρα, η Αντονέλα Ροκούτσο, η Σάρα Καρμπονέρο, η Κολίν Ρούνεϊ, η Μάντι Καπρίστο, η Εβα Άντερσον ή η Λουντιβίν Σανιά δε θα περάσουν απαρατήρητες.

Ιρίνα Σαικ – Η Ρωσίδα καλλονή του σταρ Ρονάλντο

Τι να πει κανείς για την πιο διάσημη WAG του πλανήτη; Η Ιρίνα Σάικ δεν ήταν τόσο γνωστή προτού γίνει ζευγάρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά από τη στιγμή που άρχισε τις κοινές εμφανίσεις με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, η φήμη της εκτοξεύθηκε. Η Ρωσίδα καλλονή γνωρίστηκε με τον ηγέτη της Ρεάλ τον Μάιο του 2010, έπειτα από συμμετοχή τους σε καμπάνια μεγάλου οίκου μόδας και τέσσερα χρόνια αργότερα οι φήμες για επικείμενο γάμο έχουν ενταθεί. Παρότι ο Ρονάλντο ήδη είχε σχέση με την 28χρονη, επέλεξε να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα και όχι με την Ιρίνα Βαλεριέβνα Σαϊκλισλάμοβα (όπως είναι το πλήρες όνομά της). Το γεγονός αυτό δεν έχει επηρεάσει διόλου τη σχέση του ζεύγους, που μόλις πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη κοινή φωτογράφισή του για κορυφαίο διεθνές περιοδικό μόδας.

Γιολάντε Καμπάου – Η sexy Ολλανδέζα με το εξωτικό look

Από μόνο του το εξωτικό όνομα της αγαπημένης του Γουέσλι Σνάιντερ αρκεί για να προκαλέσει την προσοχή. Οι άνδρες έχουν να προσέχουν ακόμα περισσότερα πράγματα πάνω στην Ισπανοολλανδή καλλονή, που γεννήθηκε στην Ιμπιζα (από Ισπανό πατέρα) αλλά αντιμετώπισε δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας της Χαβιέρ ήταν βασιλιάς του real estate στο νησί, αλλά η αυτοκρατορία του κατέρρευσε, αυτός έπεσε στα ναρκωτικά και η μητέρα της Ρικάρντα Φαν Κασμπέγκεν πήρε τα παιδιά της και επέστρεψε στην πατρίδα της. Η 29χρονη βρήκε τον δρόμο της προς τη showbiz με εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και το 2009 γνωρίστηκε με τον Σνάιντερ, αφού ήδη το 2006, το 2007 και το 2009 είχε ανακηρυχθεί από πολλά περιοδικά «η πιο σέξι Ολλανδέζα». Εναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον διεθνή μέσο στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Αν Κατρίν Μπρόμελ – Ο τυχερός Γκέτσε και το top model

Μοντέλο και τραγουδίστρια. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει ένας παίκτης όπως ο Μάριο Γκέτσε; Εχει λεφτά, παίζει για μία μεγάλη ομάδα, είναι νέος και έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη γυναίκα. Η Αν Κατρίν Μπρόμελ δεν είναι από εκείνες που περνούν απαρατήρητες από τους άνδρες και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον μέσο της Μπάγερν. Γνωρίστηκαν το 2012 σε ένα κλαμπ και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η διαφορά ηλικίας των δύο νέων (η Μπρόμελ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη) δεν επηρεάζει τη σχέση τους, ούτε το γεγονός ότι το 24χρονο μοντέλο κάνει τους άνδρες να αναστενάζουν όταν ανεβαίνει στην πασαρέλα. Εργάζεται στον χώρο της μόδας από την ηλικία των 16 ετών, αλλά επίσης παίζει πιάνο και γράφει μουσική, την οποία ερμηνεύει με το ψευδώνυμο Trina B.

Μελίσα Σάτα – Επεσε στην αγκαλιά ενός «πρίγκιπα»

Η σχέση της Μελίσα Σάτα με το ποδόσφαιρο αρχίζει από παλιά. Τουλάχιστον μία δεκαετία πίσω, όταν το 2004 είχε τον πρώτο γνωστό δεσμό της με ποδοσφαιριστή, τον Ολλανδό Φρανσέσκο Κόκο. Δύο χρόνια αργότερα έπεσε στην αγκαλιά ενός από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Καμπιονάτο, του Κριστιάν Βιέρι, στο πλευρό του οποίου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Η 28χρονη Ιταλοαμερικανίδα (γεννήθηκε στις ΗΠΑ από Ιταλούς γονείς) φαίνεται ότι βρήκε την «Ιθάκη» της, αφού εδώ και δυόμισι χρόνια είναι ζευγάρι με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Η σχέση τους είναι εξαιρετική, έστω κι αν κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αστείες ιστορίες, όπως εκείνη του 2012, όταν η Σάτα εξήγησε ότι οι λόγοι των συχνών τραυματισμών του Γκανέζου μεσοεπιθετικού της Σάλκε πρέπει να αναζητηθούν στην ερωτική του ζωή: «Κάνουμε 7-10 φορές την εβδομάδα σεξ»!

Σαμ Κουκ – Το κορίτσι της «Sun» και ο… «μπέμπης»

Η εν λόγω Αγγλίδα δεν είναι ένα από τα παραδοσιακά, αδύνατα μοντέλα που συνήθως βλέπει κανείς στα εξώφυλλα των περιοδικών. Αλλωστε η 28χρονη Σαμ Κουκ δεν είναι 100% μοντέλο, αφού το μεγάλο πάθος της είναι η μουσική και η φωτογραφία. Θα ήθελε πολύ να εξασφαλίζει το εισόδημά της είτε ως dj είτε ως φωτογράφος, αλλά έγινε γνωστή στους συμπατριώτες της όταν πόζαρε για τη σελίδα 3 της αγγλικής «Sun». Εκτοτε έκανε θραύση και η σχέση της με τον Κρις Σμόλινγκ ήταν απλώς θέμα χρόνου. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντυπωσιάστηκε από τα κάλλη του πληθωρικού μοντέλου, φρόντισε να τη γνωρίσει και δεν την αφήνει λεπτό από δίπλα του. Η Κουκ φροντίζει με τη σειρά της να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά της και δεν εκθέτει τον αγαπημένο της.

Πόλι Πάρσονς – Η hot τηλεπαρουσιάστρια και ο «κανονιέρης»!

Οταν τον Οκτώβριο του 2012 η Πόλι Πάρσονς χώριζε με τον ηθοποιό σύντροφό της, λίγοι περίμεναν ότι θα έμενε για πολύ καιρό μόνη. Η εκρηκτική τηλεπαρουσιάστρια μπορεί να μην είναι μοντέλο, έχει όμως τις αναλογίες μοντέλου και προκαλεί θαυμασμό σε κάθε εμφάνισή της. Ο Τόμας Βερμάλεν είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, αφού δύο μήνες μετά τον χωρισμό της 30χρονης Αγγλίδας από τον Σιντ Οουεν, η Πάρσονς έπεσε στην αγκαλιά του. Ο Βέλγος αμυντικός της Αρσεναλ προσπαθεί να κρατά την ερωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που η πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια δεν έχει γίνει διάσημη κι εκτός συνόρων. Στο βρετανικό έδαφος κόβει πάντως την ανάσα των ανδρών όταν αποφασίζει να φωτογραφηθεί μόνο με τα άκρως απαραίτητα για τα περιοδικά που την πολιορκούν.

Αμρά Σίλαϊτζιτς – Η ηθοποιός που μάγεψε τον Ντζέκο

Στα τριάντα της χρόνια η Αμρά Σίλαϊτζιτς δεν είναι από τις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες. Δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Εντιν Ντζέκο, αφού ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μαγεύτηκε από τη φιγούρα της πανέμορφης συμπατριώτισσάς του όταν την πρωτογνώρισε σε διαφημιστικό σποτ μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών. Η πανέμορφη Αμρά εργάζεται ως μοντέλο από τα 15 της, όταν κέρδισε τον πρώτο διεθνή τίτλο της σε καλλιστεία στην Κίνα. Η Σίλαϊτζιτς παντρεύτηκε το 2007 τον Σέρβο παλιό σφυροβόλο Βλαντιμίρ Βισεντίγεβιτς, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, αλλά χώρισαν πριν από τρία χρόνια. Ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε το γεγονός ότι η όμορφη Αμρά έπρεπε να μετακομίσει στο Λος Αντζελες, όπου προσπαθεί να κάνει καριέρα ηθοποιού και ήδη έχει μικρές συμμετοχές σε σειρές όπως τα «CSI: NY», «Entourage» και «Διαμέρισμα 23».

Λένα Γκέρκε – Η πεντάμορφη και το γερμανικό τέρας

Δεν είναι τυχαίο ότι ως ζευγάρι ο Τύπος συχνά τους αποκαλεί «η πεντάμορφη και το τέρας». Κοιτάζοντας κανείς τον Σάμι Κεντίρα δεν θα φανταζόταν ότι στο πλευρό του θα μπορούσε να έχει μία τόσο όμορφη γυναίκα όπως η Λένε Γκέρκε. Η 26χρονη γεννήθηκε στο Μάρμπουργκ και έγινε διάσημη στην πατρίδα της όταν κέρδισε τον πρώτο κύκλο του γερμανικού «Next Top Model». Γνωρίστηκε το 2011 με τον μέσο της Ρεάλ και παρότι επισημοποίησαν τη σχέση τους με κοινή εμφάνιση στο Οπεν της Μαδρίτης, είχαν σχέση ήδη αρκετούς μήνες νωρίτερα. Αρχικά οι αποστάσεις φάνηκαν να αποτελούν εμπόδιο, αλλά τα πράγματα άλλαξαν σύντομα. Η πανέμορφη Γκέρκε μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ Βερολίνου και Νέας Υόρκης, όμως πλέον το περισσότερο διάστημα ζει στην ισπανική πρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της.

Γιάννης Κυριαζής 

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...