Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Τι κρύβεται πίσω από το διπλό συμβόλαιο θανάτου σε γαμπρό και κουνιάδο...

Οι σφαίρες έπεφταν βροχή προχθές το βράδυ στην οδό...

Άβα Γαλανοπούλου: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχω μιλήσει, με στεναχώρησε αφάνταστα...

Η Άβα Γαλανοπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε...

Αποκαλύπτει ο Ετεοκλής Παύλου: «Με κορόιδευαν για το θέμα των κιλών και...

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες...

Μανώλης Δεστούνης: Η καριέρα, ο τζόγος και η ζωή σήμερα στα 85...

Ο Μανώλης Δεστούνης δεν κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις και...

Θρήνος στη Ρόδο

Φοβερό τροχαίο χθες το πρωί στην Ανάβυσσο με νεκρούς νεαρό ποδοσφαιριστή και τον αδελφό συμπαίκτη του.

Η κακή μοίρα είχε «στήσει καρτέρι» στην Ανάβυσσο, με αποτέλεσμα να χαθούν δύο παλικάρια σ’ ένα φοβερό τροχαίο. Πρόκειται για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή και γιο του προέδρου της ομάδας του Φοίβου Κρεμαστής στη Ρόδο Φίλιππο Δελαπόρτα και τον αδελφό ενός συμπαίκτη του, οι οποίοι βρήκαν φρικτό θάνατο σε δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην αποστολή της ομάδας του Φοίβου, που έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να μεταβεί αεροπορικώς στην Ικαρία για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα. Χθες το πρωί ο Ευτύχης Τσιβίλογλου θέλησε να πεταχτεί με τον αδελφό του στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσει παπούτσια για τον επικείμενο αγώνα, καθώς, όπως είπε, το γήπεδο της Ικαρίας είναι ξερό. Μαζί τους πήγε και ο 20χρονος Φίλιππος Δελαπόρτας. Ομως στις 9.10 το πρωί το όχημα που οδηγούσε ο αδελφός του Ευτύχη Τσιβίλογλου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε με ταχύτητα σε μια κολόνα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο Φίλιππος Δελαπόρτας και ο αδελφός του συμπαίκτη του Γιάννης Τσιβίλογλου. Αμέσως ο Ευτύχης, που ήταν στη θέση του συνοδηγού, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, ωστόσο για τα τα δύο παιδιά ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, όταν έφτασαν ήταν ήδη νεκροί, ενώ ο μοναδικός επιζών, ο Ευτύχης Τσιβίλογλου, νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ. Ο πατέρας του Φίλιππου Δελαπόρτα, που βρισκόταν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο αεροδρόμιο, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση έσπευσε στο νοσοκομείο, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι φίλοι τους είχαν χαθεί τόσο ξαφνικά και άδικα.

Με δέκα παίκτες

Η ΕΠΟ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και πρότεινε στον αρχηγό της αποστολής να αναβάλει τον αγώνα Κυπέλλου στην Ικαρία. Ομως οι παίκτες ζήτησαν να αγωνιστούν στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συμπαίκτη τους. Μάλιστα ζήτησαν να δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνος ως βασικός και η ομάδα να ξεκινήσει με δέκα παίκτες. Ωστόσο και ο Ικαρος Σάμου τηρώντας το «ευ αγωνίζεσθαι» θα παραταχθεί με δέκα αντί έντεκα ποδοσφαιριστές. Οι δύο ομάδες θα τιμηθούν για την πράξη τους πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η αποκάλυψη για τη διαθήκη του Γιάννη Φλωρινιώτη που θα συζητηθεί

Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη μίλησε στην εκπομπή...

Γιάννης Φλωρινιώτης πριν από 10 ημέρες: «Ο γιατρός είπε στην κόρη μου να με πάρουν να πεθάνω σπίτι»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα περίπου ημέρες πριν φύγει από...

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη λύγισε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και...

Ο Δημήτρης Κοντολάζος ήταν απών από τον γάμο της κόρης του Αγγελικής

Έλαμψε διά της απουσίας του ο Δημήτρης Κοντολάζος από...

Ο νεαρός συνόδευσε τη γιαγιά του και γνωστή δημοσιογράφο στο Ηρώδειο

Ο νεαρός πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από τη γιαγιά...

Έγινε 15 η κόρη πρωταγωνίστριας – «Αυτό το κοριτσάκι με έκανε μαμά πριν από 15 χρόνια»

Η κόρη γνωστής πρωταγωνίστριας έγινε 15 χρονών και η...

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Τα βίντεο που πόσταρε μέσα από το δωμάτιό της στο μαιευτήριο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έγινε μανούλα και η χαρά της...