Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι «άγγελοι» του Eros και η Κυριακού!

Η συγκίνηση της τραγουδίστριας για την πρόταση που έγινε δεκτή από τον μεγάλο Ιταλό τροβαδούρο

Η Μαρία-Ελενα Κυριάκου συναντά τον Eros Ramazzotti. Ο δημοφιλής Ιταλός τροβαδούρος έδωσε την άδεια να διασκευαστεί στα ελληνικά η επιτυχία με τίτλο «Un angelo disteso al sole» κι έτσι η νικήτρια του «Voice» θα συναντήσει μουσικά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Ολα άρχισαν όταν στάλθηκε στη Universal Ιταλίας ένα απόσπασμα από τις εμφανίσεις της Μαρίας-Ελενας στο talent show του ΑΝΤ1 με μια πρόταση: το πρώτο της τραγούδι μετά το «Voice» να είναι το αγαπημένο κομμάτι της από το ρεπερτόριο του Eros Ramazzotti.

«Οταν με ρώτησαν από την εταιρεία ποιον καλλιτέχνη από το εξωτερικό θαυμάζω, τους είχα πει κάποιους τραγουδιστές, ανάμεσά τους και τον Ramazzotti. Μου χαμογέλασαν γλυκά και με ρώτησαν στη συνέχεια ποιο είναι το αγαπημένο μου κομμάτι και τους είπα αυτό, το “Un angelo disteso al sole”. Στη συνέχεια βάλαμε μπρος τη συνεργασία» λέει η Κύπρια τραγουδίστρια στην «Espresso» και συνεχίζει περιγράφοντας τα συναισθήματά της όταν η πρόταση έγινε δεκτή.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ, όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Eros ήταν θετικός στη συνεργασία. Του άρεσε η φωνή μου και ήθελε πολύ να κάνουμε διασκευή το κομμάτι του. Φτιάξαμε ένα πρόχειρο demo, του το στείλαμε, του άρεσε και στη συνέχεια το τελειοποιήσαμε».

Στα ελληνικά

Η ιδέα, όπως και η φωνή της Μαρίας-Ελενας, αγαπήθηκαν τόσο από τον ίδιο όσο και από τους μάνατζερ του Ιταλού καλλιτέχνη, γι’ αυτό και έδωσαν την πρώτη άδεια. Η Ρεβέκκα Ρούσση ανέλαβε την προσαρμογή των στίχων στη γλώσσα μας και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους (γνωστός κυρίως από τις επιτυχίες που έχει δώσει στην Ελενα Παπαρίζου) την ηχογράφηση του μουσικού μέρους του κομματιού, που στα ελληνικά έχει τον τίτλο «Δυο άγγελοι στη Γη». Η νικήτρια του «Voice» θα παρουσιάσει πρώτη φορά live το τραγούδι απόψε στο MAD Walk Κύπρου και στη συνέχεια θα αρχίσει να ακούγεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τραγουδήσουμε μαζί live αυτό το κομμάτι, εκείνος στα ιταλικά κι εγώ στα ελληνικά. Ο Ramazzotti είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης και ένας από τους πιο ερωτικούς. Αφού μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει κάποια στιγμή η συνάντησή μας και -γιατί όχι;- και το επίσημο ντουέτο» καταλήγει η Μαρία-Ελενα.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....