Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Ησαΐα χόρευε σε Μύκονο-Κύθνο

Η κόρη της Μάρας Μεϊμαρίδη, Μάγκι νυφούλα στη Μύκονο διά χειρός Κριθαριώτη – Το glam μυστήριο στην ειδυλλιακή Κύθνο οι μεζέδες, ο χορός και τα γαμήλια hits

Οι καλεσμένοι που υποδέχθηκε με χαρά η «Μάγισσα της Σμύρνης»

Ηταν ένα γάμος… μαγικός. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Αλλωστε η κόρη της «Μάγισσας της Σμύρνης», κατά κόσμον Μάρας Μεϊμάριδη, δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη. Πόσο μάλλον για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η Μάγκι Μεϊμαρίδη και ο γιατρός Δημήτρης Καλογιαννίδης παντρεύτηκαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, ένα από τα πλέον ειδυλλιακά εκκλησάκια της Μυκόνου.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο made by Σήλια Κριθαριώτη νυφικό της και σχεδόν έκοψε την ανάσα του γαμπρού μόλις την είδε να καταφθάνει στον χώρο του μυστηρίου συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιώργο Μεϊμάριδη. Χρέη κουμπάρων είχαν ο επιχειρηματίας Παμίνος Κυρκίνης και η διάσημη -από τις τηλεοπτικές σειρές «The Borgias» και «Η Βίβλος»- Βρετανίδα ηθοποιός Melia Kreiling, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η μητέρα της νύφης Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία εμπιστεύτηκε κι εκείνη στη Σήλια Κριθαριώτη την εμφάνισή της. Αλλωστε, οι δύο γυναίκες είναι ξαδέρφες και η Σήλια έδωσε το «παρών» στο γάμο μαζί με τις κόρες της, οι οποίες ντύθηκαν παράνυφες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το ζεύγος Ιζαμπέλας Φουστάνου και Γιάννη Δραγούνη, στων οποίων τον γάμο -στη Φλωρεντία- ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια το love story των νεονύμφων.

Σαμπάνιες και φράουλες

Το μυστήριο ξεκίνησε με λίγη καθυστέρηση, αλλά οι προσκεκλημένοι ούτε καν το παρατήρησαν, αφού απολάμβαναν σαμπάνια και φράουλες από τον μπουφέ που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο, καθώς και live κλασικό πρόγραμμα με τενόρους και σοπράνο, που τραγουδούσαν κομμάτια ειδικά για την περίσταση, συνοδεία πιάνου, βιολιού και φλάουτου.

Μετά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων τους η Μάγκι και ο Δημήτρης δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους σε παραλιακό κλαμπ, στην Παράγκα. Φυσικά το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας Κώστας Σκαγιάς με τη γυναίκα του Κατερίνα Πανταζοπούλου, ο Γιάννης Μπουρούσης με τη Λουλού Ψωμιάδη, ο performer Διονύσης Ζάχος και φυσικά πολλοί φίλοι των νεονύμφων από την Αγγλία, όπου ζουν μόνιμα. Ο Δημήτρης Καλογιαννίδης είναι διευθυντής μεγάλης νοσοκομειακής μονάδας στη βρετανική πρωτεύουσα και η κόρη της Μάρας συνεχίζει εκεί τις σπουδές στη φιλολογία, κάνοντας PHD στον Σαίξπηρ. Οπως πληροφορηθήκαμε, μετά τον ειδυλλιακό γάμο θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ένα… μαγεμένο γαμήλιο ταξίδι στη Χαβάη. Βίον ανθόσπαρτον!

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

Η Εθνική Ελλάδος καθυστέρησε τον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας -λόγω προβολής του αγώνα Ελλάδα – Κολομβία (!)- τελέστηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Κύθνο, με τον ρομαντισμό να ξεχειλίζει, ο γάμος του Βαγγέλη Ταρασιάδη και της Δέσποινας Καμπούρη.

Και μπορεί η ήττα της εθνικής μας ομάδας από την Κολομβία να ήταν βαριά, ωστόσο δεν στάθηκε ικανή να επισκιάσει το μυστήριο, που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι.

Την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην ομώνυμη παραλία της Κύθνου (με κουμπάρους φίλους και φίλες του γαμπρού και της νύφης), ακολούθησε γαμήλιο γλέντι με εκλεκτά εδέσματα και άφθονο χορό, στον οποίο πρωτοστάτησαν -με τρελές φιγούρες- η Ελλη Κοκκίνου και ο καλός της Γιώργος Μπόγρης. Παρανυμφάκι στον γάμο ήταν η κόρη του ζευγαριού, η χαριτωμένη Ελενα, που οι γονείς της την αποκαλούν χαϊδευτικά Ποκαχόντας.

Με φουσκωτό και καΐκι

Ο γαμπρός εμφανίστηκε πρώτος, πάνω σε φουσκωτό σκάφος. Λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε και η Δέσποινα σε καΐκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η νύφη φορούσε ρομαντικό νυφικό με ουρά της γνωστής φίρμας Konstantinos Melis by Laskos, ενώ τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με ένα λευκό στεφάνι. Την ώρα που κατευθυνόταν προς την εκκλησία είχε στο πλευρό της οργανοπαίκτες που έπαιζαν και τραγουδούσαν παραδοσιακά κομμάτια του γάμου. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο πατέρας του γαμπρού Γιάννης Ταρασιάδης έψαλε συγκινημένος, ενώ όταν ακούστηκε η γνωστή ρήση «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η Δέσποινα γύρισε προς το μέρος του άντρα της και του έδωσε ένα φιλί. Στο γαμήλιο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στην εκκλησία, η νύφη και ο γαμπρός χόρεψαν αγκαλιασμένοι το τραγούδι «Εμεινα εδώ» του Στέλιου Ρόκκου. Την ντάμα του Βαγγέλη Ταρασιάδη «έκλεψαν» εναλλάξ ο πατέρας της και ο πεθερός της. Αμέσως μετά το κέφι άναψε.

Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης ξεσάλωσαν κυριολεκτικά (ο πανύψηλος μπασκετμπολίστας κρατούσε την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του και μόνο στον αέρα δεν την… πέταξε), ενώ η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελπίδα, που συνοδευόταν από την κόρη της Ηρα Κατσαντώνη, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το γνωστό κομμάτι της «Στην ντισκοτέκ» χειροκροτούμενη θερμά. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους  η Μαριέττα Χρουσαλά (σχεδίασε τα λευκά σανδάλια που φόρεσε η νύφη) με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και την κόρη τους, η Ελεονώρα Μελέτη (που φορούσε ανατολίτικο τουρμπάνι στο κεφάλι), η μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου (που έπιασε την ανθοδέσμη), η Ελένη Καρποντίνη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Βασιλική Τσεκούρα και η Ολγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου. 

Αλκίνοος Μπουνιάς 

 

 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...