Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Με κερασάκι την πρόκριση

Η τούρτα-έκπληξη των διεθνών στον Κώστα Κατσουράνη για τα γενέθλιά του και η ευχή του Σαμαρά για τον γιο του

Τα τελευταία του γενέθλια μαζί με την εθνική ομάδα, που είχαν τον χαρακτήρα του αποχαιρετισμού, γιόρτασε ο Κώστας Κατσουράνης λίγες μέρες προτού ανακοινώσει και επισήμως την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο διεθνής μέσος, που έκλεισε τα 35 χρόνια, γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του ως ένδειξη αναγνώρισης για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς ξέρουν ότι στο μέλλον δεν θα τον έχουν ξανά μαζί τους.

Για πρώτη φορά από τότε που βρέθηκαν στο Αρακαζού, οι παίκτες μας πήγαν για φαγητό σε ένα εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο. Εκεί έκαναν την έκπληξη στον Κατσουράνη με μια τούρτα και όλοι μαζί του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά «φορτώνοντάς» τον με ευχές, με τον Γιώργο Σαμαρά να κάνει την πιο ξεχωριστή: «Τη μόνη ευχή που έχω να του δώσω είναι ο “Τσίλιας” (ο γιος του Κατσουράνη) σε 15 χρόνια να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, μόνο αυτό, τίποτα άλλο». Ο Παναγιώτης Κονέ ευχήθηκε: «Να περάσουμε στους “16”, να είναι πάντα γερός και δυνατός. Κώστα, χρόνια πολλά, ελπίζουμε να σε έχουμε μαζί μας στην επόμενη φάση». Εκείνος συγκινημένος από την όμορφη γιορτή που του έκαναν οι συμπαίκτες του είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους και την Τρίτη να περάσουμε».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού στη Φορταλέζα και το ευχάριστο για τον Φερνάντο Σάντος είναι ότι υπολογίζει κανονικά στους Μήτρογλου και Μανωλά, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Ιαπωνία. Τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη θα πάρει ο Καραγκούνης, ενώ, αντί του Φετφατζίδη, θα επανέλθει ο Σαλπιγγίδης. Για την κορυφή της επίθεσης περισσότερες πιθανότητες έχει ο Γκέκας έναντι του Μήτρογλου, ο οποίος είναι επηρεασμένος από τη μακρά αποχή του.

«Η Ακτή Ελεφαντοστού διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τους σεβόμαστε, όπως και κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Στα δύσκολα είμαστε εδώ» δήλωσε ο Μανωλάς και συμπλήρωσε: «Θα μπούμε αποφασισμένοι για τη νίκη».

Η UEFA όρισε τον 38χρονο Κάρλος Βέρα από το Εκουαδόρ στην αυριανή αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι Ελληνες (παίκτες) τρελαίνουν τις Βραζιλιάνες

Οι αρχαίοι Ελληνες θεοί κατοικούσαν στον Ολυμπο, αλλά για μερικές Βραζιλιάνες έχουν μετακομίσει προσωρινά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Globo αντιλήφθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας έχουν πέραση στις γυναίκες της «χώρας του καφέ» και ζήτησε από αυτές που ζουν στη Φορταλέσα να τους αξιολογήσουν.

Ο Ορέστης Καρνέζης κατέλαβε την πρωτιά, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των γυναικών που επισκέπτονται το ξενοδοχείο της Εθνικής μας στο Αρακαζού για να τον δουν από κοντά. Ακολούθησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Σαμαράς.

Κάποιες δεν δίστασαν να κάνουν τα σχόλιά τους ενώπιον της κάμερας. «Ορέστη, αυτό είναι το νούμερό μου. Σε κοιτάζω και παίρνω ενέργεια» είπε η δημοσιογράφος Νάγια Αραούζο. «Ο Ορέστης μοιάζει με τον σύζυγό μου, είναι τόσο όμορφος όσο και αυτός» πρόσθεσε η διατροφολόγος Μαρία Κάντιντο. «Διάλεξα τον Σαμαρά, έχει πλούσιο μαλλί και διαφορετική αύρα» είπε η Ζοάνα Βαλέντε και η Αντρέα Ολιβέιρα πρόσθεσε: «Ο Σωκράτης είναι ο θεός μου. Τον ψήφισε και η μαμά μου». Τέλος, η Ρεμπέρακ Ρόσα είπε: «Μακάρι να έμεναν περισσότερο διάστημα εδώ στο Αρακαζού και να κάνουν την ατμόσφαιρα της πόλης καλύτερη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...