Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ποιο φόρεμα πρέπει να διαλέξω για να δώσω έμφαση στην σιλουέτα μου;

Η επιλογή του κατάλληλου φορέματος δεν είναι απλή υπόθεση. Ωστόσο, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αναδεικνύει τον σωματότυπό σας ιδανικά!

Η επιλογή ενός φορέματος για οποιαδήποτε περίσταση δεν είναι ένα εύκολο task. Είναι μια επιλογή στην οποία πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση. Εξάλλου ο τύπος του συγκεκριμένου ενδύματος είναι ιδιαίτερος και χρειάζεται πολύ συγκεκριμένα αξεσουάρ και παπούτσια για να αναδειχθεί. Τα γυναικεία φορέματα είναι ιδιαιτέρως αγαπητά και προτιμώνται από όλους τους τύπους γυναικών, είτε το στυλ τους είναι σπορ είτε το στυλ τους είναι λίγο πιο επίσημο. Διαλέγοντας το κατάλληλο φόρεμα είναι πολύ εύκολο να αναδείξετε την σιλουέτα σας όσο πιο όμορφα γίνεται. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι η περίσταση για την οποία χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούργιο φόρεμα. Αν είναι μια πολύ επίσημη εκδήλωση όπως για παράδειγμα το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, τότε η λύση είναι μονόδρομος και δεν είναι άλλη από μια μακριά μαύρη ή κόκκινη τουαλέτα, διακοσμημένη με στρας, έντονο ντεκολτέ ή ακόμη και γυμνή πλάτη. Αν πάλι η περίσταση δεν είναι τόσο επίσημη, όπως για παράδειγμα να είστε καλεσμένη σε ένα γάμο, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά είδη και κοψίματα φορεμάτων. Η καλύτερη δυνατή λύση είναι να επιλέξετε εκείνο το φόρεμα που θα αναδεικνύει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καμπύλες σας. Γιατί μην ξεχνάμε ότι εκτός από κομψές, θέλουμε να δείχνουμε και σέξι.

Ποια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν ένα όμορφο φόρεμα;

Το να βρεις και να βάλεις ένα όμορφο φόρεμα είναι σίγουρα κάτι που θέλει αρκετό ψάξιμο αλλά και χρόνο. Όταν το βρεις τότε αρχίζει μια καινούργια και εξίσου δύσκολη αναζήτηση, που δεν είναι άλλη από την εύρεση των ιδανικών αξεσουάρ. Των αξεσουάρ που θα αναδείξουν το υπέροχο φόρεμα που έχεις διαλέξει ακόμα περισσότερο και θα τονίζουν τα υπόλοιπα σημεία που εσύ θες όλοι οι υπόλοιποι να προσέξουν . Κάποια τέτοια αξεσουάρ είναι και οι γυναικείες τσάντες. Η επιλογή της κατάλληλης τσάντας είναι πολύ σημαντική και καλό θα ήταν να συνδυαστεί με τα παπούτσια, ιδιαίτερα αν πρόκειται να φορεθούν σε μια επίσημη περίσταση. Στις γυναικείες τσάντες είναι αρκετά δημοφιλής, η επιλογή των clutch bag και δεν είναι τυχαίο γεγονός. Οι συγκεκριμένες τσάντες βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, αλλά και σε μεγέθη κατάλληλα να χωρούν τα απολύτως απαραίτητα. Μπορούν να κρατηθούν και στο χέρι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών έχουν και αλυσιδάκι για να εξυπηρετήσουν τις γυναίκες που προτιμούν να κουβαλούν την τσάντα τους στον ώμο ακόμη και αν τα αντικείμενα που  χρειάζεται να πάρουν μαζί είναι ελάχιστα.

main2

Ποια είναι τα ιδανικά γυναικεία φορέματα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά;

Αν η επαγγελματική σας καθημερινότητα απαιτεί ένα πιο επίσημο ένδυμα και τα κουστούμια σας έχουν κουράσει αρκετά, τότε η λύση είναι μία και λέγεται γυναικείο φόρεμα. Το γυναικεία φορέματα δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να είναι μακριά. Τα κοντά φορέματα αποδίδουν το ίδιο καλά την θηλυκότητά σας. Εάν μάλιστα τα συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ, τότε μπορεί να απογειώσετε το outfit σας. Το κοντά γυναικεία φορέματα φοριούνται κατά κόρον και συνήθως προτιμούν να τα φορούν με καλσόν πολύ χοντρά και ψηλές μπότες. Αν αυτή η ιδέα σας φαίνεται καλή επιλογή, δοκιμάστε το και θα δείτε ότι θα το βολευτείτε αρκετά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...