Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Σεξ κόκα και delivery!

Ο Latin εραστής με τα… ιδιαίτερα προσόντα που τρέλαινε τις γυναίκες-βαποράκια και πρόσφερε υπηρεσίες σε αμαρτωλές καρδιές

Είχε ξετρελάνει τόσο πολύ τις αλλοδαπές συντρόφους του ένας… επιβήτοραςαπό την Κούβα που δεν τολμούσαν να του χαλάσουν χατίρι και δέχονταν να ταξιδεύουν ως τον Αγιο Δομίνικο για να… καταπίνουν ποσότητες κοκαΐνης και να του τις παραδίδουν, ώστε να κάνει delivery στα κλαμπ του Πειραιά! Ο καλογυμνασμένος 50χρονος που ζούσε dolce vita στην Ελλάδα, είχε γίνει… ανάρπαστος ακόμη και στις γυναίκες της γειτονιάς του, λόγω των «ιδιαίτερων» προσόντων του!

Δυστυχώς για εκείνον και το… χαρέμι του, η Δίωξη Ναρκωτικών «τσίμπησε» τον 50χρονο Κουβανό, με αποτέλεσμα τώρα να… κλαίνε και οι «πελάτες» του και οι θαυμάστριές του. Μάλιστα οι τελευταίες είναι τόσες πολλές που τον αναζητούσαν στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν πολλά κουτιά… Viagra, ακόμη και την ώρα της έρευνας των αστυνομικών, ενώ κάποιες δεν δίστασαν να τον επισκεφτούν ακόμη και στα κρατητήρια, όπου η μία προσπάθησε να… βγάλει τα μάτια της άλλης διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά του!

Προικισμένος

Ο καλοστεκούμενος, εμφανίσιμος και ιδιαίτερα γυμνασμένος -παρά τα 50 του χρόνια- μετανάστης, που διέμενε νόμιμα στη χώρα μας, είχε βρει τον μήνα που θρέφει τους 11, όπως λέει ο λαός. Οι γυναίκες που είχαν την τύχη να διαπιστώσουν ότι είναι… προικισμένος από τη φύση συνέρρεαν στο υπόγειο διαμέρισμά του και φρόντιζαν όχι μόνο για τη διατροφή του με ζεστό, σπιτικό φαγητό, αλλά ακόμα και για το «χαρτζιλίκι» του, καθώς αγνοούσαν ότι έκανε μεγάλη ζωή με τα έσοδά του από τη διακίνηση κοκαΐνης.

Ο 50χρονος Κουβανός είχε αδυναμία στις γυναίκες με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, τις οποίες «ψάρευε» σε διάφορα μπαρ του Πειραιά. Σε συνεργασία με δύο νεαρούς -επίσης από τον Αγιο Δομίνικο- έπειθε τις γυναίκες, που είχαν δοκιμάσει τις επιδόσεις του στο σεξ, να γίνουν τα βαποράκια του. Στη συνέχεια αυτές οι γυναίκες πραγματοποιούσαν ταξίδια -με τα έξοδα πληρωμένα- στην πατρίδα τους.

Οι συνεργάτες του Κουβανού, οι οποίοι επίσης διέμεναν νόμιμα στην Ελλάδα, κανόνιζαν μέσω των επαφών που είχαν στη χώρα τους να φέρουν σε επικοινωνία τις γυναίκες-βαποράκια με τους «σωστούς» ανθρώπους. Από αυτούς προμηθεύονταν τις ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες είχαν φροντίσει να συσκευάσουν με κατάλληλο τρόπο, ώστε να μπορούν οι συνεργάτιδες του Κουβανού να τις καταπιούν και να τις μεταφέρουν στην Ελλάδα.

Ετσι τα ναρκωτικά περνούσαν από το αεροδρόμιο μέσα στο στομάχι των καλλίγραμμων γυναικών, για τις οποίες κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν τα βαποράκια του δαιμόνιου 50χρονου. Στη συνέχεια πήγαιναν στο σπίτι του, ώστε να αποβάλουν τις ποσότητες της κοκαΐνης και παράλληλα να λάβουν την πληρωμή τους που εκτός από μετρητά περιλάμβανε και… αχαλίνωτο σεξ με τον Κουβανό, ο οποίος χάριζε απλόχερα τον έρωτα.

Η κοκαΐνη ήταν υψηλής καθαρότητας και ο 50χρονος «εγκέφαλος» του κυκλώματος τη νόθευε, με αποτέλεσμα να αυξάνει την ποσότητα, την οποία στη συνέχεια διακινούσε στα μπαρ και τα κλαμπ του Πειραιά αντί 80 ευρώ το γραμμάριο. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον συνέλαβαν βρήκαν κρυμμένα μέσα σε μια κάλτσα στο πλυντήριο του Κουβανού 256 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούσαν μέρος μεγαλύτερης ποσότητας που είχε εισαχθεί με τον ίδιο τρόπο από τα θηλυκά βαποράκια.

Μαλλιοτραβήγματα από αρραβωνιαστικιές

4r232r243r34rt34trwet 1 

Με ανοιχτό το στόμα από την έκπληξη έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του Κουβανού εμπόρου κοκαΐνης σε γειτονιά του Πειραιά. Μέσα σε διάστημα μόλις μισής ώρας που διήρκεσε η έρευνα στο υπόγειο διαμέρισμα, έξι γυναίκες -ηλικίας από 40 έως και 50 ετών- χτύπησαν το παράθυρο του σπιτιού του δράστη προκειμένου να τον συναντήσουν για να απολαύσουν τα… προσόντα του εμφανίσιμου αλλοδαπού!

Δηλαδή, την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του Κουβανού, θαυμάστριές του -Ελληνίδες και αλλοδαπές-, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν την εισβολή της Δίωξης, προσπαθούσαν να έχουν μια από… τις συνηθισμένες συναντήσεις με τον 50χρονο, όπως ο ίδιος είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, εκτός από την κοκαΐνη που είχε κρυμμένη ο 50χρονος στο εσωτερικό του πλυντηρίου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν και κουτιά από το γνωστό μπλε χαπάκι, το οποίο τον βοηθούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στις απαιτήσεις των πολυάριθμων θαυμαστριών του!

Το… δώρο θεού

Οταν ρώτησαν οι αστυνομικοί τον 50χρονο για τα χτυπήματα στο παράθυρο αλλά και την απάντηση που έδινε στις… θαυμάστριές του (σ.σ.: «όχι τώρα, έχω δουλειά»), τους είπε πως ο Θεός τού έκανε ένα δώρο και αυτός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο χαρίζοντας απλόχερα απόλαυση στις γυναίκες που έρχονταν σε επαφή μαζί του! Στα κρατητήρια όπου μετέφεραν οι αστυνομικοί τον ψηλό, γυμνασμένο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο Κουβανό τους περίμενε και άλλη μια έκπληξη, καθώς χρειάστηκε να κάνουν τους… διαιτητές στη συμπλοκή μεταξύ τριών καλλίγραμμων γυναικών, μιας Ελληνίδας και δύο αλλοδαπών!

Οι τρεις γυναίκες εμφανίστηκαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ ως… αρραβωνιαστικιές του 50χρονου κρατουμένου, προκειμένου να του φέρουν ρούχα και φαγητό. Ομως, όταν συναντήθηκαν στα γραφεία της υπηρεσίας, δεν άργησε η… έκρηξη, καθώς δεν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια, ενώ οι αστυνομικοί έτρεχαν αλλόφρονες να χωρίσουν τις τρεις γυναίκες που είχαν πιαστεί μαλλί με μαλλί!

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...