Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Κυριακή 13/7/14

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες. Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και…

ΚΡΙΟΣ: Αγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα μπορούν να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Η εβδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας, καθώς ναι μεν στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν. Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθεια και την τιμιότητά τους, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι. Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σχέδια. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, ώστε να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σκεφτείτε ένα-ένα τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί, σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Βάλτε λίγη παραπάνω από τη γοητεία σας για να κάνετε το έτερον ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην αγχώνεστε συνεχώς, ακόμα και με ανούσια πράγματα. Οσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης προχωρήστε και ο σκοπός σας θα επιτευχθεί. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας, κι εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Ομως να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας για να μη βρεθείτε σε μια σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει. Μην αφήσετε το άγχος και τις ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων, συνεργασιών και σχέσεων να αναστατώσει τον ψυχικό σας κόσμο. Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν, αλλά να θυμάστε πως κανείς δεν σας πιέζει και εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι για να πάψετε να είστε το θύμα. Δώστε στον εαυτό σας αυτό που του χρειάζεται, αισιοδοξία και ανανέωση, για να ενεργοποιηθεί η διάθεσή σας και να απελευθερωθείτε από αυτά που σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες. Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και δίνει τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούργιες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Ισως χρειάζεται να αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα, γιατί επείγει να ασχοληθείτε με το πώς θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι νέες γνωριμίες θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Θα έρθουν αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο. Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

ΖΥΓΟΣ: Οσο δύσκολο κι αν σας είναι, διοχετεύστε αλλού τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των άλλων, γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει τα όριά τους. Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας, αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχιστεί χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις διαθέτετε. Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις σε ό,τι σας απασχολεί έχοντας μια πιο καθαρή εικόνα. Είναι πολύ πιθανόν, μια που θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους. Ισως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και να αναζητήσετε μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, με εσάς να θέτετε τους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει πια δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί, αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο. Αν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια, χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Αν καταφέρετε να αποφύγετε ισχυρογνώμονες συνεργάτες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα κι αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που δεν επείγουν, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια. Αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το αναλυτικό πνεύμα που διαθέτετε, χωρίς να κάνετε ανοίγματα, ώστε να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε ακόμη μία φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε, θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στον σύντροφό σας δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο τον νοιάζεστε και τον υπολογίζετε, γιατί ωραία είναι τα λόγια, αλλά δεν φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα προς αυτόν. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δεν θα κερδίσετε τίποτα. Εχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε τον σύντροφό σας. Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του συντρόφου σας. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου. Παρότι είστε αρκετά παρεξηγημένοι ως ζώδια, είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι κακό, αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας. Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...