Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Δευτέρα 14/7/2014

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως…

ΚΡΙΟΣ: Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε, αν δεν σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Εχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι δυναμικές ενέργειές σας θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Προσέξτε, γιατί θα βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες ασαφείς καταστάσεις απαιτούν επιδέξιες κινήσεις εκ μέρους σας προκειμένου να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Σεβαστείτε τους κανονισμούς και τους νόμους για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται.

ΛΕΩΝ: Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά το επαγγελματικό σας πλάνο και επεκταθείτε με καινούργιες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες. Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε και τους ανταγωνιστές σας προκειμένου να τους ελέγχετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, ασχέτως αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς να σας δοθεί δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας. Στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας ή δικής σας λανθασμένης εκτίμησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα είστε δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα εκπέμποντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι απαραίτητο να παραμείνετε οργανωμένοι. Μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούργια εποχή ξεκινάει και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας, χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία και προοπτική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...