Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Σεφερλής στο πρωινό του Mega!

Ο Μάρκος έκλεισε στο κανάλι της Μεσογείων και θα έχει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο πλευρό του τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά

Φαίη και Γιώργο ο ΑΝΤ1; Μάρκο Σεφερλή το Mega! Το… υπερ-όπλο που ακούει στο όνομα Σεφερλής επιστρατεύει για το «Πρωινό mou» το κανάλι της Μεσογείων.

Ο ηθοποιός, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκλεψε την παράσταση στο σόου «Just the 2 of us» ως παρτενέρ της Στέλλας Καλλή, φτάνοντας μάλιστα στην τελική δυάδα, έγινε το αντικείμενο του πόθου για το Μεγάλο κανάλι και, όπως όλα δείχνουν, έχει πλέον ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού, με τις υπογραφές να υπολείπονται προκειμένου να θεωρηθεί επίσημη η έναρξη της συνεργασίας.

«Αν όλα πάνε καλά, θα κάνω το πρωινό του Mega» αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στο Ε. Και όπως όλα δείχνουν, οι προχωρημένες συζητήσεις στις οποίες βρισκόταν με το κανάλι έφτασαν σε οριστική συμφωνία. Ετσι ο ετοιμόλογος ηθοποιός ετοιμάζεται να δώσει μια διαφορετική άποψη για την πρωινή εκπομπή, χωρίς να «πατάει» στην ήδη υπάρχουσα -και συνήθη- συνταγή. Αλλωστε ο Σεφερλής διαθέτει το δικό του, ιδιαίτερο στιλ, το οποίο βρίσκει ανταπόκριση σε ένα ευρύ κοινό (αν κρίνουμε από το Δελφινάριο, όπου κάθε καλοκαίρι δεν πέφτει καρφίτσα).

Εκανε και χιούμορ

Εκτός από τον Μάρκο, στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega πιθανόν να δούμε στο πλευρό του και τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά. Μάλιστα ο ασυγκράτητος Μάρκος έκανε και χιούμορ σατιρίζοντας τις δύο… on air εγκυμοσύνες της Φαίης Σκορδά (σε Μega και φέτος σε ΑΝΤ1) λέγοντας: «Η Ελενα μπορεί να είναι και έγκυος από την αρχή, αφού “πουλάει” η εγκυμοσύνη και για εννέα μήνες θα ασχολούνται όλοι μ’ αυτό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τελικές υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το κανάλι. Το Mega εξάλλου, ακόμη και πριν ξεκινήσει το φιλανθρωπικό τάλεντ σόου, είχε μιλήσει με τον ηθοποιό για ένα σόου στην prime time ζώνη, που θα περιλάμβανε σκετς και παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Αυτό ήταν ακόμη ένα δέλεαρ που προσφέρθηκε στον κωμικό ηθοποιό από το κανάλι της Μεσογείων. Η εμπειρία του Μάρκου στην τηλεόραση -κυρίως από τη θέση του καλεσμένου, αλλά και ως συμπαρουσιαστή στο πρωινό του ΑΝΤ1 με την Ελεονώρα Μελέτη- είναι σημαντική και, όπως αποδεικνύεται, έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί.

Για το πρωινό του Mega συζήτησε πάντως και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μετά τα «Κλεμμένα όνειρα» και τη γέννηση της κόρης της επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση. Κρούση στον περιζήτητο Σεφερλή έκανε και ο Alpha, που τον καλόβλεπε για την απογευματινή ζώνη του προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε στο πρόγραμμα το «Δέστε τους» μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...