Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Σάββατο 19/7/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας είναι ο…

ΚΡΙΟΣ: Μην πιέζεστε και φορτώνεστε με όλο και περισσότερες ευθύνες, χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας, γιατί αυτή η τακτική σας σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα καταφέρετε πολλά περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε ψυχολογικές διεξόδους. Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες, αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους. Μην αφήσετε κι άλλο από τον χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να θυμάστε προτού κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της. Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Κόκκινο θα χτυπήσει η ερωτική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρομαντισμός σας θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες, απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί με κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις, επιλέγοντας το άτομο που σας ταιριάζει απ’ όλες τις πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν τον σύντροφό σας. Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας είναι ο διάλογος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερόν σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνο με τη σειρά του την καρδιά του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...