Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025

Όζι Όσμπορν: Μια ζωή ροκ, με εξαρτήσεις, διάλυση των Black Sabbath, reality...

Ο κόσμος της μουσικής και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο...

«Σαρωτικό» το νέο hit της Ασπας

Ενα σπουδαίο επίτευγμα κατάφερε η Ασπα, καθώς η νεαρή...

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα στα Κουφονήσια

Ο Γιώργος Λιάγκας από τη στιγμή που το «Πρωινό» έριξε αυλαία για καλοκαίρι μπήκε στο φουσκωτό του και γυρίζει τα νησιά

«Πήγα σε Μάγισσες»: Η Johanna δίνει νέα πνοή στη μεγάλη επιτυχία του...

Η Johanna επανασυστήνει ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, το «Πήγα σε Μάγισσες» του Χρήστου Νικολόπουλου,

Ποιους «έκοψε» ο Σεφερλής

Το βέτο για τους συνεργάτες του στη νέα πρωινή εκπομπή του Mega

Ομόφωνα το Δ.Σ. του Mega δέχθηκε την πρόταση του νέου διευθυντή Προγράμματος Λοΐζου Ξενόπουλου να αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega. Ετσι τώρα τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων ψάχνουν για τους παρτενέρ του… στο πάνελ.

Ο Μάρκος όμως έχει άποψη για όλα, και καλά κάνει! Το στοίχημα είναι μεγάλο, και για τον λόγο αυτό έθεσε ήδη βέτο σε συγκεκριμένα πρόσωπα που του προτάθηκαν ως πιθανοί συνεργάτες. Ετσι ο κωμικός ηθοποιός μιλώντας σε στελέχη του Mega τόνισε ότι δεν θα ήθελε κανέναν παλιό συνεργάτη του πρωινού, αλλά θα επιθυμούσε όλη η εκπομπή να είναι δομημένη από την αρχή, με νέα πρόσωπα. H… μπάλα πήρε προφανώς και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ισως γι’ αυτό ο πανελίστας του «Πρωινό mou» να έκανε μια επαφή με το Star Channel για τη μεσημεριανή ζώνη, που παραμένει κενή μετά την έξοδο της Ελεονώρας Μελέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες προτάθηκε στον Μάρκο Σεφερλή το όνομα της Ράνιας Θρασκιά και εκείνος είπε το μεγάλο «όχι», αν και στο «Just the 2 of us» είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Ο Μάρκος, δεδομένου ότι είναι άνθρωπος της πλάκας, έχει τονίσει στο κανάλι ότι επιθυμεί να έχει δίπλα του άτομα που μπορούν να «τσαλακώνονται», να μην έχουν ηγετικές τάσεις και να δρουν ομαδικά, κάτι που δεν «βλέπει» στο πρόσωπο της Ράνιας Θρασκιά.

Στο πλαίσιο αυτό δεν εξέφρασε καμία δυσαρέσκεια για τη Βάσω Λασκαράκη, όταν του προτάθηκε για το πάνελ, καθώς τη θεωρεί πολύ καλή ηθοποιό και δροσερή κοπέλα.

Αν και ο σταθμός δεν θα ήθελε να βασιστεί η πρωινή του ζώνη σε ένα ζευγάρι, οι περισσότεροι συνεργάτες του ηθοποιού θεωρούν ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν άπαιχτος, αν στο πλευρό του βρισκόταν η γυναίκα του και ηθοποιός Ελενα Τσαβαλιά, με την οποία έχει απίστευτη χημεία και αρέσκεται να την πειράζει.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Γενέθλια για τον Βουτσά junior – Έγινε 9 χρονών!

Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος είχε τα γενέθλιά του.

Ξέσπασε στην επιστολή της η Στέλλα Μπεζαντάκου: «Έχετε δουλέψει ποτέ, κύριε Μητσοτάκη;»

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ψέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...
spot_img
spot_img