Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

«This is Σπυριδάκος»!

Η Ελληνίδα σταρ που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ πέρασε τις διακοπές της στη Λακωνία μαζί με συγγενείς

Βόλτες στην όμορφη Γράμμουσα, εκδρομή με τους συγγενείς στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία, τσιμπούσια σε παραδοσιακά οικογενειακά τραπέζια, πλατιά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση. Οι διακοπές της Τρέισι Σπυριδάκος στη γενέτειρά της, τη Γράμμουσα Λακωνίας, είχαν το πιο αυθεντικό ελληνικό χρώμα, με την πανέμορφη ηθοποιό, που έφτασε στη χώρα μας για να ξεκουραστεί, μακριά από τα φώτα των στούντιο και τους τρελούς ρυθμούς του Λος Αντζελες, να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά του NBC «Revolution», την οποία υπογράφει ο μετρ των μεταφυσικών σίριαλ δράσης Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, η Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή Τρέισι είδε την καριέρα της να απογειώνεται, δεν ξέχασε όμως ποτέ την αγαπημένη της Ελλάδα και ειδικά το γραφικό χωριό της. Φτάνοντας στη Λακωνία λίγο πριν από τα μέσα Ιουλίου, ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα μείνει λίγο έξω από τη δράση, πηγαίνοντας στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκουραστεί για δύο εβδομάδες. Ετσι αφοσιώθηκε στη μεγάλη οικογένειά της που την περίμενε στη Λακωνία. Εκεί την υποδέχτηκαν μάλιστα και άλλα μέλη της οικογένειας, που ζουν στο εξωτερικό, σε ένα συγκινητικό και όμορφο «ραντεβού», με κύριο γνώμονα την «επιστροφή στις ρίζες».

Ενώ η σειρά που προβάλλεται από Αμερική και Καναδά έως Ευρώπη και Αφρική (στην Ελλάδα προβάλλεται από το Star) σημειώνει τεράστια επιτυχία, η κόρη του Γιώργου και της Αναστασίας Σπυριδάκου από τη Γράμμουσα παραμένει απλή και υπέροχα συναισθηματική, δεμένη με τους ανθρώπους του μικρού χωριού της. Αμακιγιάριστη, ντυμένη απλά και με διάθεση φανερά ανεβασμένη, συμμετείχε σε όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις και φωτογραφήθηκε με τους δικούς της, ενώ ανταποκρίθηκε σε όλα τα καλέσματα.

Γεννημένη στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από Ελληνες μετανάστες, η Τρέισι έζησε από τα τέσσερα χρόνια της στη Σκάλα Λακωνίας, ώσπου στα εννέα της επέστρεψε με την οικογένειά της στον Καναδά, διατηρώντας πάντως την ελληνική ταυτότητά της απολύτως ενεργή: μιλάει άψογα ελληνικά, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να τονίσει την καταγωγή της και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή όταν οι κοινότητες Ελλήνων μεταναστών την προσκαλούν, όπως έγινε, για παράδειγμα, στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Λος Αντζελες.

Στο… εστιατόριο

Δεμένη με τον πατέρα και τη μητέρα της, στα διαλείμματα από τα γυρίσματα ακόμη τους βοηθάει στο ελληνικό εστιατόριο που διατηρούν στην πόλη όπου γεννήθηκε, ενώ λατρεύει τα αδέλφια της, τα οποία τονίζει ότι τη βοηθούν να παραμένει προσγειωμένη.

Το 2007, όταν νεαρή και άγνωστη μετακόμισε από την καναδική επαρχία στο πολύβοο Βανκούβερ, ούσα αποφασισμένη να κάνει καριέρα στην υποκριτική, χρειάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες ώστε να «κλείσει» την πρώτη δουλειά της, έναν μικρό ρόλο στο επιτυχημένο σίριαλ «Supernatural», το οποίο σκηνοθετούσε ο Ερικ Κρίπκε. Η συνεργασία αυτή ήταν μάλλον το «κάρμα» της, αφού ο Κρίπκε είναι από τους δημιουργούς της σειράς «Revolution». Εως το πλατό του «Revolution» η Τρέισι είχε ήδη πάρει μέρος ή και πρωταγωνιστήσει τόσο σε τηλεοπτικές σειρές όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες. Σε μία από αυτές μάλιστα, το «The Boy She Met Online», γνώρισε και τον John Cor, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη από το 2012.

«Είχαμε υπέροχα χρόνια στη Σκάλα» δηλώνει σε συνέντευξή της η Τρέισι μιλώντας νοσταλγικά για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα. «Ζούσαμε πολύ κοντά στο χωριό όπου μεγάλωσε ο πατέρας μου κι έτσι εκείνος τους ήξερε όλους. Τα αδέρφια μου κι εγώ τρέχαμε συνέχεια, παίζαμε ποδόσφαιρο, ήμασταν συνεχώς έξω όλη μέρα. Καθημερινά προκαλούσαμε χάος! Είχαμε πολύ λίγα πράγματα, αλλά πραγματικά έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη ζωή μου εκεί».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...