Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Το Χόλιγουντ πήγε στο «Party» (των ηρώων κόμικς)

Χιλιάδες επισκέπτες στο φετινό φεστιβάλ στις ΗΠΑ, όπου παρουσιάστηκαν νέες στολές και εμφανίστηκα οι σταρ

Περισσότεροι από 150.000 λάτρεις των κόμικς και δεκάδες celebrities έδωσαν το «παρών» στο φετινό φεστιβάλ κόμικς Comic Con, που ολοκληρώθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας έχοντας πετύχει απολύτως τους στόχους του, μεταξύ των οποίων είναι η προώθηση επερχόμενων κινηματογραφικών παραγωγών με πρωταγωνιστές σούπερ ήρωες που ξεπήδησαν από κόμικς. Το διάρκειας τεσσάρων ημερών sold out event κάθε άλλο παρά απογοήτευσε το κοινό του, αφού επιφύλασσε δεκάδες εκπλήξεις στους σκληροπυρηνικούς φαν των υπερ-ηρώων της Marvel, της Dreamworks και των άλλων μεγάλων στούντιο animation.
Highlight της έκθεσης ήταν αναμφίβολα η παρουσίαση της νέας στολής του Batman στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική συνάντηση υπερ-ηρώων «Batman VS Superman: Dawn of Justice». Οι φαν είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν από κοντά τη μάσκα και την κάπα που θα φορέσει ο Μπεν Αφλεκ, αλλά και να δουν πρώτοι το νέο πόστερ της ταινίας.

Την ίδια ώρα που παρουσιαζόταν το κοστούμι του Μπεν Αφλεκ, λίγα μέτρα πιο μακριά ο πρωταγωνιστής του «Sherlock» Μπένεντικ Κάμπερμπατς φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον πιγκουίνο-μασκότ της νέας ταινίας του «The Penguins of Madagascar», στην οποία θα είναι η «φωνή» του Λύκου. Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν παρουσίασαν το τρέιλερ της νέας ταινίας τους «Interstellar» σε μια εμφάνιση-έκπληξη στην έκθεση, ενώ ο Κίφερ Σάδερλαντ μίλησε για το φινάλε του «24» μπροστά σε ακροατήριο 4.000 φαν του Τζακ Μπάουερ, έναν ρόλο που ο ίδιος χαρακτήρισε δώρο για την καριέρα του.
Παρούσα στο event ήταν και η Μέγκαν Φοξ, με αφορμή την παρουσίαση της νέας ταινίας της «Teenage Mutant Ninja Turtles». Η 28χρονη σταρ, που έγινε μανούλα μόλις πριν από πέντε μήνες, ενθουσίασε το αντρικό κοινό με τη σέξι εμφάνισή της επισκιάζοντας τον συμπρωταγωνιστή της Γουίλ Αρνέτ. Αντιθέτως, ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε η πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Ράντκλιφ σε Comic Con, λόγω της συμμετοχής του στην ταινία «Horns», καθώς επίσης και η πρώτη προβολή του τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».

Οι βετεράνοι πρωταγωνιστές της σειράς στη μικρή οθόνη

Παρά το γεγονός ότι η ορίτζιναλ τηλεοπτική σειρά έριξε τίτλους ύστερα από μόλις τρεις σεζόν το 1968, ο Batman συνέχισε να ζει στις καρδιές των αμέτρητων φαν του για πολλές δεκαετίες. Οταν λοιπόν οι ορίτζιναλ Batman, Robin και Catwoman βρέθηκαν πρώτη φορά δημόσια όλοι μαζί για να γιορτάσουν την κυκλοφορία της cult σειράς σε DVD, ήταν αναμενόμενο ότι θα έκλεβαν τις εντυπώσεις. Ο 85χρονος πλέον Batman Ανταμ Γουέστ, ο 69χρονος Robin Μπερτ Γουάρντ και η 80χρονη Τζούλι Νιούμαρ απέδειξαν ότι δεν έχουν χάσει ίχνος της λάμψης τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φαν τους.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...